Al voljan sam prepustiti i jednog talentiranog Planinica i Novaka u paketu. Mislim da je fair deal.
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
http://www.basket.ba/ksbih/bih/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;muamer_15 je napisao/la:znal neko u kolko sati danas igraju bosna-vogosca ?
vlada u sjeni je napisao/la:Da bi bili koliko-toliko ravnopravan protivnik u ligi 6, neophodno je angažovati najmanje dva istinska pojačanja.Pojačanja koja će praviti razliku.
priča se,priča se...mahalskih priča uvijek ima-A- je napisao/la:vlada u sjeni je napisao/la:Da bi bili koliko-toliko ravnopravan protivnik u ligi 6, neophodno je angažovati najmanje dva istinska pojačanja.Pojačanja koja će praviti razliku.
Prica li se sta o tome,ima li nekih mahalskih prica barem???
I jednom i drugom Vogošća je tim po mjeri ,hvala lijepo ali nam ne trebaju takva pojačanja.Hadžifejzović,borben igrač i to mu je jedina vrlina,o Muji se sve zna.Arogantni je napisao/la:Nacuo sam da je Mujo Tuljkovic Bosnin igrac al tek od Lige 6, a dotad ce igrati za Vogoscu da pokusaju ostati u Ligi...
Sta mislite o krilnom centru Vogosce Hadzifejzovicu... jer ipak mlad je, a jos uvijek ima vremena da postane jos bolji igrac nego sto je sad...
Pa Hadjifejzovic je 2-3 igrac po uspjesnosti u cijelog Ligi, samo su msm Dzeno i Kuridza bolji i samim sigurno je dosta bolji od Bosninih igraca na toj poziciji 4(a i 3 po potrebi), a treba imati u vidu da on i pored onih jadova u Vogosci ima ovakve statistike...vlada u sjeni je napisao/la:I jednom i drugom Vogošća je tim po mjeri ,hvala lijepo ali nam ne trebaju takva pojačanja.Hadžifejzović,borben igrač i to mu je jedina vrlina,o Muji se sve zna.Arogantni je napisao/la:Nacuo sam da je Mujo Tuljkovic Bosnin igrac al tek od Lige 6, a dotad ce igrati za Vogoscu da pokusaju ostati u Ligi...
Sta mislite o krilnom centru Vogosce Hadzifejzovicu... jer ipak mlad je, a jos uvijek ima vremena da postane jos bolji igrac nego sto je sad...
Tuljkovića kao pojačanje definitivno ne vidim,čak i za ovu ligu.On što vidim jeste da zadnje dvije domaće utakmice KK Bosna prisustvuje i košarkaški analfabeta,grobar BH košarke i KK Bosna.Ime poznato redakciji.Arogantni je napisao/la:Pa Hadjifejzovic je 2-3 igrac po uspjesnosti u cijelog Ligi, samo su msm Dzeno i Kuridza bolji i samim sigurno je dosta bolji od Bosninih igraca na toj poziciji 4(a i 3 po potrebi), a treba imati u vidu da on i pored onih jadova u Vogosci ima ovakve statistike...vlada u sjeni je napisao/la:I jednom i drugom Vogošća je tim po mjeri ,hvala lijepo ali nam ne trebaju takva pojačanja.Hadžifejzović,borben igrač i to mu je jedina vrlina,o Muji se sve zna.Arogantni je napisao/la:Nacuo sam da je Mujo Tuljkovic Bosnin igrac al tek od Lige 6, a dotad ce igrati za Vogoscu da pokusaju ostati u Ligi...
Mujo je svakkako Bosnin igrac sad provjerio i on polumrav je pojacanje za ovu Ligu...
Druze nemoj ostavljat tako velik procenat sanse da ce se oni vratiti, po meni sanse za to su 0,00000000000000000%nerminh74 je napisao/la:Ima igra solidno u banvitu sa kenom bajramovicem i obojici su iste sanse da se sada vrate u Bosnu tj. 0.01%
nisam pito da se vrate vec gdje,ubjedljivo najbolji igrac poslije rata sto je igro bih.osim nene naravnoArogantni je napisao/la:Druze nemoj ostavljat tako velik procenat sanse da ce se oni vratiti, po meni sanse za to su 0,00000000000000000%nerminh74 je napisao/la:Ima igra solidno u banvitu sa kenom bajramovicem i obojici su iste sanse da se sada vrate u Bosnu tj. 0.01%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.