SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Yahoo SS.BA liga - 2. sezona
wall je ok, preko 8 asistencija uvijek, jeste malo ga ebe procenat šuta al popravit ce se valjda
nema potpisa
- majestic24
- Kontakt:
Mislim da se Barea vratio. Jedino ako se nije ponovo ozlijediodema je napisao/la:a i Wall je los a sta sam ja nudio za njeg,e sam da znas i Barea je povredjen
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Zato sam ja Zazu uzeo iz FA, nadam se da ce imati dobru minutazu, sad bez Horforda.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Jesam se zezno što otpusti Asika 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa igrao je proslu, gledao sam tekmu, nije zar opet se povredio?dema je napisao/la:a i Wall je los a sta sam ja nudio za njeg,e sam da znas i Barea je povredjen
Michael Beasley, J.J. Barea to miss trip
To mi je bio plan, ali jbg. dosta sam i ja imao srece, mora malo i nesrece, dvoumim se da dam Duranta za dva dobra igracajose je napisao/la:Zato sam ja Zazu uzeo iz FA, nadam se da ce imati dobru minutazu, sad bez Horforda.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
da opet se povredio JJ Bareaedo3majka je napisao/la:Pa igrao je proslu, gledao sam tekmu, nije zar opet se povredio?dema je napisao/la:a i Wall je los a sta sam ja nudio za njeg,e sam da znas i Barea je povredjen
Michael Beasley, J.J. Barea to miss trip
To mi je bio plan, ali jbg. dosta sam i ja imao srece, mora malo i nesrece, dvoumim se da dam Duranta za dva dobra igracajose je napisao/la:Zato sam ja Zazu uzeo iz FA, nadam se da ce imati dobru minutazu, sad bez Horforda.
Dobar je @majka, sad je otpustio Bareu i umjesto njega uzeo Blake-a, koji je isto povrijedjen. 
idite u rackujose je napisao/la:Dobar je @majka, sad je otpustio Bareu i umjesto njega uzeo Blake-a, koji je isto povrijedjen.
Ma haj ne sekiraj se, ja sam još gori: držim 7 dana povrijeđenog Stuckeya, i onda mi dodije i otpustim ga juče, a on se sinoć vrati u igru.edo3majka je napisao/la:idite u rackujose je napisao/la:Dobar je @majka, sad je otpustio Bareu i umjesto njega uzeo Blake-a, koji je isto povrijedjen.ima li ko zdrav tamo?
Bas sam vidio malo prije, jos je odigrao solidno, ali evo uzeo sam Sessiona, nadam se da nece pretjerati u sexu pa da dobio bruh i ne bude igrao jer nemam vise pravo na zamenujose je napisao/la:Ma haj ne sekiraj se, ja sam još gori: držim 7 dana povrijeđenog Stuckeya, i onda mi dodije i otpustim ga juče, a on se sinoć vrati u igru.edo3majka je napisao/la:idite u rackujose je napisao/la:Dobar je @majka, sad je otpustio Bareu i umjesto njega uzeo Blake-a, koji je isto povrijedjen.ima li ko zdrav tamo?
![]()
ja legende e ti me nasmija i sinoc evo i jutros,pa i da je zdrav Blake igra ko da je povredjen hehe uzima 3 igraca povredjenaedo3majka je napisao/la:idite u rackujose je napisao/la:Dobar je @majka, sad je otpustio Bareu i umjesto njega uzeo Blake-a, koji je isto povrijedjen.ima li ko zdrav tamo?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Burza i ja se žestoko borimo za pretposljednje mjesto.
I nakon sinoćnjih mečeva smo izjednačeni, s tim da sam malo smanjio zaostatak u određenim statističkim kategorijama, a nabildao prednost u trojkama i asistencijama. Sumnjam da će me stići kada su ova 2 parametra u pitanju. Biće krvi kad su osvojene lopte, blokade, FG% i TO u pitanju.
I nakon sinoćnjih mečeva smo izjednačeni, s tim da sam malo smanjio zaostatak u određenim statističkim kategorijama, a nabildao prednost u trojkama i asistencijama. Sumnjam da će me stići kada su ova 2 parametra u pitanju. Biće krvi kad su osvojene lopte, blokade, FG% i TO u pitanju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Burza i ja se žestoko borimo za pretposljednje mjesto.![]()
Uvjek su bili interesantniji derbiji na dnu tabele
Bilo kako bilo mislim da ni ti ni ja necemo vidjeti PO ove godine
Thomas Müller - Fußballgott
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zato ćemo imati najviše šansi za prve pickove naredne godine.
Jbg, ko zna, možda mnogi igrači polude. Jackson je haman postao Bryant kod mene, a dokle god je Randolph povrijeđen, Gasol je izbor broj 1.
Još samo da Paul počne igrati k'o pravi i opravda prvi pick i sve je u redu.
Očekujem još barem jednu pobjedu do kraja sezone, ha ya. 
Jbg, ko zna, možda mnogi igrači polude. Jackson je haman postao Bryant kod mene, a dokle god je Randolph povrijeđen, Gasol je izbor broj 1.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
mene hebe to sto npr Amare jedno vece 24 pts uz FG 70% a sledecu noc 5 pts i 15% fg
tako i sa Igudalom , Martinom a bogami i Westbrookom
Thomas Müller - Fußballgott
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Znam kako ti je. Zato sam se i riješio Grangera. Čovjek je im'o na 3 meča 3/12 šut iz igre.
Uyeba mi sve živo. A kontao sam da će biti najbolji strijelac od svih ovih mojih budala.
Sve u svemu, moglo je biti bolje (jer gore nije
), al' sreća pa ne igramo u pare. 
Sve u svemu, moglo je biti bolje (jer gore nije
- majestic24
- Kontakt:
don_burza je napisao/la:mene hebe to sto npr Amare jedno vece 24 pts uz FG 70% a sledecu noc 5 pts i 15% fg
Deron za Amara
Jesi zainteresiran
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Poliklinika United tj. Doonie je bas poliklinika evo i Carmelo se ozljedio.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Donnie Darko
- Kontakt:
Morao sam Sessionsa otpustit iako i nema lose statistike. Al kako brutalan procenat suta ima lik, mislim da je u zadnjih 5,6 tekmi ispod 25%. Jos kad samo vidio sinoc sta radi lik. Uzeo Redda, kojem sam sa tim potezom povecao sanse da se polomi za barem 50%.
A Carmela sam samo cekao da se povrijedi
Cudo ne propusta citavu sezonu.
A Carmela sam samo cekao da se povrijedi
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Vodim.
E ovo je reć iznenađenje. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.