NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
eh sadGrdan je napisao/la:Gdje vam je Ratko Ninković?
hehe kako je ovo sve smijesno i neozbiljno sto se desaje klubu pa valjda i ovaj nece dobiti kakvu ponudu da vodi neke juniore umjesto zvijezde to nesmiju sebi dozvoljavat al bit ce bolje vidio sam jucer jednog momka nije los igra i desnom i lijevom nogom i zna nac igraca pravo al cekajmo tekme pa cemo da vidimo sve u svemu ja vjerujem Fadilu i Nurdi da ce nac najbolje moguce rijesenje 

Cvile je bio u pravu sto se tice nekhih stvari,kakav god vam se cinio, da je on bio tu nebi doslo sigurno do ovakvih stvari,kaubojstina.
heheh svaka cast na ovom postu bas si me lijepo nasmijo na jutro sta ima cvile heheheheelvis j je napisao/la:Cvile je bio u pravu sto se tice nekhih stvari,kakav god vam se cinio, da je on bio tu nebi doslo sigurno do ovakvih stvari,kaubojstina.
eto kuntic je dosao bio je danas na jutarnjem treningu malo je stariji od hamze
,i sto je bitno izgleda da nema nikakvih drugih ponuda
danas ima trening 3 i 15,on bi ga trebao voditi,eto devil ako navratis na nas forum ako imas kakav info vise o njemu pa nam kazi,sta mislis jel dobar trener

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ima tu i istine Fatko,sklonili su ga sto im je smetao za mutne radnje,jbg cinjenice govore,Jovic nam ga suknu,ipak mislim da je posteniji od mnogih u klubu,ali previse je ga bilo.Fatko je napisao/la:heheh svaka cast na ovom postu bas si me lijepo nasmijo na jutro sta ima cvile heheheheelvis j je napisao/la:Cvile je bio u pravu sto se tice nekhih stvari,kakav god vam se cinio, da je on bio tu nebi doslo sigurno do ovakvih stvari,kaubojstina.
Ratko Ninkovic vise nikada u BH fudbalu,covjek je rekao kratko i jasno,on ne gazi svoju rijec,bilo je kontakta,pokusaja,gospodin Nine se zahvalio.Grdan je napisao/la:Gdje vam je Ratko Ninković?
Cemu tolika mrznja,nisam upucen,napisi mi ,moze i na PP,a ja cu se nasmijati za ono CvileFatko je napisao/la:heheh svaka cast na ovom postu bas si me lijepo nasmijo na jutro sta ima cvile heheheheelvis j je napisao/la:Cvile je bio u pravu sto se tice nekhih stvari,kakav god vam se cinio, da je on bio tu nebi doslo sigurno do ovakvih stvari,kaubojstina.
Jović nam ga sukno pametno, makno je Cvileta koji je sve znao o njegovim mutnim radnjama u Zrinskom a zašto nigdje nije javno objavljeno smjena direktora jer se Jović bojo da Cvile ne iznese u javnost, ali istinu je sam Jović pokazo smišljeno nema šta...Dzin je napisao/la:Ima tu i istine Fatko,sklonili su ga sto im je smetao za mutne radnje,jbg cinjenice govore,Jovic nam ga suknu,ipak mislim da je posteniji od mnogih u klubu,ali previse je ga bilo.Fatko je napisao/la:heheh svaka cast na ovom postu bas si me lijepo nasmijo na jutro sta ima cvile heheheheelvis j je napisao/la:Cvile je bio u pravu sto se tice nekhih stvari,kakav god vam se cinio, da je on bio tu nebi doslo sigurno do ovakvih stvari,kaubojstina.
da nebudem nekulturan da nekazem sta vise i vas i cvileta i jovica ta dva covjeka su proslost Zvijezde i nema potrebe se vise o njima pricat na temu N.K. Zvijezda Gradacac znaci zasto ba vise pricate o tome bio dobar ili ne od njih nemamo vise nista imal ba da ko kaze sta za ovog novog trenera 

Halo ASTRA kratko pitanje za tebe-Dali si ikada radeo u klubu ZVIJEZDA i dali sada možda radiš,,,,,,,,,,astra1922 je napisao/la:eto kuntic je dosao bio je danas na jutarnjem treningu malo je stariji od hamze,i sto je bitno izgleda da nema nikakvih drugih ponuda
danas ima trening 3 i 15,on bi ga trebao voditi,eto devil ako navratis na nas forum ako imas kakav info vise o njemu pa nam kazi,sta mislis jel dobar trener
Novi trener mi djeluje dosta dobro,ali vidjet ćemo.Malo mi je vise to glupo što srbin mora biti,ali nebitno,važno je da bude dobar.
jesam radeo prosle zime cistio sneg sa terenapabizo je napisao/la:Halo ASTRA kratko pitanje za tebe-Dali si ikada radeo u klubu ZVIJEZDA i dali sada možda radiš,,,,,,,,,,astra1922 je napisao/la:eto kuntic je dosao bio je danas na jutarnjem treningu malo je stariji od hamze,i sto je bitno izgleda da nema nikakvih drugih ponuda

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Pitanje za navijace Zvijezde, zna li iko od vas u kojem klubu je igrao Zoran Kuntic i na kojem mjestu je igrao?
Ja znam
, dobar igrac je bio da se razumijemo. Sretno da vam bude 
P.S. Vidim da je Bambur nesto pisao, odgovor je Spartak iz Subotice, bio je odlican igrac, desno krilo za prvi tim nastupao kad je imao 17 godina(bio je prvotimac i veliki talenat).

Ja znam

P.S. Vidim da je Bambur nesto pisao, odgovor je Spartak iz Subotice, bio je odlican igrac, desno krilo za prvi tim nastupao kad je imao 17 godina(bio je prvotimac i veliki talenat).
Tebe kralju izgleda rijec LICENCA muci da se ti nisi naso u tim poslovima,ali neka bit ce to javno samo polako !!!maksi je napisao/la:Pa kad znaš što ne kažeš javno da i mi znamo ko je to zaslužan i na koji način je Zvijezda dobila licencu, kolko ja znam Zvijezda je uvijek dobivala licencu??? A za Amira...očito ga ne simpatišeš tražimo domaće igrače zašto nebi i trenera imali domaćeg.realinjo1 je napisao/la:Ma doci ce vec nekakav trener ,nemojmo se sikirati,evo vec igraci dolaze jedam po jedan mi imamo cilj ostati u lizi ,ako mislite da ja imam protiv nekog nesto sretan bi bio i da Durgut preuzme Zvjezdu pa da vidimo i taj film,ali ja samo iskreno kazem da mi on nije za toga i nemam nista protiv covjeka.Najbitnije je da ostanemo ove godine i da polako stvaramo svoj tim koji ce mo svi voljeti srcem,a ne dzepom,ja samo ne volim ljude koji sebe gledaju preko zvijezde u ovoj prici je ispalo Durgut ali on je mala beba.Ja se najiskrenije nadam da ce svi klubovi biti privatni i tada se moze ocekivati ekspanzija BH fudbala,Kada neko slozi lovu on ce zeljeti samo kvalitet,pa evo gledate Zvjezdu kada rastura pun stadion kada gubi odma fali navijaca ,a i para manje.Pozeljet nam je samo da se Zvjezda dobro kondiciono prpremi i da im bude sretno u nastavku prvenstva.
Dobar takticar i covek koji gaji cvrst stil igre,odavno ga nisam gledao trenera ali pre je forsirao klasicnu 4-4-2 formaciju sa jednim isturenim spicem i drugim "lutajucim".Dosta dobar fudbaler bio mnogi Suboticani ce reci da je jedan od najboljih sto je taj kraj izrodio,te je imao jednu pristojnu karijeru,gde je mogao i vise ali eto odlucio se za putesestvije po Madjarskoj pa su se nizali Fehervar,Videoton,Ferencvaros,Vasas...igrao za Sparta,Vosu,na Kipru...astra1922 je napisao/la:eto kuntic je dosao bio je danas na jutarnjem treningu malo je stariji od hamze,i sto je bitno izgleda da nema nikakvih drugih ponuda
Kao trener bez necih vecih uspeha,drzi verovatno rekord srbijanske lige po tome sto je svega 24 sata bio trener Hajduka,nakon odlaska Koraka,Dzomba ga tamo stavlja,ali stize ponuda nekih Madjara opet i on napusta Kulu.
Dobar je i u radu sa mladima,kada su se fuzionisali Spartak i Zlatibor Voda postao je sportski direktor tog kluba i glavni za rad sa mladima.
Dobili ste jednog svestranog trenera,koji voli mlade,voli cvrstu igru,a pri tome i zna nesta.Po mome misljenju individualno nije bolji od Jovica ali je svakako bolji nego Zivkovic.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ja nisam trazio domace igrace ovoga trenutka ,iz razloga sto ih Amir nije proizveo,svise pitaju za trenera a tebe strah licenci gdje ti to naumpade ,je si se uprpio.Polako ce doci igraci mladi zato sam ja Govorio za Malkocevica jer on zna gdje ima mladi i dobrih igraca,napraviti sa njima ugovore i moze Zvjezda nesto i zaraditi a ne ovako .Eto imamo Amira domaceg trenera,zato nam igraci pocrkaju u 65minutu.O zvjedinoj licenci i ne mislim vec o trenerskim licencama!!!!!!!??????!!!!realinjo1 je napisao/la:Tebe kralju izgleda rijec LICENCA muci da se ti nisi naso u tim poslovima,ali neka bit ce to javno samo polako !!!maksi je napisao/la:Pa kad znaš što ne kažeš javno da i mi znamo ko je to zaslužan i na koji način je Zvijezda dobila licencu, kolko ja znam Zvijezda je uvijek dobivala licencu??? A za Amira...očito ga ne simpatišeš tražimo domaće igrače zašto nebi i trenera imali domaćeg.realinjo1 je napisao/la:Ma doci ce vec nekakav trener ,nemojmo se sikirati,evo vec igraci dolaze jedam po jedan mi imamo cilj ostati u lizi ,ako mislite da ja imam protiv nekog nesto sretan bi bio i da Durgut preuzme Zvjezdu pa da vidimo i taj film,ali ja samo iskreno kazem da mi on nije za toga i nemam nista protiv covjeka.Najbitnije je da ostanemo ove godine i da polako stvaramo svoj tim koji ce mo svi voljeti srcem,a ne dzepom,ja samo ne volim ljude koji sebe gledaju preko zvijezde u ovoj prici je ispalo Durgut ali on je mala beba.Ja se najiskrenije nadam da ce svi klubovi biti privatni i tada se moze ocekivati ekspanzija BH fudbala,Kada neko slozi lovu on ce zeljeti samo kvalitet,pa evo gledate Zvjezdu kada rastura pun stadion kada gubi odma fali navijaca ,a i para manje.Pozeljet nam je samo da se Zvjezda dobro kondiciono prpremi i da im bude sretno u nastavku prvenstva.
hvala na komentaru danas je vodio trening i na prvi mah pobrao je moje simpatije nadam se da ce biti strog jer nasim igracima treba discipline a kvalitet sigurno imaju,Devil je napisao/la:Dobar takticar i covek koji gaji cvrst stil igre,odavno ga nisam gledao trenera ali pre je forsirao klasicnu 4-4-2 formaciju sa jednim isturenim spicem i drugim "lutajucim".Dosta dobar fudbaler bio mnogi Suboticani ce reci da je jedan od najboljih sto je taj kraj izrodio,te je imao jednu pristojnu karijeru,gde je mogao i vise ali eto odlucio se za putesestvije po Madjarskoj pa su se nizali Fehervar,Videoton,Ferencvaros,Vasas...igrao za Sparta,Vosu,na Kipru...astra1922 je napisao/la:eto kuntic je dosao bio je danas na jutarnjem treningu malo je stariji od hamze,i sto je bitno izgleda da nema nikakvih drugih ponuda
Kao trener bez necih vecih uspeha,drzi verovatno rekord srbijanske lige po tome sto je svega 24 sata bio trener Hajduka,nakon odlaska Koraka,Dzomba ga tamo stavlja,ali stize ponuda nekih Madjara opet i on napusta Kulu.
Dobar je i u radu sa mladima,kada su se fuzionisali Spartak i Zlatibor Voda postao je sportski direktor tog kluba i glavni za rad sa mladima.
Dobili ste jednog svestranog trenera,koji voli mlade,voli cvrstu igru,a pri tome i zna nesta.Po mome misljenju individualno nije bolji od Jovica ali je svakako bolji nego Zivkovic.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra kolko je god potpisao kuntic????astra1922 je napisao/la:hvala na komentaru danas je vodio trening i na prvi mah pobrao je moje simpatije nadam se da ce biti strog jer nasim igracima treba discipline a kvalitet sigurno imaju,Devil je napisao/la:Dobar takticar i covek koji gaji cvrst stil igre,odavno ga nisam gledao trenera ali pre je forsirao klasicnu 4-4-2 formaciju sa jednim isturenim spicem i drugim "lutajucim".Dosta dobar fudbaler bio mnogi Suboticani ce reci da je jedan od najboljih sto je taj kraj izrodio,te je imao jednu pristojnu karijeru,gde je mogao i vise ali eto odlucio se za putesestvije po Madjarskoj pa su se nizali Fehervar,Videoton,Ferencvaros,Vasas...igrao za Sparta,Vosu,na Kipru...astra1922 je napisao/la:eto kuntic je dosao bio je danas na jutarnjem treningu malo je stariji od hamze,i sto je bitno izgleda da nema nikakvih drugih ponuda
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.