Ekstra igra,i ja sam je na preporuku sa ove teme uz'o...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Knights of HonorSenaid L.F.C je napisao/la:Da li postoji nekakva strategijska igrica a u kojoj mozes uzeti srednjovjekovnu Bosnu i s njom igrati?Netko je davno prije pisao o njoj ali se ne mogu sjetiti tko i onda je naci na temi.
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderator/ica: insider
- Arsenalisation
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Saints Row The Third, stvarno sjajna igra, slična GTA-u. Predlažem da je snimite s neta, ako je nemate, a ako ste ljubitelji takvih igara. 16 sati snimljanja s neta su se isplatila. 
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Odlicna igra,igrao sam i dvojku i preporucujem ko nije probao SR3Han!$;Lfc je napisao/la:Saints Row The Third, stvarno sjajna igra, slična GTA-u. Predlažem da je snimite s neta, ako je nemate, a ako ste ljubitelji takvih igara. 16 sati snimljanja s neta su se isplatila.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
ima li ko link za skinuti ovu igru,ja skinuo neku sa torrenta ali disk2 ostecenArsenalisation je napisao/la:Ekstra igra,i ja sam je na preporuku sa ove teme uz'o...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Knights of HonorSenaid L.F.C je napisao/la:Da li postoji nekakva strategijska igrica a u kojoj mozes uzeti srednjovjekovnu Bosnu i s njom igrati?Netko je davno prije pisao o njoj ali se ne mogu sjetiti tko i onda je naci na temi.Ja sam derao sa Mameluksom(tako nesto)
Jbt, neke igre mi uopšte ne rade, neke štopaju, a na CS ne mogu uopšte da ga prebacim na OpenGL. Ja ne znam u čemu je problem? Ako neko zna zamolio bih da mi pomogne, pogotovo se ovo odnosi na Quaresmu. 
Pokušao sam skinuti nove drivere za grafičku i ovo mi piše
Product Current
Installed Driver Latest Driver
Update
ATI Radeon HD 4670 (Microsoft Corporation WDDM 1.1) 0.0 Your PC currently has the latest driver installed for your GPU. No driver update is necessary at this time.
Al' opet ide sve ko k*rac...
Product Current
Update
ATI Radeon HD 4670 (Microsoft Corporation WDDM 1.1) 0.0 Your PC currently has the latest driver installed for your GPU. No driver update is necessary at this time.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Gdje je taj Quaresma?Han!$;Lfc je napisao/la:Jbt, neke igre mi uopšte ne rade, neke štopaju, a na CS ne mogu uopšte da ga prebacim na OpenGL. Ja ne znam u čemu je problem? Ako neko zna zamolio bih da mi pomogne, pogotovo se ovo odnosi na Quaresmu.
Product Current
Update
YOU'LL NEVER WALK ALONE
ima li iko preporuciti igricu tipa hitman ? igr'o sam hitman blood money cini mi se da se tako zove 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kolega, skini ccleaner, pokreni ga, preko njega obrisi drivere od graficke, rr pc (logicno), opet pokreni ccleanner, i ocisti registry, vidit ces one kockice s lijeve strane.
skini i instaliraj najnovije drivere za pc, usput i update direct x, a i najbolje da pokrenes update windows, da ti skine sve sto ti treba, ako koristis win xp, jos bolje
skini i instaliraj najnovije drivere za pc, usput i update direct x, a i najbolje da pokrenes update windows, da ti skine sve sto ti treba, ako koristis win xp, jos bolje
Skinuo sam Ccleaner, eh sada pošto ga prvi put koristim, ne znam kako da izbrišem drivere od grafičke odnosno ne razumijem ništa šta si rekao, osim skini Ccleaner.QUARESMA 18<<< je napisao/la:kolega, skini ccleaner, pokreni ga, preko njega obrisi drivere od graficke, rr pc (logicno), opet pokreni ccleanner, i ocisti registry, vidit ces one kockice s lijeve strane.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
zna li neko da li ima ova igrica Red Dead Redemption za pc 
Problem rješen, zahvaljujem se @QUARESMA 18<<<. 
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sad daj 100 maraka
just joke
just joke
neko link za sniper ghost warior al' da radi? 
unaprijed hvala
unaprijed hvala
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jel to ona nabugovana igrica do bola, sto te moze natjerati da je nastavis igrati jedino aki si teski fanboy snipera?
jeste ja msm
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ima li neka igrica na fazon UFC-a?? Moze i za plejku samo mi dajte emulator 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pritisni OVDJE i preuzmi 100KMQUARESMA 18<<< je napisao/la:sad daj 100 maraka![]()
just joke
just joke.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
don_burza je napisao/la:[youtube][/youtube]
gledam ovo i suza mi krenu
sutra sabahom kod komsije i uzimam psone
aaaaaaaaaaaa sta si mi uradio ! ! !
Otkad ovo nisam vidio,ajd ako si zaigrao preko emulatora ili preko necega proslijedi mi kakve informacije molim te!
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- harebianconero
- Kontakt:
Znate li kakve igre, a da mogu preko interneta ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
skines battlefield play 4 free, besplatna, napravis na njihovoj stranci accout ujedno je i skines i cekas da download zavrsi i pucaj, igrica slicna battlefieldu 2 samo je kod p4f malo bolja grafika, oruzje iz bf bad company 2harebianconero je napisao/la:Znate li kakve igre, a da mogu preko interneta ?
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Obdunsmen i 9 gostiju.