Trener: ramiral
Sportski direktor: JuveSissoko
Ovo je ta ekipa iz snova
BigBen mi je nekako miroljubiv, neće se on ljutiti da bude na golu, na štopere sam stavio SoloJuve26 i juventus 0244, oni su mi nekako iskusni, dosta vremena su na ovom forumu, Glupost hoće Kolarova na lijevog beka i pita, zato će tu igrati, harebianconero se fali da igra desnog beka, neka ga tu, na sredini smo dzenan01, voli Vidala, Arogantni, na avataru je Conte, a i treba nam neko arogantan u ekipi

i ja jer mi je Marchisio najdraži, zato i igram njegovu poziciju, u napadu je Oxygen, kaže da igra napadača, Soni, gotivi Eliu, eto mu Elijina pozicija i kapiten ekipe sarajlija 89 u tzv. Del Piero zoni jer mu je Alex najdraži igrač, a kapitenu moramo udovoljiti.
Trener je ramiral, on uvijek neke formacije postavlja i daje svoje prijedloge ko treba igrati ko ne treba, a i gare su ga istrošile, nema on snage za svih 90 minuta, dobar je za klupe.
Sportski direktor je s punim pravom JuveSissoko, znamo da je veliki poštovalac rada Luciana Moggija, a i stalno kritikuje rad uprave kako nam trebaju dobri i provjereni igrači, zato vjerujem da bi se on u ovoj ulozi najbolje snašao.
Ostali koje nisam naveo su normalno na klupi