Pa nema 40 godina nego duplo manje pa tek je poceo igrati,mi smo im razigrali Stevanovica kojeg ce prodati za par miliona zasto ne bi i Bikija a nama je korist dupla,kako trenutna jer smo u trci za oba trofeja i naravno Evropu sto je primarni cilj, a moguce da se i nesto kasnije zaradi.vrlo jednostavno: ne igra u Vojvodini, znači ne može ni u nekom jačem klubu pa nema ni prodaje ni 40 % za Borac
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
-
- Kontakt:
Svuda podji, svojoj kući dodji...
Verujem da je ovako najbolje,i da ce sve tri strane imati korisiti od ove pozajmice.
Verujem da je ovako najbolje,i da ce sve tri strane imati korisiti od ove pozajmice.
ljudi kakav je onaj damjanovic sto nam ga poslaste? je l moze pomoci opstanku ili ce nas prije ukopati
(nadam se da on nije neki od tatinih sinova)

www.fkkozara.net
ljudi kakav je onaj damjanovic sto nam ga poslaste? je l moze pomoci opstanku ili ce nas prije ukopati(nadam se da on nije neki od tatinih sinova)

Damjanovic je jedan od brzih igraca u PL. Njegov problem je sto nije presao u atletski klub Kozara. Kako je ipak rijec o fudbalskom klubu, evo i od mene, nek vam je dragi Bog na pomoci 

Benovic raskinuo ugovor.Steta sto nije uspeo da se probije u Borcu,ja sam ga gledao par puta u Slaviji i pravo mi se dopao,on i Arsenijevic na bekovima,u to vreme verovatno najjaci bekovski tandem lige.Bas me zanima gde ce sada otici,ni za jedan klub nema neke preterane prepreke da se vrati,jbg u Slaviji je ta pozicija zauzeta pa verovatno nece tamo. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ivetic potpisao,Mikic otisao u Rudar i kazu da je to to sto se tice prelaznog roka u Borcu. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
...rijesili se nekih pojedinaca koji nisu dostojni da nose dres Velikana iz Platonove...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Sta je s Karalićem ???
" "," сан,& - " " $,$ на ? $ " $
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!
Bolje mu je da pokusa s onim žalosnicima izboriti opstanak,nego da kod nas presjedi na klupi.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
a ne znam kralju, mislim da bi on i Biki u spicu bili odlican tandem
, zna njega Kara dati 

" "," сан,& - " " $,$ на ? $ " $
nesto vise o milanu muminovicu,kakav je
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Nekad najavljivan kao veliko pojačanje Borca,u stvari stroga taraba.Taj ti moze igrati u Sutjesci i u krugu 20km oko Foče.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
U Borcu je katastrofa bio.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Mumi je bio najavljen kao veliko pojacanje, ali eto nije se snasao :/ opet ja sam ga volio gledati
nezm sto ali on mi je bio onako jedan od omiljenijih igraca
valjda ce se uspjeti nametnuti negdje 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
- Kontakt:
Igrac koji vec nekoliko godina vuce neugodnu povredu, obicno trenira odvojeno od ekipe i ako nadje takvu ekipu i trenera koji ce to tolerisati onda bi mogao i igrati.Rosas7 je napisao/la:nesto vise o milanu muminovicu,kakav je
"JOŠ OD 1926"
- napoli1991
- Kontakt:
pozzzz))))))jel moze pitanje samo........tko anjjvecu placu ima u klubu i kolika mu je......hvallla....osvajate ove godine kup........
Najvecu platu ima jedan nas igrac. Recimo da je duplo veca od plate Predsjednika Republike Srpske.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.