a i nasi seljaci su se navalili na goal.com i svi glasali za dzekuavlami97 je napisao/la:Svi su loše odigrali osim Hearta koji ih je u prvih destak minuta spasio da ne prime bar 2-3 gola. Kakvi su bili sinoć, prije svega Savić, De Yong, Baloteli, Aguero, Kolarov za njih je Džeko bio gigant.twostepsfromhell je napisao/la:Gledam sada na goal.com glasanje navijaca za igraca utakmice, jel moguce da je dobro odigrao, ili su se to ovi nasi seljaci navalili na goal.com pa svi glasali za Dzeku![]()
Nisam gledao tekmu
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
...
- mighty_reds
- Kontakt:
joj jest to meni smiješno a kada goal.com da lošu ocjenu Džeki onda ne valja portalpanties je napisao/la:a i nasi seljaci su se navalili na goal.com i svi glasali za dzekuavlami97 je napisao/la:Svi su loše odigrali osim Hearta koji ih je u prvih destak minuta spasio da ne prime bar 2-3 gola. Kakvi su bili sinoć, prije svega Savić, De Yong, Baloteli, Aguero, Kolarov za njih je Džeko bio gigant.twostepsfromhell je napisao/la:Gledam sada na goal.com glasanje navijaca za igraca utakmice, jel moguce da je dobro odigrao, ili su se to ovi nasi seljaci navalili na goal.com pa svi glasali za Dzeku![]()
Nisam gledao tekmu
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
Meni je najsmjesnije kao i najcudnije da iko normalan prati goal.com 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Džeko je opet pao u sivilo def je van forme i nije se uspio adaptirati na EPL ne pamtim kad je dao zadnji gol vjerovatno tamo negdje u Novembru.Napravio je veliku grešku prelaskom u City sad mu propada karijera zbog svoje gluposti.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 12 jan 2012, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Basharishp je napisao/la:Meni je najsmjesnije kao i najcudnije da iko normalan prati goal.com
Ljudska pamet je ograničena.Glupost nije.
Gdje si ti, gdje je Dzeko? Hajmo malo tako razmisljati. Isto pitanje mogu postaviti i za sebe, nemoj misliti da te nesto provociram. Momak je zaradio vise nego mi mozemo i izgovoriti, tako da prica kako je propao ne pije vodu... Volio bih vidjeti igrača koji u ovakvoj igri i sa ovakvim trenerom briljira, ni jedan u ovakvom sistemu ne moze odrzati formu. Nece on propasti, samo je pitanje koliko brzo seici shvatiti da je Mancini problem i zahvaliti mu se na proslogodisnjoj tituli kupa, jer, izvjesno je, ove godine tesko da ce ista osvojiti.Saurman je napisao/la:Džeko je opet pao u sivilo def je van forme i nije se uspio adaptirati na EPL ne pamtim kad je dao zadnji gol vjerovatno tamo negdje u Novembru.Napravio je veliku grešku prelaskom u City sad mu propada karijera zbog svoje gluposti.
Naglabam...
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Nisam rekao da je propao zbog manjka nula na računu mislio sam igrački.twingi je napisao/la:Gdje si ti, gdje je Dzeko? Hajmo malo tako razmisljati. Isto pitanje mogu postaviti i za sebe, nemoj misliti da te nesto provociram. Momak je zaradio vise nego mi mozemo i izgovoriti, tako da prica kako je propao ne pije vodu... Volio bih vidjeti igrača koji u ovakvoj igri i sa ovakvim trenerom briljira, ni jedan u ovakvom sistemu ne moze odrzati formu. Nece on propasti, samo je pitanje koliko brzo seici shvatiti da je Mancini problem i zahvaliti mu se na proslogodisnjoj tituli kupa, jer, izvjesno je, ove godine tesko da ce ista osvojiti.Saurman je napisao/la:Džeko je opet pao u sivilo def je van forme i nije se uspio adaptirati na EPL ne pamtim kad je dao zadnji gol vjerovatno tamo negdje u Novembru.Napravio je veliku grešku prelaskom u City sad mu propada karijera zbog svoje gluposti.
Totalno si upravu. Isto su tako prosli Robinho, propada u Milanu. Boateng propada u Bayernu. Belamy u Liverpoolu. I Adebayor propao u Realu i sad propada u Spursima sa 9 golova i 6 asistencija....Saurman je napisao/la:Džeko je opet pao u sivilo def je van forme i nije se uspio adaptirati na EPL ne pamtim kad je dao zadnji gol vjerovatno tamo negdje u Novembru.Napravio je veliku grešku prelaskom u City sad mu propada karijera zbog svoje gluposti.
Robinho je bio flop još dok je igrao za Real , tako da za njega ne važi pravilo adaptacije gdje god igrao flop ostaje flop.soko je napisao/la:Totalno si upravu. Isto su tako prosli Robinho, propada u Milanu. Boateng propada u Bayernu. Belamy u Liverpoolu. I Adebayor propao u Realu i sad propada u Spursima sa 9 golova i 6 asistencija....Saurman je napisao/la:Džeko je opet pao u sivilo def je van forme i nije se uspio adaptirati na EPL ne pamtim kad je dao zadnji gol vjerovatno tamo negdje u Novembru.Napravio je veliku grešku prelaskom u City sad mu propada karijera zbog svoje gluposti.
Boateng je kvalitetnog igrao u Cityu samo što nije dobijao više šanse , prelaskom u Bayern je napravio sjajan potez.
Bellamy je igrač osrednjeg kvaliteta u prevodu igrač za male timove , jednostavno ne može biti bolji ili lošiji nego što jest.
Za Adebayora vrijedi isto kao i za Bellamya.
Za to ova dva odsrednja igraca i ovaj flop trenutno igraju u timovima koje vecina igraca samo mogu sanjati.Saurman je napisao/la:Robinho je bio flop još dok je igrao za Real , tako da za njega ne važi pravilo adaptacije gdje god igrao flop ostaje flop.soko je napisao/la:Totalno si upravu. Isto su tako prosli Robinho, propada u Milanu. Boateng propada u Bayernu. Belamy u Liverpoolu. I Adebayor propao u Realu i sad propada u Spursima sa 9 golova i 6 asistencija....Saurman je napisao/la:Džeko je opet pao u sivilo def je van forme i nije se uspio adaptirati na EPL ne pamtim kad je dao zadnji gol vjerovatno tamo negdje u Novembru.Napravio je veliku grešku prelaskom u City sad mu propada karijera zbog svoje gluposti.
Boateng je kvalitetnog igrao u Cityu samo što nije dobijao više šanse , prelaskom u Bayern je napravio sjajan potez.
Bellamy je igrač osrednjeg kvaliteta u prevodu igrač za male timove , jednostavno ne može biti bolji ili lošiji nego što jest.
Za Adebayora vrijedi isto kao i za Bellamya.
I da Liverpool, Real i Spursi su mali timovi.
Br.1 - Ne kontam po kojem si aršinu stavio u isti koš Tottenham , Real , Liverpool.soko je napisao/la:
Za to ova dva odsrednja igraca i ovaj flop trenutno igraju u timovima koje vecina igraca samo mogu sanjati.
I da Liverpool, Real i Spursi su mali timovi.
Br.2 - Da i veliki timovi naprave grešku u procjeni igrača ako nisi znao , pa tako imaš situaciju da Bellamy ili npr Carroll igraju za giganta kao što je Liverpool ili npr Robihno u Milanu.Idemo u smjeru koji nema veze sa temom tako da...
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Off topic, al' hajde mi, ako boga znas, objasni kako je Craig Bellamy osrednji igrac??Saurman je napisao/la:Br.1 - Ne kontam po kojem si aršinu stavio u isti koš Tottenham , Real , Liverpool.soko je napisao/la:
Za to ova dva odsrednja igraca i ovaj flop trenutno igraju u timovima koje vecina igraca samo mogu sanjati.
I da Liverpool, Real i Spursi su mali timovi.![]()
Br.2 - Da i veliki timovi naprave grešku u procjeni igrača ako nisi znao , pa tako imaš situaciju da Bellamy ili npr Carroll igraju za giganta kao što je Liverpool ili npr Robihno u Milanu.Idemo u smjeru koji nema veze sa temom tako da...
Bellamy i Adebayor su igraci za mali timovaSaurman je napisao/la:Br.1 - Ne kontam po kojem si aršinu stavio u isti koš Tottenham , Real , Liverpool.soko je napisao/la:
I da Liverpool, Real i Spursi su mali timovi.![]()
A ako nisi znao, Adebayor 9 golova i 6 asistencija postigao za Spurse. Bellamy je solidan igrac al to nije tema..
Poenta ovoga je sto si ti rekao da je Dzeko napravio gresku prelaskom u City, sto je po meni glupost. Ja sam ti naveo ove igrace koji su presli u dobre klubove poslije ManCity-a, sto i sigurno naseg Edina ceka poslije City-a.
Greska bi bila da je ostao u Wolfsburgu da se gura tamo po dnu BL. Ostali timovi nisu imali love da ga dovedu.
Znaci prvo Dzeko je sebi obezbjedio novac prelaskom u City, drugo on moze otici na posudbu u neki dobar klub. I onda ce biti prodan u tim tipa Milana ili sta ja znam.
Dodje kiseli covjek i poslije toga nema sanse da skontas da je ovo tema o Dzeki. 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kako bi samo dzeko u bajernu dominirao to bi bilo strasno nadam se da ce se to desit pa makar na ljetnom prelaznom roku , i ovaj lik sto je napiso da je adebajor igrac osrednje kvalitete neka se pokrije dekom i ponese mali prenosni televizor i ne izlazi ispod nje...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja bih rado dzeko vidio u bayernu
ipak je bayern puno veci klub od shitty-a
( bez uvrede "navijaci" city-a ) a znamo da je dzeko pruzao najbolje nastupe za reprezentaciju kada je nastupao za wolfsburg. Sada je Dzeko postao jaci u duelu, ali treninzi su mozda jaci bili u njemackoj. Sve u svemu, mislim da njemu godi njemacka liga, mada mu ni premiership nije tako stran. Ali za nijansu mu vise godi bundeska 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kome nece vise goditi, igranje u Bundesligi je neuporedivo lakse u odnosu na Premiership. Ne znam da je potrebna ikakva rasprava povodom toga.Bosniacum Lilium je napisao/la:ja bih rado dzeko vidio u bayernuipak je bayern puno veci klub od shitty-a
( bez uvrede "navijaci" city-a ) a znamo da je dzeko pruzao najbolje nastupe za reprezentaciju kada je nastupao za wolfsburg. Sada je Dzeko postao jaci u duelu, ali treninzi su mozda jaci bili u njemackoj. Sve u svemu, mislim da njemu godi njemacka liga, mada mu ni premiership nije tako stran. Ali za nijansu mu vise godi bundeska
P.S. Cuj ovo, sada je jaci u duelu (nego prije), a treninzi su bili jaci u BL... kako to ba?! Problem je u tome sto je EPL toliko zahtjevnija od BL (fizicki, prvenstveno), pa Edin nije vise toliko superioran u odnosu na ostale igrace, kao sto je to bio slucaj igrajuci za Wolfsburg u BL. Ako su tamo treninzi kvalitetniji (ili jaci, kako ti kazes), sto to iz BL nema nijednog kluba (sem Bayerna) koji imalo moze parirati prvih 6 klubova (najmanje) u Premiershipu?!
Izdržati, to je temelj vrline!
Zar nije Gomez u fantasticnoj formi vec duze vrijeme? Cisto sumnjam da je Bayern zainteresovan. Nisu oni nikad bacali pare, a sigurno da bi morali platit preko 20 miliona eura za Dzeku, a on ili Gomez bi morali na klupu u trenutnoj formaciji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Upravo tako, Cartman. Ne vjerujem da ima bilo cega oko njegovog angazmana u Bayern. Elber, bivsi skaut Bayerna za brazilsko trziste, je uvijek rado vidjen gost u Münchenu. Novinari ga "salijecaju" i on je samo iznio svoje misljenje.
Kada ga nisu doveli u onom periodu (Mario bio u nemilosti kod LvG-a, a i nesto ga slabije islo), gdje su se braca Hoeneß mogli lako dogovoriti, sada je to mnogo teze i nelogicnije.
Kada ga nisu doveli u onom periodu (Mario bio u nemilosti kod LvG-a, a i nesto ga slabije islo), gdje su se braca Hoeneß mogli lako dogovoriti, sada je to mnogo teze i nelogicnije.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, alacious, ArtemisFowl, General505, Google Adsense [Bot], LeCoq, Zglavkar i 57 gostiju.