Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Po ovom spisku što vidim slabija ekipa nego jesenas mada to ne mora značiti ništa. U svakom slučaju sve najbolje u nastavku sezone.
dok će se Španac Fernando “Cuqui” Arriero Garcia na pripremama pojaviti 20. februara.
zasto tek za mjesec dana ne svatam toliko cekanje ipak se treba u ekipu uklopiti kakav god igrac bio.
zasto tek za mjesec dana ne svatam toliko cekanje ipak se treba u ekipu uklopiti kakav god igrac bio.
- BolanBolan
- Kontakt:
Iz današnjeg Oslobođenja (prekrojio da bi moglo stati lijepo na stranicu):

@vecaveca
Nije 20. februara, već 20. januara, kako ovdje piše.

@vecaveca
Nije 20. februara, već 20. januara, kako ovdje piše.

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
imali neko da mi kaze treniral milos djordjevic olimpicom
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Treniraastra1922 je napisao/la:imali neko da mi kaze treniral milos djordjevic olimpicom
Paša,popusti više momka da se priprema na miru i jako mu je fino u OLIMPICU,,,astra1922 je napisao/la:imali neko da mi kaze treniral milos djordjevic olimpicom
-
- Kontakt:
Gledao sam trening danas. Nisu pogriješili s njim, moje skromno mišljenje
Da poželimo momku da se izbori za mjesto u timu i dokaže da skauting OLIMPICA nije pogrešio---SRETNOivan.balic je napisao/la:Gledao sam trening danas. Nisu pogriješili s njim, moje skromno mišljenje
Gdje trenirate vi na Otoci? Jel na onoj vjestackoj travi iza terena ili na glavnom terenu???
Slike i tako to...???
Slike i tako to...???

-
- Kontakt:
U jarane ne počinji tu temu. Prvo ne znam koga pitaš VI. Ako si na mene mislio, ja sam kao i TI, već jako puno godina, samo ne trpim neke stvari.-A- je napisao/la:Gdje trenirate vi na Otoci? Jel na onoj vjestackoj travi iza terena ili na glavnom terenu???
Slike i tako to...???
Inače Olimpic trenira na Grbavici već dugo vremena, trenirao je i na Koševu isto kao i Sarajevo, jer gore platiš i treniraš. Nemojmo o toj temi, to me malo boli, a neki će iskoristiti ovu našu raspravu, ako bude rasprave. Samo nemoj da polemišemo o infrastrukturi koju ima FKS, nemoj kada te molim.
Nisam zlonamjeran. Samo sam onako informativno pitao gdje trenirate..nista vise majke mi
Ja sam svejstan da se komunikacija na forumu svela na prepirke,podbadanje,cinizam...a ja nisam takav covjek,i zaista to izbjegavam . Jedino kada odgovaram ,i koristim komunikaciju tog tipa,kada je neko zlonamjeran prema mom klubu..a to nisi bio ni ti,ni vecina (barem za sada
) simpatizera Olimpica..prema tome sve ok
Znaci trenirate na Grbavici ? Ok ,dobro ..to me je interesovalo. Valjda uskoro bude realizacija tog pomocnog terena sa vjestackom travom i na Otoci.

Ja sam svejstan da se komunikacija na forumu svela na prepirke,podbadanje,cinizam...a ja nisam takav covjek,i zaista to izbjegavam . Jedino kada odgovaram ,i koristim komunikaciju tog tipa,kada je neko zlonamjeran prema mom klubu..a to nisi bio ni ti,ni vecina (barem za sada

Znaci trenirate na Grbavici ? Ok ,dobro ..to me je interesovalo. Valjda uskoro bude realizacija tog pomocnog terena sa vjestackom travom i na Otoci.
Jeli odletio Kiso u Izrael?
-
- Kontakt:
-A- je napisao/la:Nisam zlonamjeran. Samo sam onako informativno pitao gdje trenirate..nista vise majke mi![]()
Ja sam svejstan da se komunikacija na forumu svela na prepirke,podbadanje,cinizam...a ja nisam takav covjek,i zaista to izbjegavam . Jedino kada odgovaram ,i koristim komunikaciju tog tipa,kada je neko zlonamjeran prema mom klubu..a to nisi bio ni ti,ni vecina (barem za sada) simpatizera Olimpica..prema tome sve ok
![]()
Svaka čast, cijenim tvoj pristup.
Koliko znam u planu je izgradnja tog pomoćnog terena na Otoci, govori se da izgradnja počinje na proljeće, a to se uklapa u info od neki dan u novinama da je izdvojeno novih 410 hiljada KM za radove na stadionu.
Jeste odleteo i nadamo se da napravi dobar transfer i za sebe a i OLIMPIC-----SRETNO MU BILOherbion je napisao/la:Jeli odletio Kiso u Izrael?
koji klub je u pitanju ako nije poslovna tajna ?pabizo je napisao/la:Jeste odleteo i nadamo se da napravi dobar transfer i za sebe a i OLIMPIC-----SRETNO MU BILOherbion je napisao/la:Jeli odletio Kiso u Izrael?
DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:koji klub je u pitanju ako nije poslovna tajna ?pabizo je napisao/la:Jeste odleteo i nadamo se da napravi dobar transfer i za sebe a i OLIMPIC-----SRETNO MU BILOherbion je napisao/la:Jeli odletio Kiso u Izrael?
Nemojte ovo uzeti kao provjereno. Navodno je klub Hapoel Beer Sheva i ostalo je da se samo usaglase oko obeštećenja. Navosno cifra nije mala, ali opet se ograđujem. Ovo mi je danas rekao jedan novinar.
-
- Kontakt:
Nije klub bez veze. Ovi Hapoeli imaju para
- BolanBolan
- Kontakt:
Zanima me to, je l' znaš u kojim novinama, i kad?ivan.balic je napisao/la: Svaka čast, cijenim tvoj pristup.
Koliko znam u planu je izgradnja tog pomoćnog terena na Otoci, govori se da izgradnja počinje na proljeće, a to se uklapa u info od neki dan u novinama da je izdvojeno novih 410 hiljada KM za radove na stadionu.

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
-
- Kontakt:
Koliko vidim i sam si to objavio u jednom postuBolanBolan je napisao/la:Zanima me to, je l' znaš u kojim novinama, i kad?ivan.balic je napisao/la: Svaka čast, cijenim tvoj pristup.
Jeste poslovna tajna----malo strpljenja...........bagrcavi je napisao/la:koji klub je u pitanju ako nije poslovna tajna ?pabizo je napisao/la:Jeste odleteo i nadamo se da napravi dobar transfer i za sebe a i OLIMPIC-----SRETNO MU BILOherbion je napisao/la:Jeli odletio Kiso u Izrael?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.