Bolje biti na golu nego sjediti na klupi. Ja sam zadovoljan, ipak je velika konkurencija Juventina na ovoj temi...
Kad covjek pogleda ovu sliku i sjeti se Baggia i Vialija, jedno sto mu padne na um je da kaze: UH, KAKVE SMO NAPADACE IMALI!!

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Ko kaze da ne valja nije od nas 
Bianconeri1988 je napisao/la:Znam da bi ta uloga najviše odgovarala, a ti si još i ekonomista, znaš sa finansijama![]()
Šta vele ti tvoji izvori? Kad nam dolazi Caceres? Ovaj vikend ili sljedeće sedmice.
Ako nece Borriello biti na klupi, dal ce jos nekog napadaca pored Alexa, il ce Eliu .. ?Oxygen je napisao/la:Burberry bravo za ovaj trening,upratio sam Appelta malo![]()
Conte ništa posebno ne reče na pres konferenciji osim da najvjerovatnije neće pozvati Borriela za sutrašnju utakmicu jer mu treba još vremena,nije fizički spreman,te da će De Ceglie biti sigurno lijevi bek.
Vezano za mercato,čini se da smo ozbiljno zagrizli za Behramia,po krilima smo prekobrojni,mada zna i beka odigrati,ne treba nam on stvarno.
Niko sretniji od nas da Elia bude,vidjet ćemo,kada ga nekon Al Hilala nije ni pozvao ne znam šta sada da očekujemo.harebianconero je napisao/la: Ako nece Borriello biti na klupi, dal ce jos nekog napadaca pored Alexa, il ce Eliu .. ?
Uh sta ce ovo biti, slazemo se ja i ti oko necega.Bianconeri1988 je napisao/la:Sutra hoću da Marco zabije prvijenac, nakon one parole postao mi je još draži još je i ljevak![]()
![]()
FORZA RAGAZZI
Moj apel je da se sutra osjećam kao u jami na Juventus Stadiumu, podrška navijača nam je itekako potrebna. Ovo je bitan momenat u napretku našeg tima.
Veliki derbi,bit će ovdje:juventus 0244 je napisao/la:Jel ovo danas Primavera igra sa Fiorentinom? I koliko sam skontao ima prenos na SportItalia, pa ako neko naleti na link neka postavi, da pogledam mlade nade!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.