LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
McRoberts napokon spreman...on ce nam itekako dobro doci.
Murphy se takodje vraca,Blake "out" i veceras i sutra protiv malih Klipersa.
Murphy se takodje vraca,Blake "out" i veceras i sutra protiv malih Klipersa.
Kobe veceras 61 poen. Sutra 29.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma kakvi spavati, u 4 ne moze me top probuditi, bacio sam jednu sovu od 7 do 11 ili tako nesto, pa cu spreman, nadam se, docekati ovu tekmu. Bar mi nece biti dosadno, doci cu ovdje sa ovima na temu da komentarisem tekmu, naravno ako ne budu gubili pa me ignorisali hahahahhahaha. Najbolje bi bilo da Irving igra dobro, a oni pobjede par razlike, pa ce se moci komentarisati, njima pobjeda treba, nama jos jedna dobra partija Irvinga treba, a i ne zelim omjer 6-5 jer svaka pobjeda udaljava nas od prvih 5 pickova na draftu. Iako cini se tesko ko moze biti gori od Wizardsa, Detroita, Minnesote i Bobcatsa. Nadjoh podatak da nismo dobili Lakerse u LA 7 godina, tj. Jamesova era, sad ne znam koliko je to tacno. Gasol ide preko 24 veceras, jer Jamison ne moze meda u odbrani, dok Bynum nece prebaciti 14. Irving 25, TT 12, Kobe 30, Jamison 20, moja prognoza. Ko ce pobijediti tesko je reci, nas ako krene jako mozemo opasni biti, pogotovo iz suta za tri, gdje smo cini mi se top 10, haman smo 8.BIHfan je napisao/la:Idi spavaj, sat ce valjda zvonit u 4.adriano_leite je napisao/la:ebo vas grom i zapad i los angeles i usa, pa ja tek sad ugledah da je tekma ujutro u pola 5, oj boze, ja navikao na istoku tekme u 1, u 2, pa na zapadu u nekih 3 a vi uvijek u pola 5. Valja ostati budan jbt do ta doba.
@Jose prosla godina i ova godina nisu iste, zato i jesu razlicite godine, jedna 2011 druga 2012, ako nesto tako ocekujes i ove godine onda mogu samo ovu facijelnu ekspresiju da postavim.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Malo je to, ja bih rekao da ce dati 90.Edin TM87 je napisao/la:Kobe veceras 61 poen. Sutra 29.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Dao je 81, sto da ne i toadriano_leite je napisao/la:Malo je to, ja bih rekao da ce dati 90.Edin TM87 je napisao/la:Kobe veceras 61 poen. Sutra 29.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Sjecam se jedne pobjede u LA-u,malo prije trejda za Gasola..adriano_leite je napisao/la:. Nadjoh podatak da nismo dobili Lakerse u LA 7 godina, tj. Jamesova era
OBN prenosio..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- adriano_leite
- Kontakt:
Jeste dao kada je bio u prime svoje karijere, tj. prije 6 godina i to protiv Toronta, a siguran sam da sada bolje igramo odbranu nego sto je tada Toronto igrao, plus Kobe sada ima 33 a ne 27-28 koliko je tada imao itd. itd.neno#4 je napisao/la:Dao je 81, sto da ne i toadriano_leite je napisao/la:Malo je to, ja bih rekao da ce dati 90.Edin TM87 je napisao/la:Kobe veceras 61 poen. Sutra 29.![]()
![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Razbili su ih za bozic 2009 fino se sjecam. I pobjedili su ih jos dva put u LA dok je James bio tu.
http://www.basketball-reference.com/box ... 50LAL.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.basketball-reference.com/box ... 70LAL.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.basketball-reference.com/box ... 50LAL.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.basketball-reference.com/box ... 70LAL.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- adriano_leite
- Kontakt:
Onda sam ja nesto shebao kada sam trazio taj info. Btw. hvala za ove info. Jbt veci sam sada navijac u ove dvije godine nego tada, jer bih se sjecao tih rezultata hahahhaha.Donnie Darko je napisao/la:Razbili su ih za bozic 2009 fino se sjecam. I pobjedili su ih jos dva put u LA dok je James bio tu.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Nema veze, ali i veceras moze do 30+ sigurno ako bude potrebno. Ja se nadam da nece. Da ce Endi i Gasol veceras da potegnu.Malo je to, ja bih rekao da ce dati 90.
Dao je 81, sto da ne i to![]()
![]()
Jeste dao kada je bio u prime svoje karijere, tj. prije 6 godina i to protiv Toronta, a siguran sam da sada bolje igramo odbranu nego sto je tada Toronto igrao, plus Kobe sada ima 33 a ne 27-28 koliko je tada imao itd. itd.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
@ adriano
prije utakmice protiv Toronta je postigao 62 poena na utakmici protiv Dallasa za tri cetvrtine - cijela ekipa Dallasa je postigla 61 poen - da bi posljednju cetvrtinu odmarao. Inace Dallas je te sezone igrao u finalu protiv Heata. No to je po meni nebitno.
Nego da malo intenzivnije pratis ovaj forum znao bi da je u nas PRAZNICNA atmosfera kada kreno na turneju po istoku. Termin je totalno nezahvalan, ali smo vremenom navikli da sa istim zivimo.
Licno veceras ocekujem pobjedu bez vecih problema - sto se mene tice nek Irving postigne 50 poena.
Takodjer ova utakmica ce biti interesantna jer Brwon igra protiv svoje bivse ekipe koja je za vrijeme njegovog mandata imala najuspjesniji period u historiji francize i po meni Gilbert je napravio veliku gresku sto mu je urucio otkaz, ali mislim da je to uradio iz razloga da sprijeci odlazak Jamesa - koji mu je kasnije zabio noz u ledja. Isto tako veliku paznju ce privuci dolazak Gilberta u Stapels Center koji je pored Cuban okarakterisan kao glavni krivac propalog trejda CP3 i siguran sam da ce na tirbinama biti dosta negativne atmosfere.
No od sutra slijede cetiri utakmice koje ce pokazati realnu snagu ove ekipe, gdje takodjer ima dosta zanimljivih stvari, no o njima cemo nakon Cavsa.
prije utakmice protiv Toronta je postigao 62 poena na utakmici protiv Dallasa za tri cetvrtine - cijela ekipa Dallasa je postigla 61 poen - da bi posljednju cetvrtinu odmarao. Inace Dallas je te sezone igrao u finalu protiv Heata. No to je po meni nebitno.
Nego da malo intenzivnije pratis ovaj forum znao bi da je u nas PRAZNICNA atmosfera kada kreno na turneju po istoku. Termin je totalno nezahvalan, ali smo vremenom navikli da sa istim zivimo.
Licno veceras ocekujem pobjedu bez vecih problema - sto se mene tice nek Irving postigne 50 poena.
No od sutra slijede cetiri utakmice koje ce pokazati realnu snagu ove ekipe, gdje takodjer ima dosta zanimljivih stvari, no o njima cemo nakon Cavsa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nije to nikakve prepotencija majstore, ja od prvog dana govorim da ova ekipa ima potencijal da osvoji titulu, sto i nebi? Jedino je otisao Odom, u redu dobar igrac ode sve to stoji ali nije ni on sad neka superzvijezda koja ima prosjek od 25 poena ili sta ja znam. I Phil je otisao ali mislim da imamo toliko iskusnu ekipu koja to moze nadoknaditi nekako, nevezano za Browna za kojeg inace smatram da je sasvim ok trener.NEZALAGANJE je napisao/la:Vidim hvalospjevi,kao i odredjena doza prepotencije su se vratili u vase redove,a tako ste bili 'izgubljeni' prije pocetka sezone....![]()
Valjda cete znati naci 'zlatnu sredinu'(ne odnosi se na sve)
Druga je stvar sto se prije sezone stvorila losa atmosfera medju navijacima koji laprdaju sve i svasta po internetu a to se nije desilo zbog Odoma ili Phila nego zbog propalog trade-a sa Paulom, tek tada su krenule price o propadanju Lakersa i slicno.
Dovoljno je pogledati:
Kobe- top 5 SG
Gasol - top 5 PF
Bynum - top 5 C
i kako da ovakva ekipa nebude kandidat za sami vrh?
Od Gasola su bolji po meni Aldrige, Griffin, Love, Amare i Dirk tako da nije za mene top 5.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
aldridge? love?BIHfan je napisao/la:Od Gasola su bolji po meni Aldrige, Griffin, Love, Amare i Dirk tako da nije za mene top 5.
ma daj.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Gleda se i odbrana, a ne samo napad.
Kad vidim kako se hvali Aldridge, a pogotovo Love koji igra u timu koji je prosle godine bio najgori onda...
Ne zaboravi da je Pau bio covjek koji je bio itekako bitan faktor u dvije titule LAL.
Kad vidim kako se hvali Aldridge, a pogotovo Love koji igra u timu koji je prosle godine bio najgori onda...
Ne zaboravi da je Pau bio covjek koji je bio itekako bitan faktor u dvije titule LAL.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ja govorim za danas, sta je on prije 2 godine radio to je drugo. Vidis da nisam stavio KG-a i Tim Duncana.neno#4 je napisao/la:Gleda se i odbrana, a ne samo napad.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Gleda se i odbrana, a ne samo napad.
ebiga sa
Sto se tice Gasola mislim da je medju najboljim definitivno, ali nije ocigledno u formi kao nekada...nebi da ga poredim ni sajendim kojeg su nabrojali prije njega, jer je Lakersima dao mnogo u osvajanju titula, ali mislim da je definitivno jedan od najboljih
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ti procjenjujes na osnovu jedne ili dvije sezone koje su ljudi odigrali. Nisu ni toliko na ovom nivou. Sjetimo se samo kakav je Pau bio u Memphisu.BIHfan je napisao/la:Ja govorim za danas, sta je on prije 2 godine radio to je drugo. Vidis da nisam stavio KG-a i Tim Duncana.neno#4 je napisao/la:Gleda se i odbrana, a ne samo napad.
To je isto kada su "strucnjaci" poceli govoriti za Kobe - a da je za penziju, a covjek u zadnjih pet utakmica im svima zacepio usta.
Vidio bi ja tog Love - a ili Lamarcusa kad moraju igrati u timu i to pod pritiskom stalnog trade - a, gdje navijaci stalno traze pobjede.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Dobro Dirk, Amare i Griffin su ispred njega ali Love i Aldridge meni uopste nisu bolji mada da sam na mjestu Kupchaka i ja bi pokusao da dovedem Love-a jer je pred njim buducnost a Pau vec puni 32.BIHfan je napisao/la:Od Gasola su bolji po meni Aldrige, Griffin, Love, Amare i Dirk tako da nije za mene top 5.
Bio pritisak ili ne danas je Love ili Aldridge bolji igrac od Gasola. Jedan nosi na krilima Portlanda drugi Minesotu. Dok Gasol nije ni sjena onog igraca od pocetka prosle sezone. Znaci govorim za ovu sezonu da ne pripada u top 5. Kontas ?neno#4 je napisao/la:Ti procjenjujes na osnovu jedne ili dvije sezone koje su ljudi odigrali. Nisu ni toliko na ovom nivou. Sjetimo se samo kakav je Pau bio u Memphisu.BIHfan je napisao/la:Ja govorim za danas, sta je on prije 2 godine radio to je drugo. Vidis da nisam stavio KG-a i Tim Duncana.neno#4 je napisao/la:Gleda se i odbrana, a ne samo napad.
To je isto kada su "strucnjaci" poceli govoriti za Kobe - a da je za penziju, a covjek u zadnjih pet utakmica im svima zacepio usta.
Vidio bi ja tog Love - a ili Lamarcusa kad moraju igrati u timu i to pod pritiskom stalnog trade - a, gdje navijaci stalno traze pobjede.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.