I bez Zelje naravno, da ne kazu manijaci da se ulizujem pitarima
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma sta znam, ovdje se pocelo prijetiti
. Mislim da ce se Sarajevo izvuci, ali ovo sve izgleda jako crno, dosta vas dobrih igraca napusta, nista od Skore itd. . Mislim da su Sarajevo poceli potkradati od 2006/2007 kada ste bili prvaci. Gutu igraca prodaste a nigdje para. Jedno cu reci ebo PL bez Sarajeva.
ma do 20tog ..nema potpisivanja nikakvih ja mislim..tada ce Jovic da predstavi svoje planove i zelje..
ko zna mozda navedena dvojica i ne potpisu ako Jovic procjeni da nisu vrijedi ,al ne skoluju ovog Diattu valjda dzaba
..nadam se da ce bar mali Durakovic potpisati i da ce bar Dzafic il Haskic otici.. 
@enese ..hvala na lijepim zeljama ,al nsita ti ne brini Sarajevo je i kad je najcrnje najdalje trece..
a Bgm nekad i drugo iako nam je sve crno hehe
ko zna mozda navedena dvojica i ne potpisu ako Jovic procjeni da nisu vrijedi ,al ne skoluju ovog Diattu valjda dzaba
@enese ..hvala na lijepim zeljama ,al nsita ti ne brini Sarajevo je i kad je najcrnje najdalje trece..
a Bgm nekad i drugo iako nam je sve crno hehe
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ja sam tražio da se banuju nemože se normalno od trolova ni dopisivati smaraju a puno im admin gleda kroz prste posebno ovim pojedinim znaju oni ko su a i on naravno prijatelju ati ako si normalan a izgleda da jesi zašto ne bi raspravljali i o Čeliku i bilo kome eto to je to. Ma nije ovo ništa brate u hodu se radi para se nema a li vidjet ćemo na prolječe ko je ko i gdje eto i sam si vidio neke stvari sa strane ne trebam te valjda citirati i komentarisati tvoje mišljenje.EnesBesic je napisao/la:Ma sta znam, ovdje se pocelo prijetiti. Mislim da ce se Sarajevo izvuci, ali ovo sve izgleda jako crno, dosta vas dobrih igraca napusta, nista od Skore itd. . Mislim da su Sarajevo poceli potkradati od 2006/2007 kada ste bili prvaci. Gutu igraca prodaste a nigdje para. Jedno cu reci ebo PL bez Sarajeva.
Sarajevo ljubavi moja!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
6 miliona duga
vadi vas samo pitarski dzeko...
i mojne mislit da mi je drago ovo al jbga realnost je takva
i mislim da su zelje jedno a realnost drugo
vadi vas samo pitarski dzeko...
i mojne mislit da mi je drago ovo al jbga realnost je takva
i mislim da su zelje jedno a realnost drugo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bice nesto valjda 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne znam pojacanja nam treba na desnom,lijevom beku,2 vezna i 1 napadac
I svi ce biti.....Gledat cemo ih u tuzli 1 kolo.Limvo te Rajvosa.Sarajlijc@ je napisao/la:Ne znam pojacanja nam treba na desnom,lijevom beku,2 vezna i 1 napadac
ma vratiti mozda Mirzu,dovest malog Halilovica iz Zvijezde...Sarajlijc@ je napisao/la:Ne znam pojacanja nam treba na desnom,lijevom beku,2 vezna i 1 napadac
treba nam krilni napadac jer ce ostati upraznjena pozicija ako ode Kojasevic...moja zelja je Puric iz Celika...
srednjih veznih imamo napretek...vucina,sesar,bajraktarevic,k.handzic,nuhic itd itd..za njima nema potrebe..
sto se tice pojacanja u napadu...ako nam ne ode nijedan igrac tu ih imamo i previse..Obuca,Haskic,Dzafic,H.Handzic..nema potrebe da iko dolazi kad vec necemo da trosimo kes..
iskreno moja zelja je Joge iz SLobode sto se tice stoperskih pozicija..al nazalsot svi znamo za njegovo fejs kurcenje protiv sarajlija hehehe..bilo kako bilo u slucaju odlaska bilo kojeg stopera Joge je najbolje rjesenje iz ove lige..
i zelim da se klub rjesi Djakovca i to je to...
P.S. u spicu dovest Matiju Matka hehheh ...da ga hoce joj nanoooo...
FK SARAJEVO.
http://fanshop.fcsarajevo.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
FK Sarajevo
Navijače niko ne može kupiti, oni znaju da radimo za bolje Sarajevo - Sarajevo-x.com http://www.google.ba/gwt/x?wsc=eb&wsi=7 ... 1QbfxK2vDw" onclick="window.open(this.href);return false; Jako lijepo "upakovan" intervju.Kada se između redova pročita svašta se da naslutiti.Neka Vam je Bog na pomoći!
nista dok se matko ne vrati
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Zasto ne objavite da je Comor u Rusiji,zasto ne upitate koliko cemo dobiti za Kojasevica.Kad se desavaju dobre stvari u FK Sarajevu vi ih zadnji objavite,a kada su lose vi prvi popljujete nas klub.Kazem ja da je ova stranica obicno propagandno smece
.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
U koje klubove su otisli Haskic u Rumuniju,i Comor u Rusiju ?
Vidim da svugde nedefinisano pise samo su zemlju naveli.
I je li proba ili ostaju ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Comor na probi u Spartak Nalciku,a Haskic u Otelulu iz Galatija.Kojasevic navodno potpisuje za Buducnost iz Podgorice.Devil je napisao/la:U koje klubove su otisli Haskic u Rumuniju,i Comor u Rusiju ?
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Za Kojasevica znam,o tome smo sinoc pricali,ali za ovu dvojicu nisam znao,za njihove karijere bilo bi dobro da ostanu tamo,ali bgm po pitanju Comora sam skeptik da ce uspeti proci.FK Sarajevo je napisao/la:Comor na probi u Spartak Nalciku,a Haskic u Otelulu iz Galatija.Kojasevic navodno potpisuje za Buducnost iz Podgorice.Devil je napisao/la:U koje klubove su otisli Haskic u Rumuniju,i Comor u Rusiju ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jel ovo poceo megastore da radi ?Lik je napisao/la:http://fanshop.fcsarajevo.ba/
-
ivan.balic
- Kontakt:
Prijatelju, neke teme ne treba otvarati. Za Kojaševića će se dobiti NULA. Zašto? Zato jer je njegov odlazak vezan za dugovanja. Tačnije ili mi dajte papire da idem ili mi dajte ono što smo potpisali. A spona je njegov advokat koji je bio u klubu.FK Sarajevo je napisao/la:Zasto ne objavite da je Comor u Rusiji,zasto ne upitate koliko cemo dobiti za Kojasevica.Kad se desavaju dobre stvari u FK Sarajevu vi ih zadnji objavite,a kada su lose vi prvi popljujete nas klub.Kazem ja da je ova stranica obicno propagandno smece.
- Alifakovac
- Kontakt:
Treba nabiti nogom onog Pantića kojeg su doveli ovdje da ga rehabilituju, a frajer potpuno nespreman na gol stao jednom u onoj kup utakmici u Prijedoru i primio 100 golova. Isti ovaj Pantić prima finu pinku i veću od mnogih mladih igrača. Duga je lista onih koji bi morali otići koliko je sad koji su jesenas zajedno odigrali 17 minuta.
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo se nadam da Comor nije igrao desnog beka u ovoj utakmici

-
AÐ_Official
- Kontakt:
Da vas pitam, ako mi ko moze pomoci, sta bi s onim momkom sto je igrao za Juniore prosle godine, ofanzivni vezni?? Mislim da mu je otac bio trener u Juniorima il tako nesta......Focic se zvao ja mislim.... 
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, plisek i 16 gostiju.