Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 24 avg 2009, 23:24

Granero pokađa Raula u trepavicu,4:0 izlazi Capitano i Benzema ulazi Pipita ROBBEN-sad su ga najebali
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 avg 2009, 23:27

Dinamo Zagreb bi ovaj Rosenburg dobio 10:0. Ne kažem ja ništa protiv Reala, nego lijepo je skupljati moral na ovim malim ekipama. Moj brat Karim(Kaarem) Benzema je ao već dva gola, brvo za njega i bravo za moga drugoga brata Lassanu Diarra. Još da Mahmadu uđe.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 avg 2009, 23:29

Rz88 je napisao/la:Dinamo Zagreb bi ovaj Rosenburg dobio 10:0. Ne kažem ja ništa protiv Reala, nego lijepo je skupljati moral na ovim malim ekipama. Moj brat Karim(Kaarem) Benzema je ao već dva gola, brvo za njega i bravo za moga drugoga brata Lassanu Diarra. Još da Mahmadu uđe.
Dinamo bi al Bayern teško :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 avg 2009, 23:30

BAyern nema nikakve veze sa mojim postom, a ako već pitaš, bila bi katastrofa Rosenborga. Nema veze, jedva čekam da ta liga više počne, mislim ako Bog da , da 30 počinje.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 avg 2009, 23:33

Rz88 je napisao/la:BAyern nema nikakve veze sa mojim postom, a ako već pitaš, bila bi katastrofa Rosenborga. Nema veze, jedva čekam da ta liga više počne, mislim ako Bog da , da 30 počinje.
Zar te nije stid :mrgreen: Rosenborg je prvi ako se nevaram u Norveškom prvenstvu koej je uveliko počelo...nimalo naivna ekipa jača od Mainza sigurno,evo izlazi gej ulazi čak i veči :mrgreen:

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 24 avg 2009, 23:34

ja kako vise sporim kvalitete Raula on sve bolje igra ccc...de pitajte Blatera i Platinija da mi igramo sa 12 igraca ako ikako moze :mrgreen: :lol:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 avg 2009, 23:40

Snaga je samo relativnog karaktera. Ko bi rekao da onda jedan Aachen doći tako daleko u Kup uefa. Mainz se desio i to je ostalo zapamćeno ali ostaje i zapamćeno Leverkusen-Real 3:0, pa nikom ništa i na Bernabue 1:1 mislim kada je Figo promašio penal. Ma uostalom koga briga. Ovo su samo prijateljske utakmice i mi smo dobili Milana i Uniteda pa sada gubimo od Mainza lol.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 avg 2009, 23:42

Evo ušao je Ruud veči aplauz nije niko odavno dobio,RRRRRRUUUUUUUUDDDDDDDDDDDDDDDD

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 24 avg 2009, 23:46

Raul_64 je napisao/la:Evo ušao je Ruud veči aplauz nije niko odavno dobio,RRRRRRUUUUUUUUDDDDDDDDDDDDDDDD
covjek koji je odavno trebao biti prodat,292 dana nije dodirnu lopte 33god. njegova karijera u Realu je trebala biti zavrsena dosad ;)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 avg 2009, 23:59

4:0 završilo močno sigurno doduše protiv slabog Rosenberga kome bi Bayern zabio 10 golova.....Ruud i Momo se vratili,VDV i Snejder nisu ulazili u igru :?: još je Lass uzeo 10 Snejderu....sad ko če igrat ko če na tribine to su slatke muke

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 25 avg 2009, 00:21

Raul_64 je napisao/la:4:0 završilo močno sigurno doduše protiv slabog Rosenberga kome bi Bayern zabio 10 golova.....Ruud i Momo se vratili,VDV i Snejder nisu ulazili u igru :?: još je Lass uzeo 10 Snejderu....sad ko če igrat ko če na tribine to su slatke muke
nazalost vjerovatno odlaze VDV-a je i svakako trebalo prodati,ali Snejdera nikako ali sta je tu je :(

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 25 avg 2009, 00:40

Raul_64 je napisao/la:Evo ušao je Ruud veči aplauz nije niko odavno dobio,RRRRRRUUUUUUUUDDDDDDDDDDDDDDDD
Pa normalno da ce biti aplauz. Lik je stroj za golove. Kad je tek dosao u Real, te sezone je pokupio u Spaniji sve sto se moglo pokupiti. Bio najbolji igrac prvenstva, a jos uvijek je tamo igrao Ronaldinho.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 avg 2009, 01:07

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... video_news
Uživajte sam gdje je onaj Balak pa da vidi kako Lass zna dodat loptu a bogami i pokodit golčinu.

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 25 avg 2009, 07:46

Raul_64 je napisao/la:3 golčine, sa pola snage al me Benzema podsječa na Ronalda to nije normalno,Lass igra sjajno a odbrana je beton;
Jest Rosenborg al on nije puno jači od Deportiva još im je sezona u punom jeku

Rosenborg jaci od Deportiva ;) pa ovo su amateri, imaju 2 dobra igraca a kolko sam vidio zadnja linija reala ima rupa samo sto oni levati to nisu znali iskoristiti...

Sve u svemu pronasli ste protivnika po mjeri...
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 avg 2009, 09:46

RE-SU je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:3 golčine, sa pola snage al me Benzema podsječa na Ronalda to nije normalno,Lass igra sjajno a odbrana je beton;
Jest Rosenborg al on nije puno jači od Deportiva još im je sezona u punom jeku

Rosenborg jaci od Deportiva ;) pa ovo su amateri, imaju 2 dobra igraca a kolko sam vidio zadnja linija reala ima rupa samo sto oni levati to nisu znali iskoristiti...

Sve u svemu pronasli ste protivnika po mjeri...
Aj ti ne seri :twisted:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 25 avg 2009, 09:48

REAL MADRID - Rosenborg 4:0
Benzema 12'
L. Diarra 26'
Benzema 27'
Raul 55'

Kraljevski klub je jos jednom demonstrirao snagu i ubitacnost, ovaj put nastradao je nesretni klub iz Norveske koji je pruzio dosta slabu partiju. Dominacija svih 90 minuta, 4 gola, sijaset propustenih prilika, ne primljen gol i moze se slobodno reci da nije moglo bolje.
Odbrana je sigurna, (cini mi se iz razloga sto nema Ramosa ), nova pojacanja Garay, Albiol, Arbeloa su se odlicno uklopili u tim i Real konacno ima odbranu na zavidnom nivou i ne mora strahovati ako se kojim sluajem neki igrac povrijedi.
Vezni red je i mozda najjaci na svijetu, pored toga sto obavljaju svoje zadatke u vezi strasno su opasni u napadu, a i defanzivi se bore i nema izgubljene lopte. Najbolji gol na utakmici dao je Lass Diarra sa nekih 25m kada je zakucao loptu pod precku i mislim da mu je to prvi gol za Real Madrid. Xabi i Kaka su odigrali odlicno, ali je zakazao najveca zvijezda tima C.Ronaldo koji nikako da se pronadje i da zaigra kako umije. Ali nadoci ce u hodu. A pogledajte samo vezne igrace koji su rezerva: Robben, Granero, Sneider, Van der Vaart, M.Diarra, Guti i Gago igraci koji bi u svakom drugom klubu igrali u prvih 11 osim mozda Gage i to je snaga Reala ove godine, klupa. Raduje me sto se na teren nakon dugo vremena vratio Mahamadu Diarra, odigrao je 15-tak minuta i vidi se na njemu da jos nije spreman 100% nekako je izgledao lijen, ali vratice se on sigurno u formu.
Napad kao i vezni red je najjaci na svijetu. Ne zna se od koga prijeti veca opasnost za protivnicke golmane, da li od Raula, Benzeme, Higuaina, ali i od Ruuda koji se vratio na teren i bice on ponovo onaj stari gol-masina. Beznema se mozda pokazao kao najbolje pojacanje, stvarno covjek cijepa protivnicke mreze i moze se sada sasvim slobodno reci da je jedan od 3 najbolja napadaca na svijetu. Raul Goznales, kapiten ekipe, legenda kluba jos je jednom pokazao kakav je napadac i ako ga je Pelegrini mislio uvoditi s klupe sad ce morati ponovo dobro razmisliti. Cini mi se kako vrijeme odmice da je Raul sve bolji i bolji i na njemu se ne osjeti breme godina koje nosi. Svaka mu cast! Higuain ce mozda vise ulaziti s klupe isto kao i Ruud, i davat ce sve od sebe ne bi li se nametnuli treneru i izborili mjesto medju prvih 11. Vjerujem da je Ruud u stanju zabiti preko 15 golova u sezoni i da ce takodjer biti vazna karika u timu.

Ove godine Real je favorit u svim takmicenjima, golman medju 3 najbolja na svijetu, odbrana sigurna, vezni red i napad po imenima, a i po prikazanom do sada su najjaci n svijetu i zaista ne vidim tim koji bi ove godine mogao stati na put Realu.
NAPRIJED REAL!
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 avg 2009, 12:04

obrana nidje veze Pepe najveci promasaj reala dati za njega 30mil je cista ludost a da ne govorim za "pouzdane" Meceldera i Ramosa ta obrana je prosle sezone primila 50 golova u primeri...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 avg 2009, 12:08

Saurman je napisao/la:obrana nidje veze Pepe najveci promasaj reala dati za njega 30mil je cista ludost a da ne govorim za "pouzdane" Meceldera i Ramosa ta obrana je prosle sezone primila 50 golova u primeri...
Na osnovu čega si to zaključio....Pepe je koštao 21mil. i bio je najbolji ocjenjeni štoper u Španji i sa onim startom za zatvor...Rosenborg nisu toliki amateri mogu i oni složit akciju :roll: pas mater pobjedimo 4:0 i neko našao pametovat

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 25 avg 2009, 12:12

Saurman je napisao/la:obrana nidje veze Pepe najveci promasaj reala dati za njega 30mil je cista ludost a da ne govorim za "pouzdane" Meceldera i Ramosa ta obrana je prosle sezone primila 50 golova u primeri...
I ti znas nesto o fudbalu. Idi ubij pa se pistolj... :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 avg 2009, 12:14

On 16 July 2007, Real Madrid signed Pepe from Porto. Pepe signed a five-year contract with the Spanish champions, for a fee of €30 million.[...ako si vec navijac reala onda predoci mi tacne informacije a to da je Pepe najbolje ocjenjeni stoper prosle sezone ne pije vode..vi sad imate trenutno 18 fudbalera vrijednih 511mil,,,e vidjecemo sta cete osvojiti ove sezone,,,,licno ja bih volio jakog reala vidjeti u ligi prvaka da naguzi ona engleska ****..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.