Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Celik!3,2,2.
Iz tvojih usta u Wengerove usi! 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ionako Arsenal ima slabo jedno krilo, tj. Gervinho i moze proci, ali je Walcott katastrofa, a i svako malo se povrijedi tako da bi Santos cak dobro i dosao na to krilo..
Celik!3,2,2.
Ej ba.AllGunsBlazing je napisao/la:Ionako Arsenal ima slabo jedno krilo, tj. Gervinho i moze proci, ali je Walcott katastrofa, a i svako malo se povrijedi tako da bi Santos cak dobro i dosao na to krilo..
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Svi mi ocekujemo pojacanja, ali ih vjerovatno necemo ni docekati.. Mislim da znas kakav je Wenger kad dodje do toga.. Arsenalu treba jedno krilo i jedan spic(uz navodni dolazak Alya)..
Celik!3,2,2.
Slažem se. Krilo i napadač. I to kakav strašno dobar napadač.

Ovo mi je drago vidjeti. Da su raja. Draže bi mi bilo da imamo 22 igrača, koji se ovako druže, nego 22 WC igrača.

Ovo mi je drago vidjeti. Da su raja. Draže bi mi bilo da imamo 22 igrača, koji se ovako druže, nego 22 WC igrača.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa eto aBd dodje Aly odmah smo jaci malo, jos ako krilo dodje to bi bilo odlicno, sto se spica tice mislim da to moze izdrzati i ovako, ali ako se ima viska para onda i spica..
Celik!3,2,2.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mislim da cemo sutra izgubiti ili u najbolju ruku nerijeseno odigrati.. Izgleda ovaj termin ne lezi bas najbolje, nedjelja oko 5-6

Celik!3,2,2.
šta više da čovjek da čita i kome da vjeruje
. prvo pročita da je Cissokho u Arsenalu , a onda čitam da je novinarska "patka" 
Vođa zna.
- Arsenalisation
- Kontakt:
20 dana spekulacija o Cissokhu,i onda procitas ovo http://www1.skysports.com/football/news ... n-defender,i ako poznajes Wengera shvatis da su velike sanse da prije dodje ovaj lik,nego "provjereni" igrac... 
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
po preporuci prijateljaArsenalisation je napisao/la:20 dana spekulacija o Cissokhu,i onda procitas ovo http://www1.skysports.com/football/news ... n-defender,i ako poznajes Wengera shvatis da su velike sanse da prije dodje ovaj lik,nego "provjereni" igrac...
ni od napadača izgleda ništa
Vođa zna.
.
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 15 jan 2012, 19:06, ukupno mijenjano 2 puta.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Izgleda da nije patka ovo za Cissokho-a, jer nije u timu Lyona večeras, nema ga ni na klupi, znači da je blizu potpisa
Veoma lijepa vijest realno !
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
E, mislim da bi nam to bilo najbolje pojačanje u zadnjih nekoliko godina.vedofeelgood je napisao/la:Izgleda da nije patka ovo za Cissokho-a, jer nije u timu Lyona večeras, nema ga ni na klupi, znači da je blizu potpisaVeoma lijepa vijest realno !
***VICTORIA CONCORDIA CRESCIT***
"Frimpong26AFC Emmanuel Frimpong
It's soo quiet it's soooo quiet at the Lane hahha #Afc forever #Wolves love ya"
Frimpong blows kisses at spurs crowd as he goes off.
Profesor je napisao/la:![]()
Pravi Gunner!!!!
Inače, Aly ne igra, a ni Gourcuff ne igra.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ako Arsen dovede ovog iz Omana preci ce granicu ludila
Koji kralj 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Evo tek sad ulazi Campbell ,60-ta minuta ,ako dobro vidim. Sad se gasi Lyon, a prelazi na Lorient. Inače evo izjednačiše 1-1 eurogolom Coutadura. 
aj onda i jedan kratak raport nakon utakmice posto mi se neda gledatiArnelinho je napisao/la:Evo tek sad ulazi Campbell ,60-ta minuta ,ako dobro vidim. Sad se gasi Lyon, a prelazi na Lorient. Inače evo izjednačiše 1-1 eurogolom Coutadura.
Campbell gol, u stilu Titija iz najboljih dana.Profesor je napisao/la:aj onda i jedan kratak raport nakon utakmice posto mi se neda gledatiArnelinho je napisao/la:Evo tek sad ulazi Campbell ,60-ta minuta ,ako dobro vidim. Sad se gasi Lyon, a prelazi na Lorient. Inače evo izjednačiše 1-1 eurogolom Coutadura.iako ne sumnjam da ce solidno odigrati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.