Fakultet, pogotovo fakulteti tipa prava , javne uprave i sl. Jedino sto cu mozda upisati su prirodne nauke(tipa medicine) ili germanistika.spielführer_21 je napisao/la:A to je?HZ_ilidzaa je napisao/la:Jel ko slusao Davida Ickea ? Vec duze vrijeme se razmisljam da li da upisem fakultet. Definitivno nakon njegovog slusanja necu upisati najvecu zabludu 21. stoljeća.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Chat
@HZ ne veruj svemu sto slusas,lepo je cuti svacije misljenje ali bgm nije nikako lepo da ljudi poput Ickea kroje nekome misljenje.
Imas isti slucaj i sa nasim Miroljubom Petrovicem,taj nema o cemu nije pricao na predavanjima,samo se sporta i muzike nije dotakao ja mislim,pa ga mnogi smatraju jednim da kazem smesnim likom.A istina ima dobrih pogleda na stvari,pogotovo sto se tice istorijskih desavanja,meni su paznju najvise privukle njegove price o piramidama.
Imas isti slucaj i sa nasim Miroljubom Petrovicem,taj nema o cemu nije pricao na predavanjima,samo se sporta i muzike nije dotakao ja mislim,pa ga mnogi smatraju jednim da kazem smesnim likom.A istina ima dobrih pogleda na stvari,pogotovo sto se tice istorijskih desavanja,meni su paznju najvise privukle njegove price o piramidama.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- spielführer_21
- Kontakt:
Istina da pametan čovjek može uspjeti u životu i bez fakulteta, no treba da radi ono što voli i što ga čini sretnim. Ipak, nije zgoreg pokupiti malo znanja i iskustva sa faxa, osim ako baš nije preskupo i neisplativo..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Dobro jutro, hajmo kviza 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ajmo praviEdin TM87 je napisao/la:Dobro jutro, hajmo kviza
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ajd napravi moj nick je matrix120Devil je napisao/la:Hocu i ja.Moze i sve nije problem.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ja pravim 'ajte na odvojene sobe.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
@Devil
Ja sam Ickea tek sinoc preslusao, a o ovome vec odavno razmisljam i vec odavno se bavim ovakvim pricama. Icke je sve to fino lijepo potkrijepio. Divim se njegovoj inteligenciji. Covjek ima nevjerovatan kapacitet. Kako je samo fino objasnio kako covjek moze postati kompjuter. Ti fakulteti nas na neki nacin cine kompjuterima. Sve gledamo po je.benim zakonima ,a ne po moralnosti. Inace imao sam zelju da upisem neki fax , ali cu definitivno sljedecu godinu pauzirati, raditi malo kod oca , i nauciti njemacki jezik pa bih upisao fakultet u kojem se izucavaju prirodne nauke. Medicina me najvise privlaci.Svako treba pogledati gore postavljeni video i to redom priroda stvarnosti(8 partova) EU - ekonomska kriza(4 parta).
@spielfruher
80% najvecih biznismena nema zavrsen fakultet. Moja komsinica sa ekonomskim fakultetom radi u robotu za platu od 1300km. A vlasnik robota koji je zavrsio 3 godine masinske ima milione na godisnjem nivou.
Ja sam Ickea tek sinoc preslusao, a o ovome vec odavno razmisljam i vec odavno se bavim ovakvim pricama. Icke je sve to fino lijepo potkrijepio. Divim se njegovoj inteligenciji. Covjek ima nevjerovatan kapacitet. Kako je samo fino objasnio kako covjek moze postati kompjuter. Ti fakulteti nas na neki nacin cine kompjuterima. Sve gledamo po je.benim zakonima ,a ne po moralnosti. Inace imao sam zelju da upisem neki fax , ali cu definitivno sljedecu godinu pauzirati, raditi malo kod oca , i nauciti njemacki jezik pa bih upisao fakultet u kojem se izucavaju prirodne nauke. Medicina me najvise privlaci.Svako treba pogledati gore postavljeni video i to redom priroda stvarnosti(8 partova) EU - ekonomska kriza(4 parta).
@spielfruher
80% najvecih biznismena nema zavrsen fakultet. Moja komsinica sa ekonomskim fakultetom radi u robotu za platu od 1300km. A vlasnik robota koji je zavrsio 3 godine masinske ima milione na godisnjem nivou.
Aj' pravi sada igrali smo duel.Edin TM87 je napisao/la:Ja pravim 'ajte na odvojene sobe.
@Hz igram sada Conquiztadora posle cu ti reci par reci.
Stefkooo vrati se, necu te vise na 0 ostavljat, hajde da igramo

- Emir ZENICA
- Kontakt:
ilidza
Nemoj studirati,ljudi studiraju po 4-5 godina,potrose bruku kesa a opet ne rade.Danas fakultet nista ne predstavlja
Samo pare,ako imas para radit ces 
Nemoj studirati,ljudi studiraju po 4-5 godina,potrose bruku kesa a opet ne rade.Danas fakultet nista ne predstavlja
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
eto ti znasEmir ZENICA je napisao/la:ilidza
Nemoj studirati,ljudi studiraju po 4-5 godina,potrose bruku kesa a opet ne rade.Danas fakultet nista ne predstavljaSamo pare,ako imas para radit ces
nek upise masisntvo k'o ja,i kad(ako ikad) zavrsi moze dje hoce
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Btw, gledah sad onu emisiju na areni 1 - Football greatest - bilo o Van Bastenu... Pa koja je on igracina bio, ne mogu da opisem kol'ko mi je krivo sto nisam rodjen u to vrijeme, pravo uzivanje je bilo gledati ga. Nesto poput Ibrahimovica sada (po lakoci s kojom je igrao), samo sto je Holandjanin (po meni) puno, puno bolji.
Izdržati, to je temelj vrline!
Stvarno je bio igračina, i ja sam upravo pregledao tu emisiju...i ono što mi nije jasno, doduše nije me ni zanimalo dosad, koji je razlog što je prestao igrat' u 28-oj godini? Tek tako se oprostio, ili je neka povreda bila...?rogeRF je napisao/la:Btw, gledah sad onu emisiju na areni 1 - Football greatest - bilo o Van Bastenu... Pa koja je on igracina bio, ne mogu da opisem kol'ko mi je krivo sto nisam rodjen u to vrijeme, pravo uzivanje je bilo gledati ga. Nesto poput Ibrahimovica sada (po lakoci s kojom je igrao), samo sto je Holandjanin (po meni) puno, puno bolji.
mandraX je napisao/la:Stvarno je bio igračina, i ja sam upravo pregledao tu emisiju...i ono što mi nije jasno, doduše nije me ni zanimalo dosad, koji je razlog što je prestao igrat' u 28-oj godini? Tek tako se oprostio, ili je neka povreda bila...?rogeRF je napisao/la:Btw, gledah sad onu emisiju na areni 1 - Football greatest - bilo o Van Bastenu... Pa koja je on igracina bio, ne mogu da opisem kol'ko mi je krivo sto nisam rodjen u to vrijeme, pravo uzivanje je bilo gledati ga. Nesto poput Ibrahimovica sada (po lakoci s kojom je igrao), samo sto je Holandjanin (po meni) puno, puno bolji.
Vidio si da je rekao da su mu neki doktori rekli da mu "ociste" zglob (tako nekako je on rekao
Izdržati, to je temelj vrline!
Vas dva protiv mene i opet jedva,od pocetka igre ste krenuli da rusite kulu i na predzadnjem pitanju si tek uspeo.Edin TM87 je napisao/la:Stefkooo vrati se, necu te vise na 0 ostavljat, hajde da igramo![]()
![]()
![]()
A ja krenem jednom da rusim i odma zavrsim.
@HZ evo dok utakmice nisu pocele nabrzaka.
Procitao sam pre par godina Ickeovu knjigu "Najvece tajne" i od tada sam rekao da necu vise nista njegovo procitati,ponekad ovako odgledam sta kenja po predavanjima i to je to.Kao sto rekoh malopre mozemo ga strpati u rang sa nasim MIroljubom.
Icke ima neki bolestan i fantazijski pogled na svet.Njemu su glavna preokupacija i to svugde spominje gmazovski rod da tako nazovem,i po njemu radi "predvidjanja",koja su kasnije ce se ispostaviti pogresna.
Icke u svojim govorima izrekne veliki broj lazi,to nije tajna,ali i te lazi izgledaju poprilicno uverljivo u odnosu na ono sto nam ljudi svakodnevno serviraju,ali pricati o tome da ljudi ne mogu videti celi svet,i da samo on moze to da uradi je ono
ICke je izuzetno inteligentan lik,ali je covek obicni manipulator.
Ako se ne varam on je spominjao kako su neki ljudi vidjeli Busha da se pretvara u gmaza.
Nasao:
Kathy O’Brien, u svojoj knjizi Oblikovanje Amerike u transu, ističe da joj je George Bush rekao da su oni vrsta izvanzemaljaca, koja je osvojila planet, što još nitko nije shvatio te da su došli iz udaljenog, dubokog svemira. Ona kaže da se on pred njom pretvorio u gmaza.
Koja glupost majko mila.
Nasao:
Kathy O’Brien, u svojoj knjizi Oblikovanje Amerike u transu, ističe da joj je George Bush rekao da su oni vrsta izvanzemaljaca, koja je osvojila planet, što još nitko nije shvatio te da su došli iz udaljenog, dubokog svemira. Ona kaže da se on pred njom pretvorio u gmaza.
Koja glupost majko mila.
kakvom se ona drogom spucalabraco je napisao/la:Ako se ne varam on je spominjao kako su neki ljudi vidjeli Busha da se pretvara u gmaza.![]()
Nasao:
Koja glupost majko mila.
DRUG NEBI TI PUNCA
- moustapha
- Kontakt:
Selver Oruč je ratni profiter i kriminalac.HZ_ilidzaa je napisao/la: 80% najvecih biznismena nema zavrsen fakultet. Moja komsinica sa ekonomskim fakultetom radi u robotu za platu od 1300km. A vlasnik robota koji je zavrsio 3 godine masinske ima milione na godisnjem nivou.
#divovi
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.