nije dobio kupon za januarzeljocity je napisao/la:Sta je sad ovo: "vecina obaveza je ispunjena prema njemu" znaci ne sve?? Ako moze neko da pojasni.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nije dobio kupon za januarzeljocity je napisao/la:Sta je sad ovo: "vecina obaveza je ispunjena prema njemu" znaci ne sve?? Ako moze neko da pojasni.
i topli obrokdomorocki je napisao/la:nije dobio kupon za januarzeljocity je napisao/la:Sta je sad ovo: "vecina obaveza je ispunjena prema njemu" znaci ne sve?? Ako moze neko da pojasni.
i od mene... lijepo ga je i proslavio, gospodskiinacefindecko je napisao/la:Sretan rođendan Hadise Zubanoviću!
ako ne prodze u Turskoj dolazi 100 posto kod vas..takav mu je dogovor s Osimom..Bianconeri1988 je napisao/la:Eh evo nama sada Bekrića, nakupio se on love za ovu godinu i pol, vratit će se on nama aBd, pa da ganjamo grupnu fazu
moguce,moguce sve je moguceemma_hz je napisao/la:ako ne prodze u Turskoj dolazi 100 posto kod vas..takav mu je dogovor s Osimom..Bianconeri1988 je napisao/la:Eh evo nama sada Bekrića, nakupio se on love za ovu godinu i pol, vratit će se on nama aBd, pa da ganjamo grupnu fazu![]()
Ubrzo, moguće već naredne hefte za vikend. Šalovi, kape, kalendari i privjesci za ključeve sigurno. Možda i čaše.madridista je napisao/la:zna li neko kad će ponovo u udruženju biti šalova, pogotovo onih željo 1921, neko je rekao da će biti brzo pa et ako neko zna...???
znači biće i onih željo 1921,e superInkognito je napisao/la:Ubrzo, moguće već naredne hefte za vikend. Šalovi, kape, kalendari i privjesci za ključeve sigurno. Možda i čaše.madridista je napisao/la:zna li neko kad će ponovo u udruženju biti šalova, pogotovo onih željo 1921, neko je rekao da će biti brzo pa et ako neko zna...???
Kakav Husić taj je igrač prespor imamo takve,a evo ti i dokaza kad nije za Karlovca nije ni za nas,pa sve treba dat al Bekrića dovest:Zgembo Adislić je napisao/la:Ima li išta novo za Husića i Ćutuka? O njima se neko vrijeme pričalo (pa i o Zadri), sad tajac... Kakva bi mašina bili pihh, pojačanje u svakoj liniji (mislim tu i na akobogda Bekrića). Još da je jedan moćan golman (vidio sam negdje da je Baotić bez kluba al' da li je on kapacitet za želju?!)... Osjeća se blago blagostanje
Karlovac je u Splitu vodio 1-0, a trener Igor Pamić u igru je u 77. minuti uveo ponajboljeg igrača Edina Husića. Samo sedam minuta poslije Paminjo je 'poludio' na Edina i poslao ga na tuširanje.
- A što sam trebao napraviti. Ušao je u igru i hodao, sve je radio pogrešno. Nisam lud da držim takvog igrača u igri - rekao je Pamić i dodao:
- Husić se nema šta ljutiti, dobar je dečko. A ako mu se ne sviđa u Karlovcu, onda neka ide u Barcelonu, Real Madrid ili Bayern. Imam Max TV u kući i rado ću sve nezadovoljne igrače gledati na televiziji.