- Zainteresovani smo za Lucasa Andersena. Inače dečko ima 17 godina, krilni je igrač, član Aalborga. Ogroman je talenat, kažu za njega da je danski Gotze.
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
- Jurgen Klopp po Fifa rang listi najboljih trenera u svijetu nalazi se na 9. mjestu.
- Zainteresovani smo za Lucasa Andersena. Inače dečko ima 17 godina, krilni je igrač, član Aalborga. Ogroman je talenat, kažu za njega da je danski Gotze.
Osim nas, interesovanje su pokazali Ajax i Liverpool.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Može link liste tih trenera? Hvala!
Jedva sam našao, ali evo ga. Inače ovaj podatak sam pročitao iz intervjua kojeg je Klopp dao za Ruhrnachrichten, ali evo sada se to može i vidjet. Na ovom linku su i ostali spiskovi: najbolji nogometaš,nogometašica i najbolji trener neke ženske ekipe.quadro je napisao/la:Može link liste tih trenera? Hvala!
http://www.fifa.com/mm/document/classic ... lts_ok.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo našao sam spisak na kojem piše za koga su glasali nacionalni kapiteni i selektori svih reprezentacija u svijetu.
http://www.fifa.com/mm/document/classic ... _coach.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Inače poeni su se davali po sistemu 5-3-1. To jest: najbolji(po ličnom izboru glasača) dobije 5, drugi 3 i treći 1 bod.
Može se pronaći i za koga su glasali Spahić i Sušić.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Odlican uspjeh, premda ga ne volim
Iaoko, malo mi je glupo da su i izbornici repki tu uvršteni. Ipak, treniranje repke i kluba je potpuno različito.
Hajd, budući da sam ja za Bayern, da se odma razumijemo ne volim BvB, ali nisam idiot da se svađam ovdje s vama, pa me zanima što očekujete do kraja ove sezone i kako gledate na iduću?
Iaoko, malo mi je glupo da su i izbornici repki tu uvršteni. Ipak, treniranje repke i kluba je potpuno različito.
Hajd, budući da sam ja za Bayern, da se odma razumijemo ne volim BvB, ali nisam idiot da se svađam ovdje s vama, pa me zanima što očekujete do kraja ove sezone i kako gledate na iduću?
-
maverick_tz
- Kontakt:
pa da ti ja role kažem,vi "bavarci" možete se u iduće 4 ili idućih 5 godina pokriti po glavi i samo čestitati BVB-u na njihovim briljantnim partijama i redovno glatko osvojenim titulama,a za vas ,pa nije nikakva katastrofa biti vječni drugiquadro je napisao/la:Odlican uspjeh, premda ga ne volim![]()
^^Takozvani "kvazi" navijač. Dok je dobro navija se, kada nije onda se šuti. Gdje ste bili zadnjih 10 godina?
vas zadnjih 10 godina nije bilo ni na mapi i jednom osvojite nešto i odmah ste najbolji, treba vama još puuuuuuuuuuuuuuno da stignete Deutsche Rekordmaister-a 
FC Bayern München <3
Željo 1921 <3
Mia San Mia ! (:
Željo 1921 <3
Mia San Mia ! (:
Shvatit ćemo ovo kao veliku šalu, pa ni sam baš puno ne vjeruješ u titulu Bvb-a ove sezone, zar ne?maverick_tz je napisao/la: pa da ti ja role kažem,vi "bavarci" možete se u iduće 4 ili idućih 5 godina pokriti po glavi i samo čestitati BVB-u na njihovim briljantnim partijama i redovno glatko osvojenim titulama,a za vas ,pa nije nikakva katastrofa biti vječni drugi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
maverick_tz
- Kontakt:
uvijek bio i osto pored redsa i bvb-ovaceffe_sa je napisao/la:Shvatit ćemo ovo kao veliku šalu, pa ni sam baš puno ne vjeruješ u titulu Bvb-a ove sezone, zar ne?maverick_tz je napisao/la: pa da ti ja role kažem,vi "bavarci" možete se u iduće 4 ili idućih 5 godina pokriti po glavi i samo čestitati BVB-u na njihovim briljantnim partijama i redovno glatko osvojenim titulama,a za vas ,pa nije nikakva katastrofa biti vječni drugi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim ona jeste moguća, sve je moguće, al kako Bayern igra i s obzirom da smo prvi........
Već treću godinu nemaju odgovor na igru BvB-a? De me podsjeti, koliko je bilo prije 3 godine u Dortmundu?
edit: Ma zapravo i ne moraš. Pozdrav.
edit: Ma zapravo i ne moraš. Pozdrav.
Zadnja izmjena: quadro, dana/u 14 jan 2012, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
U ovoj polusezoni je Bayern razvaljivao i imao puno bolju igru od Bvb-a, u direktnom sudaru sa Dortmundom jesmo izgubili, u utakmici koja nije bila brilijantna, nije bila nezaslužena pobjeda Dortmunda, ali moglo je i drugačije biti. I mislim jasno je skroz da je Bayern zasluženo prvo.maverick_tz je napisao/la:
uvijek bio i osto pored redsa i bvb-ovac![]()
![]()
a što se tiće,navijača,bayern nemore prismrdit,kvalitete igre,bayern već treću godinu nema odgovor na igru bvb-a,samog mentalnog sklopa ljudi između bavaraca i "nord-westvalaca" ogromna,ovi su sišli s planine i lošeg su društvenog nivoa,dok su gore ljudi otvoreni,dobročudni,pristupačni jednom rijećju gospoda - da te ne lažem doživio osobno i vidio razliku . . .
A sad krečeš s nekom drugom pričom o poređenju gradova, Munchen je jedan od veliki centara u Njemačkoj i jedan elitni grad, većina tv kompanija i drugih bitni kompanija su baš smješteni u ovom gradu. Jedan je od najbitniji centara i najbolji gradova uz Berlin u Njemačkoj.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
[youtube][/youtube]maverick_tz je napisao/la:uvijek bio i osto pored redsa i bvb-ovaceffe_sa je napisao/la:Shvatit ćemo ovo kao veliku šalu, pa ni sam baš puno ne vjeruješ u titulu Bvb-a ove sezone, zar ne?maverick_tz je napisao/la: pa da ti ja role kažem,vi "bavarci" možete se u iduće 4 ili idućih 5 godina pokriti po glavi i samo čestitati BVB-u na njihovim briljantnim partijama i redovno glatko osvojenim titulama,a za vas ,pa nije nikakva katastrofa biti vječni drugi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim ona jeste moguća, sve je moguće, al kako Bayern igra i s obzirom da smo prvi........
![]()
![]()
a što se tiće,navijača,bayern nemore prismrdit,kvalitete igre,bayern već treću godinu nema odgovor na igru bvb-a,samog mentalnog sklopa ljudi između bavaraca i "nord-westvalaca" ogromna,ovi su sišli s planine i lošeg su društvenog nivoa,dok su gore ljudi otvoreni,dobročudni,pristupačni jednom rijećju gospoda - da te ne lažem doživio osobno i vidio razliku . . .
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- moustapha
- Kontakt:
Ovo ide u rubriku smjesnih postova. Ne postoji dio koji bih izdvojio, jer je cjelokupan uradak nadasve zapanjujuci.maverick_tz je napisao/la: uvijek bio i osto pored redsa i bvb-ovac![]()
![]()
#divovi
BamS: Ihr Vertrag läuft bis 2014. Können Sie sich vorstellen, beim BVB noch mal zu verlängern?
Hummels: Klar, wieso denn nicht? Wir haben eine Mannschaft mit toller sportlicher Perspektive und es ist nicht nur ein Spruch, dass wir uns in der Mannschaft alle blind verstehen.
Lijepo je ovo procitat svaka cast Mats Hummy na ovom ! Valjda i produzi ...
Hummels: Klar, wieso denn nicht? Wir haben eine Mannschaft mit toller sportlicher Perspektive und es ist nicht nur ein Spruch, dass wir uns in der Mannschaft alle blind verstehen.
Lijepo je ovo procitat svaka cast Mats Hummy na ovom ! Valjda i produzi ...
BvB Echte Liebe !!!
Ma produžit će i Hummy i Gotzinho 100 %.Damir_BvB je napisao/la: Lijepo je ovo procitat svaka cast Mats Hummy na ovom ! Valjda i produzi ...
Danas u 14 h igramo protiv Dusseldorfa. Igra se samo 45 min. Ukoliko pobijedimo igramo u 17 h za prvo mjesto, a ukoliko kojim slučajem izgubimo igramo u 16 za treće mjesto. Protivnika čekamo iz duela Gladbach - Werder Bremen.
Prenos uživo na www.bvb.de/facebook - po prvi put nekog od bundesligaša možemo pratiti na facebooku.
NUR DER BVB

Alomerović - Owo,Subotić,Hummy,Schmelle - Bender,Leitner - Gotze,Kagawa,Perišić - Lewandowski
Ovoj tim je izašao na teren protiv Fortune.
Dobra intervenicija Alomerovica...Semir bvb je napisao/la:Alomerović - Owo,Subotić,Hummy,Schmelle - Bender,Leitner - Gotze,Kagawa,Perišić - Lewandowski
Sta je s Pisonjom....<
EDIT: Ovakvu kontru ni Real ne tric
Uuuu aBg i ne prima ovakve golove...huuh
quadro je napisao/la:^^Takozvani "kvazi" navijač. Dok je dobro navija se, kada nije onda se šuti. Gdje ste bili zadnjih 10 godina?
Nevjerovatno
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
Vidi se umor umor umor umor ... Mnogi se i cuvaju ne idu 100% tipicna prijateljska utakmica dzaba samo zivce gubim 
BvB Echte Liebe !!!
Sta promasi Kagawa
Prije njega i Lewandowski ...
Perisic slomio stativu sa onom bombom prije par minuta...inace odlicno igra danas.
Perisic slomio stativu sa onom bombom prije par minuta...inace odlicno igra danas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.