Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Edin TM87
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Edin TM87 » 14 jan 2012, 17:59

jel jos branite onu kretencinu kerola????

ne trebaju stoperi stouka blokirat udarce, on ce, a malo se i fura na suareza!!!~
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 jan 2012, 18:00

Loša utakmica. Negledljiva do bola. Liverpool imao više loptu u posjedu, al' sve što je uradio je bila prilika Kuyta kada je glavom sa 6-7 metara promašio gol. Stoke, kao i obično, nije primirisao protivničkom golu. :lol: No, oni su ostvarili zacrtani cilj - ne izgubiti na Anfieldu.

Vjerujem da ne bi bilo nimalo drukčije i da je Carroll bio starter. Protiv onih gorostasa (Woodgate, Huth, Shawcross) ne možeš napraviti ništa u zračnom duelu, te mi je s te strane jasnija odluka o stavljanju Kuyta kao špica. Samo, ono što yebe Kuyta je konstantno izvlačenje na desni bok, a onda u kaznenom prostoru ne bude nijedan igrač Liverpoola. Nijedan. Možda je Bellamy trebao ranije ući, jer je prodorniji od Kuyta i mogao bi napraviti veće probleme odbrani Stoke Cityja. Jedino da nije ova minutaža uzela danak, pa je umoran jer, ruku na srce, Craig je igrao mnogo tekmi u posljednje vrijeme.

Ne znam. Taman kad pomislim da Liverpool može napraviti odlučujući korak ka vrhu, oni syebu sve živo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 14 jan 2012, 18:01

Taktički fenomenalna utakmica, 3 štopera protiv Stoka, s jednim isturenim napadačem, koji je u očajnoj formi, nema šta, svaka čast. Na klupi nek i dalje sjede Bellamya, Carroll, Shelvey, Kelly pa i Maxi...
Treba se sada zadovoljiti s najslabijim trofejem u Engleskoj, Carling Cup, ali kako slabo pojedinci igraju, teško da će se otići i do finala. Protiv Citya očekujem da ćemo početi' s 4 štopera i 3 beka, napadač bi trebao biti Kuyt koji je u fenomenalnoj formi, još jednom svaka čast Kennyu.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

rukfas90
Kontakt:

Post Postao/la rukfas90 » 14 jan 2012, 18:01

keny mars iz kluba !!!!!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 jan 2012, 18:02

mighty_reds je napisao/la:najgora utakmica sezone po meni taktički užasna postavka Dalglisha moglo se ovo očekivati potpuno bezopasni čitavu utakmicu.
Slažem se.

Ništa od lige šampiona ove sezone, s tim se moramo pomiriti osim ako ne dovedemo neka pojačanja sad u januaru, nadam se da je Kenny shvatio da nema hljeba od Kuyta da ga se treba riješiti što prije. Čovjek je fulio zicer, igrači stokea su bili metrima udaljeni od njega, hajd bar da je šutirao u okvir gola... Ovaj remi neka Kennyju bude lekcija da ne rizikuje s ovim formacijama jer ovo ne vodi nigdje.
Nadam se da ćemo uhvatiti Carling Cup i to je to što očekujem od ove sezone. Ne želim očekivati LP kad jednostavno ne možemo do četvrtog mjesta. Daj Bože da makar igramo Europa Ligu sljedeće sezone.
I da, webb scumbag nam je mogao svirati **** tri penala, ali neće pa neće.

Igrač utakmice - Johnson
flop of the match - Kuyt

YNWA

@rukfas90 stočki proizvode, mrš u rupu, što to nisi govorio nakon pobjede u srijedu?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 14 jan 2012, 18:03

Inace, impozantno je koliko su ovdje ljudi smijesni. Cim jednu dobijemo odmah svi govore kako mozemo do titule (ej covjece pa kakav si sa glavom), a onda se desi ovakav kiks i odmah sve isti ljudi govore kako nismo ni za ligu evrope. Nije sve cisto na ovoj temi. 8-)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 jan 2012, 18:04

E jbg sad. Tri penala. Daj @Carlo, budi objektivan. Možda bismo mogli pričati o jednom, a i taj jedan se ne bi svirao ni u našoj ligi. Mah, ne bi se svirao ni za Real. :mrgreen:
Kada je bilo jasno da će teško stvoriti neku izglednu priliku, igrači su se počeli bacati u šesnaestercu ne bi li dobili penal.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 14 jan 2012, 18:04

dugo nisam gledao dosadniju utakmicu. .liverpool je tako losa ekipa, a daglish na anfieldu igra bez napadaca protiv stokea :lol:
pi.

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 14 jan 2012, 18:05

Losa predstava Liverpoola,mislim da ovo posatje navika. ;)
Zadnja izmjena: el_ninho_torres, dana/u 14 jan 2012, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 14 jan 2012, 18:05

Henderson je napisao/la:Stoka na Anfieldu igra sa dva napadača a mi ne igramo uopšte sa napadačem :roll:
Webb sudi utakmicu, Carra igra, velika mogućnost penala :roll:
Igramo bez desnog krila :roll:
Zašto se pojedini igrači odmaraju kada će nakon ove utakmice imati sedam dana odmora?
Ili se meni čini ili je ovo zbogom LP :?
Zbogom Liga prvaka :cry:
Zar je teško shvatiti da protiv ekipa koje igraju na Anfieldu treba igrati sa dva napadača, da te ekipe nemaju uopšte namjeru napasti Liverpool? Veliki Stoke igra sa dva napadača i dva štopera a mi igramo sa jednim napadačem i tri štopera. Sedam ili osam igrača Stoka u kaznenom a naš jedan, u vrh glave dvojica. Ovo je jadno da jadnije ne može biti.
Očekujem u narednim danima naslove u novinama kako je Kenny pred otkazom :?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 jan 2012, 18:06

Admir_Sa je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:pa ovo je jadno,bit ce dobro ako izborimo europa ligu kako igramo.Protiv jednog stoka mi ne ne mozemo postone osutati prema golo stvarno nemam komentara
opet srece nije bilo, pogotovo kod downinga i kerola, nikako im se ne da

kako samo dobro igramo bez suareza
ma rafa je kriv za ovaj remi ;)
Monolog je napisao/la:Loša utakmica. Negledljiva do bola. Liverpool imao više loptu u posjedu, al' sve što je uradio je bila prilika Kuyta kada je glavom sa 6-7 metara promašio gol. Stoke, kao i obično, nije primirisao protivničkom golu. :lol: No, oni su ostvarili zacrtani cilj - ne izgubiti na Anfieldu.

Vjerujem da ne bi bilo nimalo drukčije i da je Carroll bio starter. Protiv onih gorostasa (Woodgate, Huth, Shawcross) ne možeš napraviti ništa u zračnom duelu, te mi je s te strane jasnija odluka o stavljanju Kuyta kao špica. Samo, ono što yebe Kuyta je konstantno izvlačenje na desni bok, a onda u kaznenom prostoru ne bude nijedan igrač Liverpoola. Nijedan. Možda je Bellamy trebao ranije ući, jer je prodorniji od Kuyta i mogao bi napraviti veće probleme odbrani Stoke Cityja. Jedino da nije ova minutaža uzela danak, pa je umoran jer, ruku na srce, Craig je igrao mnogo tekmi u posljednje vrijeme.

Ne znam. Taman kad pomislim da Liverpool može napraviti odlučujući korak ka vrhu, oni syebu sve živo.
meni nije nikako nije jasna ta odluka da sam Kuyt igra u napadu...KK je kriv za ovaj remi, i kako vrijeme prolazi mi igramo sve gore i gore i taktika je sve cudnija i cudnija...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 14 jan 2012, 18:06

postavka i pristup ovoj utakmici su razlog što Liverpool nije pobjedio...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jan 2012, 18:06

Kako ocajna utakmica jbt.Od svih ovih danas ja odlucim da najvise paznje posvetim ovoj. :(
Totalno lose,bezidejno,bez prave prilike,definitivno najlosija utakmica Liverpoola sto sam gledao ove sezone.
Moram priznati da sam se poprilicno iznenadio kada sam video da je Kuyt najistureniji napadac Liverpoola,jer sam znao da je to kao da igras bez napadaca,i to se u velikoj vecini slucajeva i dogadjalo,da Kuyt skroz izadje prema centru kako bi uzeo loptu,i ostavio Liverpoolovu igru bez napadaca sto se protiv ekipa koje gaje stil igre kao Stoke ne sme dogadjati.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 jan 2012, 18:07

Carlo je napisao/la:
mighty_reds je napisao/la:najgora utakmica sezone po meni taktički užasna postavka Dalglisha moglo se ovo očekivati potpuno bezopasni čitavu utakmicu.
Slažem se.

Ništa od lige šampiona ove sezone, s tim se moramo pomiriti osim ako ne dovedemo neka pojačanja sad u januaru, nadam se da je Kenny shvatio da nema hljeba od Kuyta da ga se treba riješiti što prije. Čovjek je fulio zicer, igrači stokea su bili metrima udaljeni od njega, hajd bar da je šutirao u okvir gola... Ovaj remi neka Kennyju bude lekcija da ne rizikuje s ovim formacijama jer ovo ne vodi nigdje.
Nadam se da ćemo uhvatiti Carling Cup i to je to što očekujem od ove sezone. Ne želim očekivati LP kad jednostavno ne možemo do četvrtog mjesta. Daj Bože da makar igramo Europa Ligu sljedeće sezone.
I da, webb scumbag nam je mogao svirati **** tri penala, ali neće pa neće.

Igrač utakmice - Johnson
flop of the match - Kuyt

YNWA

@rukfas90 stočki proizvode, mrš u rupu, što to nisi govorio nakon pobjede u srijedu?
u posljednjoj godini samo za dva igraca smo dali 55mil funti...kao pojacan napad, pojacan vezni troduplo, pojacan lijevi bek, doveden mladi stoper.....kakvo ti pojacanje konkretno zelis :roll:
nema potpisa

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 jan 2012, 18:07

Monolog je napisao/la:E jbg sad. Tri penala. Daj @Carlo, budi objektivan. Možda bismo mogli pričati o jednom, a i taj jedan se ne bi svirao ni u našoj ligi. Mah, ne bi se svirao ni za Real. :mrgreen:
Kada je bilo jasno da će teško stvoriti neku izglednu priliku, igrači su se počeli bacati u šesnaestercu ne bi li dobili penal.
eto, barem taj jedan bi bio dovoljan :x

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 14 jan 2012, 18:08

Ma razocaravajuce...Sve zivo sto dobro napravimo duplo gore uprskamo...Umjesto da zavrsimo sedmicu kako valja, mi nismo sanse napravili na ovoj utakmici...Haj, kao u drugom poluvremenu smo nesto pokusavali, ali, u utakmicu smo usli bezvezno i to nas je kostalo...Kenny je trebao od pocetka ubaciti Bellamya, ofanzivno krenuti i osigurati prednost na poluvremenu...Poslije ovakve igre se i igraci i Kenny mogu pozaliti jedino na sebe jer je ovo danas bila vjerovatno najgora utakmica od pocetka sezone.... I da, mene onaj Johnson svojim potezima tako zna iznervirati da je to nevjerovatno, a i sa Andyem vec odavno gubim strpljenje...Kuytovo je vrijeme proslo...Jedino Enrique zasluzuje dobru ocjenu...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 jan 2012, 18:09

Bez zadnjeg veznog, očekivano 3 štopera, ali ukoliko igraš protiv tima kojeg se plašiš. Ovaj Stoke smo trebali napasti od samog početka, baš onako kako smo uradili pred kraj utakmice. 4-4-2 formacija je bila dovoljna da im "uvalimo" 2 komada i svi sretni.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 14 jan 2012, 18:09

greska Kennya od samog pocetka kada je zaigrao sa 5 igraca u odbrani zatim izmjena Carrol Downing a Kuyt ostaje u igri pa na kraju i Bellamy Henderson i opet Kuyt ostaje u igri covjek koji u zadnjih 20 utakmica nije napravio nista ali nekim cudom je on u startnoj postavi Liverpoola. ovim remijem smo zatvorili vrata CL, a i LE je pod znakom pitanja :(
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 jan 2012, 18:10

reds_forever je napisao/la:Ma razocaravajuce...Sve zivo sto dobro napravimo duplo gore uprskamo...Umjesto da zavrsimo sedmicu kako valja, mi nismo sanse napravili na ovoj utakmici...Haj, kao u drugom poluvremenu smo nesto pokusavali, ali, u utakmicu smo usli bezvezno i to nas je kostalo...Kenny je trebao od pocetka ubaciti Bellamya, ofanzivno krenuti i osigurati prednost na poluvremenu...Poslije ovakve igre se i igraci i Kenny mogu pozaliti jedino na sebe jer je ovo danas bila vjerovatno najgora utakmica od pocetka sezone.... I da, mene onaj Johnson svojim potezima tako zna iznervirati da je to nevjerovatno, a i sa Andyem vec odavno gubim strpljenje...Kuytovo je vrijeme proslo...Jedino Enrique zasluzuje dobru ocjenu...
kod enriquea me nervira to što od 10 centaršuteva uspije samo jedan.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 jan 2012, 18:10

Henderson je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Stoka na Anfieldu igra sa dva napadača a mi ne igramo uopšte sa napadačem :roll:
Webb sudi utakmicu, Carra igra, velika mogućnost penala :roll:
Igramo bez desnog krila :roll:
Zašto se pojedini igrači odmaraju kada će nakon ove utakmice imati sedam dana odmora?
Ili se meni čini ili je ovo zbogom LP :?
Zbogom Liga prvaka :cry:
Zar je teško shvatiti da protiv ekipa koje igraju na Anfieldu treba igrati sa dva napadača, da te ekipe nemaju uopšte namjeru napasti Liverpool? Veliki Stoke igra sa dva napadača i dva štopera a mi igramo sa jednim napadačem i tri štopera. Sedam ili osam igrača Stoka u kaznenom a naš jedan, u vrh glave dvojica. Ovo je jadno da jadnije ne može biti.
Očekujem u narednim danima naslove u novinama kako je Kenny pred otkazom :?
Zbogom Europa liga.

Taktičke zamisli KD su komične , na Anfieldu igrati bez špica protiv ekipe kao što je Stoke je dno dna ali s obzirom na alterantive na klupi Carroll i Bellamy onda se i nije moglo nešto više očekivati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.