Ci si tiRaul_64 je napisao/la:Prvi trofej ove sezone je naš
Čestitam prvi i zadnji ove godinesutra mi igramo Bernabe trofej...po važnosti tu su negdje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Ci si tiRaul_64 je napisao/la:Prvi trofej ove sezone je naš
Čestitam prvi i zadnji ove godinesutra mi igramo Bernabe trofej...po važnosti tu su negdje
Ako je ovo trebalo biti sa kvakam ja sam mamin i babinmiky_hz je napisao/la:Ci si tiRaul_64 je napisao/la:Prvi trofej ove sezone je naš
ma ciji si ti mali kad si tako lipRz88 je napisao/la:Kao prvo, ovaj golman Bilbaoa je čudo jedno. Šta je čovjek sve branio i opet je tricu primio. Messi kao Messi , kao na Pesu, kako ih tako jednostavno izbacuje. Ibrahimović je imao par šansi, vidi se da ga je trema malo spucala. Gol u Bojana je čudo hahaha, onako ležerno. Barcelona opet strašna, mogu opet daleko, samo ih Englezi mogu izbaciti , ostali ništa, možda Juve ili Inter.
vjerovatno HajdukTata je napisao/la:ma ciji si ti mali kad si tako lipRz88 je napisao/la:Kao prvo, ovaj golman Bilbaoa je čudo jedno. Šta je čovjek sve branio i opet je tricu primio. Messi kao Messi , kao na Pesu, kako ih tako jednostavno izbacuje. Ibrahimović je imao par šansi, vidi se da ga je trema malo spucala. Gol u Bojana je čudo hahaha, onako ležerno. Barcelona opet strašna, mogu opet daleko, samo ih Englezi mogu izbaciti , ostali ništa, možda Juve ili Inter.![]()
Tu su jos Hajduk i Real![]()
![]()
a jeste...vidi ja tebe ispravljam i ja pogrijesim...xDMinche je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:nekaze se bolan nebio đaba vec dzaba..![]()
uhhhhhhhhhhhhh kome to baaaa kazes nauci se ti prvi pravopisuuuuuuuuuu!!!!!
2006 fanibra_barca je napisao/la:ma kakav real, i prosle sezone je bila ista prica, real ce ovo, real ce ono, pa ****, nista, dobio 8 golova od barce, sramota, sad pokupuju nekoliko igraca i kontaju da su prvaci, stvarno smjesno..., boze sacuvaj...
Nade je napisao/la:Jel i Celo OVerbe preso u BArcu.Dabogda nikad vise nista ne osvojili (KAtalonska ciganijo)!
Phhh 4 penala cista!To se uvije pamtiBlues4ever
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.