Za one mlađe:
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
napisah, na temi o bayi, da ce nam to biti hebiga teska utakmica i to bas zbog toga sto se wolfsburg okliznuo protiv hsv-amajestic24 je napisao/la:HSV je doveo odlicana pojacanja. Vama Ze Roberto je bio los,no medjutim,u nedelju se vidjelo kakav je igrac. Takodjer smo doveli Berga,sjajan napadac. A vidjet cemo kako cete vi proci protiv vukova.
NoName je napisao/la:Popravio si mi dan sa Piplicom![]()
![]()
Malo sam ga glednuo ponovo pa mi evo osmjeh ne silazi sa lica. Sjajno.
Za one mlađe:
[youtube][/youtube]
Zar i ti, sine Brutemajestic24 je napisao/la:Najvise paznje poklanjam manchesteru,u bundesligi to je HSV.
I jedni i drugi imaju prilicno kvalitetne momcadi, tako da mogu najmanje do 3 mjesta, a zasto ne i do 2 ako ih sreca pri zrijebu posluziSaurman je napisao/la:nadam se da ce bundesliga podici kvalitetu ove sezone...i da Wolfsburg i Studgart ne budu topovsko meso u ligi prvaka
Ma njesra od ekipe ...amerosm je napisao/la:Hertha se trudi da upropasti ono sto su HSV, Bremen i Stuttgart dodsad uradili za Njemacki fudbal. Trenutno je 55. minuta i gube kuci s 1-0 od 50. minute. Hebem ti takav klub, ove sezone su to sigurna tri boda za ekipe iz gornjeg djela Bundeslige jedino je to pozitivno na njima.
Ma kakva Hertha, nema od njih nista ove sezone ...geronimo je napisao/la:Spasi je Cakar...uuppps Kacar![]()
Strasan igrac, nije cudo sto nece da ga puste....
Da se i mi radujemo nekad pobjedi Herthe
geronimo je napisao/la:Spasi je Cakar...uuppps Kacar![]()
Strasan igrac, nije cudo sto nece da ga puste....
Da se i mi radujemo nekad pobjedi Herthe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.