na poluvremenu konji dali 96 cccc
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Upravo to, one stvari koje su prolazile sad padaš redovno na njima.Eric Cartman je napisao/la:Pa kako da budem u **** plusu, kad pogodim tenis i cekam **** hokej i zavrse X ,a zadnjih 1000 godina ih guzili,i u gostima i kod kuce,kako ????
Koja je to utakmica ?Eric Cartman je napisao/la:neznam vise ni ja sam, et dadose gol pola minute pred kraj, i primise ga u zadnjim sekundama, **** sebi zivce dzaba s ovim, bit ce podic ovo para sto imam na racunu i kanit se kladionice
takođerpo'marke je napisao/la:ma daj sta je ovo, koliko wwin-u treba da mi prebace pare, tiket prosao prije 40 min! pocet ce mi utakmice... pa nema smisla, upisani rezultati kraj parova i jos nisu "zeleni".
edit.
eto i pocele su, kakva usluga!
I meni je tako danas bilo,mada prvi put su zakasnili bar sto se mene tice, danas je eto nesto kasnilo nekih 10-15 min,i fino im napisem mail i za minutu su legle parepo'marke je napisao/la:ma daj sta je ovo, koliko wwin-u treba da mi prebace pare, tiket prosao prije 40 min! pocet ce mi utakmice... pa nema smisla, upisani rezultati kraj parova i jos nisu "zeleni".
edit.
eto i pocele su, kakva usluga!
Ona kod stadiona se zatvorila,imas u Babinoj rijeci jedino.Gore kod KakaduaPale_Companion je napisao/la:zna li iko gdje se nalze poslovnice williamsa u zenici? bile su dvije ali su se obje zatvorile... čuo sam da ima jednu u babinoj rijeci? trebam uplatit pare na račun
i mene obaraju, haj nema veze, valjda ce sutra biti realniji rezultatiEric Cartman je napisao/la:o Boze,sta god odigram bude kontra , evo real gubi,gent gubi
I ja mislim da ce tako bit,zato cekam na lajv da poraste kvota na real da uplatim, sad je 3.00 a kraj 1.poluvremenaSPY je napisao/la:m real preokrece u drugom.. stalno isto rade-.-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.