Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
mma_hz
-
Kontakt:
Alifakovac je napisao/la:Niko zdravog razuma neće kupiti ni Čomora ni Džafića. Ovaj drugi odigrao 56 minuta u 5-6 utakmica nakon čega je jedva živu glavu izvuko i više se nikad nije vratio, jedino što ga "vadi" je CV jer je bio mladi reprezentativac ali to je bilo u dalekog prošlosti i takav škart nikome ne treba osim njegovom menadžeru Husari koji je pajdaš s Irfanom, a ovaj prvi je fudbaler smiješnih kvaliteta tako da je na njega bespotrebno trošiti riječi.
za ovog prvog se i slazem pomalo..

.kostao nas je previse bodova da bi ga mogao gledati ,makar i na klupi..ako uzmemo sta za njega odlicno..nema to veze s mentalitetom ,svi smo se uvjerili u njegove kvalitete na toj poziciji..pusti se price .sta bi bilo,kad bi bilo..
a sto se tice Dzafica bas iz tog razloga sam svim srcem navijao za njegovu prodaju...a vi navalili kukat kako se raspadamo...kakve veze ima sto su pajdasi..kao sto si i rekao Dzafic kad je dosao kod nas imao je dobar CV ..
ja mislim da se od njega tek ocekuju prave partije,samo da se rjesi ovih povreda..
od 20tog nema vise nikome odlazaka(tako kazu)

,a tada bi se negdje pocela nazirati moguca pojacanja...
btw..znal neko sta je s onim Husicem(posto mu je irfanov pajdas menadzer)..trebao je nesto u Zelju,pa se nesto stisa..nebi bilo lose jednog takvog igraca imati u prvih 11... 
Zadnja izmjena:
mma_hz, dana/u 22 jan 2012, 18:18, ukupno mijenjano 3 puta.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
-A-
-
Kontakt:
Alifakovac je napisao/la:Mladići, ja pratim Sarajevo od vremena prije vašeg rođenja, aktivno zadnjih 30 godina. Onaj ko angažuje ovu dvojicu fudbalera je potpuno lud i eto njih nazad za pola godine. Živi bili pa vidjeli. Uživajte.
Pa pratim i ja 25 godina Metallicu i rage against the machine,pa ne znam ni pjevati niti bilo koji od instrumenata svirati. A ocito je ista stvar sa tobom i poznavanjem barem osnova vezanih za fudbal,a vidim i Sarajevo.
-
playmaker
-
Kontakt:
Često čitam ovaj forum. Nisam se želio nikada registrovati, jer imam pametnijeg posla raditi nego se raspravljati sa pemetnjakovićima, ali vaša neupućenost me natjerala na to.
Ne znam kako ste toliko slijepi, ne vidite šta se u klubu dešava. Svi su vam krivi, samo je Uprava zlatna. Pa vidite li da se na Koševu želi napraviti "dječiji vrtić" i to ne od djece Sarajeva, već od igrača Ifrana Redžepagića.
Ne znam kako možete pričati o tituli. Svima je jasno da bez iskustva se ne može ništa. Ti mladi igrači sigurno je da su talentovani. Ali kada malo sazriju i nakupe utakmica, odvede njih Irfan i uze sebi pare. Ne znate ni kakve ugovore imaju ti igrači, a nešto pričate.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 14 jan 2012, 22:52
Jel tvoj Haris dobio platu?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
Iskren
-
Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:
Jel tvoj Haris dobio platu?
Za njega Ne znam al za Suljica 100 % znam ! A kad vidis Harisa pitaj ga sam jer ja s njim nikakve veze ama bas nikakve nemam osim sto ga gotivim kao svakog igraca koji je ponikao u ovom klubu,tj uvijek sam na strani djece Sarajeva od Alena Skore,Dzeme Berberovica,Alaima itd...
Zadnja izmjena:
Iskren, dana/u 14 jan 2012, 23:33, ukupno mijenjano 3 puta.
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 14 jan 2012, 22:55
De nam napisi ko je to dobio platu majke ti?
-
Iskren
-
Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:De nam napisi ko je to dobio platu majke ti?
Vidim da vec znas reci nam ti mame ti....
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 14 jan 2012, 22:58
Ja ne znam da znam napisao bih.
-
Iskren
-
Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Ja ne znam da znam napisao bih.
Znas ti sve samo se pravis pametan al hajd !
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 14 jan 2012, 23:02
Ja te molim da mi napises ko je primio platu,a ko nije da provjerim da li lazes
-
Iskren
-
Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Ja te molim da mi napises ko je primio platu,a ko nije da provjerim da li lazes
Provjeri pa mi javi a ja ti kazem ono sto zaista jeste a ti misli sto hoces tvoje je da li mi vjerujes ili ne ?!
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 14 jan 2012, 23:07
Napisi mi imena pa cemo provjeravat.Ti samo gluposti pricas druze.

-
Iskren
-
Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Napisi mi imena pa cemo provjeravat.Ti samo gluposti pricas druze.

Ja samo pricam onako kako zaista jeste a to je ISKRENO i POSTENO !!!
-
Alifakovac
-
Kontakt:
Postao/la Alifakovac » 14 jan 2012, 23:10
Pitajte Dinu da vam iskreno kaže koliki iznos fiksnog obeštećenja ćemo dobiti za Kojaševića?
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić
-
Iskren
-
Kontakt:
Usput ga priupitajte kojim je igracima podijelio plate a kojim Ne,jer kazem za mene su oni svi vecinom isti i svi do-jednoga zasluzuju svoj zaradjeni hljeb, a za svoj rad, trud i znoj imaju i to pravo da ga i naplate !
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 14 jan 2012, 23:20
Ako je tako sto ti koji ne prime platu ne ode nigdje sto trpe to?
-
bagrcavi
-
Kontakt:
Iskren je napisao/la:Usput ga priupitajte kojim je igracima podijelio plate a kojim Ne,jer kazem za mene su oni svi vecinom isti i svi do-jednoga zasluzuju svoj zaradjeni hljeb, a za svoj rad, trud i znoj imaju i to pravo da ga i naplate !
pa reci kojim igračima je podijelio kojim nije, nabijaš postove drug bez veze

DRUG NEBI TI PUNCA
-
harishp
-
Kontakt:
Na osnovuu cega toliko odlijev igraca koji su igrali ili mogli igrati za FKS.Da nije zbog snijega.Za Pehlica jednog od boljeg igraca tada u U-21 repci BIH,FKS je dobilo tada 300k,sad ga sutnuli ko posljednjeg dronjka.Skoro milion puta izgarao za klub,sad maltene od muke ide u trecu ligu zarade plahe nece biti,znaci drugi je belaj,nije tesko pogoditi koji.Hadzic ispade najveca ohrdina auprva fina ma kako da ne.
Isto tako ne kontam kako se par navijaca tako lako moze popisati po igracima koje su i oni sami dizali kao igracine,da bi se uprava stitila od koga i zbog zasto.
Jel to treba se boriti za opstanaka da bi se skontalo da ipak u tim foteljama nesto ne stima.
Vecina ih se pojavila niotkuda,jedan dio nema pojma da li je lopta okrugla i takvi trebaju da odlucuju o klubu.
Nebitno bilo ono Sarajevo,sloboda ili neki drugi klub,ovakav nacin na dobro nece izaci.
Bude li ova uprava ostala duze,dobrom se ne treba nadati to je svakom jasno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Iskren
-
Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Iskren je napisao/la:Usput ga priupitajte kojim je igracima podijelio plate a kojim Ne,jer kazem za mene su oni svi vecinom isti i svi do-jednoga zasluzuju svoj zaradjeni hljeb, a za svoj rad, trud i znoj imaju i to pravo da ga i naplate !
pa reci kojim igračima je podijelio kojim nije, nabijaš postove drug bez veze

Podjeljeno je 10-rici tacnije standardnim igracima a ovim ostalim je podjeljena 0 od Smigalovica,Suljica,Trebinjca itd..itd !
Trenutno korisnika/ca: admir1946, ado-hz, amypitar, Arhitekt, Beli98, bordobijeli, bordospartanac, Bosniacum Lilium, budzak, Dadox, EastMadness, ErosViverosViv, fera, Ferroviere1987, fks74, galia95, gh0stHZ, Gomis99, Google Adsense [Bot], Guest1945, hajroooooo, Haksss, Hamagara, HariTz, HordasFks, HZbec, JavierBosnia, johntravolta123, kakarut, Kaunas, Kyle88, Laudrup, Lavcina, LegendKiller, Lokomotifa, macahz, mire971, MokraKifla, MostarNeretva, N3R3D, nebeskasila, NukeR_G1970, Oerde, Pantelija, PapakIzSa, Posejdon, Rajvosa4ever, rimljanin90, SamoDaKazeem, samoFKS, sekac, strahmeipomisliti, Taree, TETRAPAK, THEC, UltraSa46, WeekendOffender, Zagor, zagorski, ZmajOdBosne33 i 754 gosta.