FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 jan 2012, 23:27

Iskren je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Iskren je napisao/la:Usput ga priupitajte kojim je igracima podijelio plate a kojim Ne,jer kazem za mene su oni svi vecinom isti i svi do-jednoga zasluzuju svoj zaradjeni hljeb, a za svoj rad, trud i znoj imaju i to pravo da ga i naplate !
pa reci kojim igračima je podijelio kojim nije, nabijaš postove drug bez veze ;)
Podjeljeno je 10-rici tacnije standardnim igracima a ovim ostalim je podjeljena 0 od Smigalovica,Suljica,Trebinjca itd..itd !
Ne bi je ja nikome dao osim Torlaku,Adiju i Cipelicu jer jedini obavljaju posao za koji su placeni ;) I kad sve znas za koji je mjesec ta plata?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 14 jan 2012, 23:28

Nek' prekinu ugovor i odu...ili nek' pricekaju par dana i prime platu.

Trece opcije nema.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 jan 2012, 23:30

Sarajlijc@ je napisao/la:
Ne bi je ja nikome dao osim Torlaku,Adiju i Cipelicu jer jedini obavljaju posao za koji su placeni ;) I kad sve znas za koji je mjesec ta plata?
Zato ce ta tri igraca ostati a svi ostali otici.Para vrti gdje burgija nece.
U FKS ni problema ni para a ni burgije :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 jan 2012, 23:33

Ma sve je mahala dok se ne dokaze suprotno.

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 14 jan 2012, 23:35

Sarajlijc@ je napisao/la:Ma sve je mahala dok se ne dokaze suprotno.
Heh ma ja.....

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 14 jan 2012, 23:37

aleksandar_veliki je napisao/la:Jeko ovaj Krpic sto dolazi, gdje njega iskopase.
iz Orasja dosao a ranije kao i nas Pandza bio u Dinamu iz Zagreba al se nije tamo naravno nesto proslavio. Pa nesto malo vremena je proveo i u Austrijskom LASKU .. A Inace momak je najbolji strijelac Orasja u ovom jesenjem djelu prvenstva ...

playmaker
Kontakt:

Post Postao/la playmaker » 14 jan 2012, 23:58

Ozbiljniji igrači neće doći, jer Ifran mora dovesti djecu sa strane, na kojima će uzeti pare.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 14 jan 2012, 23:58

Irfanu stigla rata za kredit, pa je morao plate podijeliti samo svojim igracima u ekipi.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

playmaker
Kontakt:

Post Postao/la playmaker » 15 jan 2012, 00:01

retro je napisao/la:Irfanu stigla rata za kredit, pa je morao plate podijeliti samo svojim igracima u ekipi.
Irfanovim igračima se mogu čak i auta kupovati, a nekima se ne može plata dati.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 15 jan 2012, 00:04

playmaker je napisao/la:
retro je napisao/la:Irfanu stigla rata za kredit, pa je morao plate podijeliti samo svojim igracima u ekipi.
Irfanovim igračima se mogu čak i auta kupovati, a nekima se ne može plata dati.
Cak im i auta kupuje, jesu li bar u rankgu onih sto vozaju ministri u vladi.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jan 2012, 00:06

aleksandar_veliki je napisao/la:
Iskren je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Jeko ovaj Krpic sto dolazi, gdje njega iskopase.
iz Orasja dosao a ranije kao i nas Pandza bio u Dinamu iz Zagreba al se nije tamo naravno nesto proslavio. Pa nesto malo vremena je proveo i u Austrijskom LASKU .. A Inace momak je najbolji strijelac Orasja u ovom jesenjem djelu prvenstva ...
Treba ozbiljnijih igraca, nece Rizvanovic i Krpic biti pojacanja. Jovic ne racuna na Dzafica, samo da se zna!
Pa naravno da ne racuna,kad je covijek obnovio povredu i to izgleda na duze vrijeme.Ko jos to racuna na povrjedjenog igraca :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 15 jan 2012, 00:07

playmaker je napisao/la:Ozbiljniji igrači neće doći, jer Ifran mora dovesti djecu sa strane, na kojima će uzeti pare.
Ma bilo bi to previse, mislim ipak da ce biti nekih znacajnih pojacanja, naravno uz Krpice, onog malog crnju i slicne, no ocekujem koje zvucnije ime.
A biit ce ih jos koji ce i otici ako se ovako nastavi postupati prema igracima s platama .. Kazem svi su oni isti i od istog posla zaradjuju za svoj hljeb,za svoju porodicu,svoju djecu , a danasnje vrijeme je tesko a valja zivjeti pogotovo onom ko ima djete, ono ne bira imas ili ne u dzepu !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 jan 2012, 00:08

playmaker je napisao/la:Ozbiljniji igrači neće doći, jer Ifran mora dovesti djecu sa strane, na kojima će uzeti pare.
Ma bilo bi to previse, mislim ipak da ce biti nekih znacajnih pojacanja, naravno uz Krpice, onog malog crnju i slicne, no ocekujem koje zvucnije ime.

Mojne rasizma.

Bice pojacanja za nekih 10 dana ubijedjen sam !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 jan 2012, 00:08

Sve "znate" ,a sve negativno...heheheh
niko vama ne moze stati u kraj...sta da vam kazem za Irfana..ima se moze se jbg.. ;)
ako je neko od vas uspjesan i poslovan covjek kao on molim da udze u klub kao sto je Irfan usao i ako imate kakvih vasih igraca gurajte ih..ako nemate te pare i nsite tako uspjesni u zivotu molim vas ne baljezgajte gluposti koje jednostavno nisu tacne...ko dobije platu dobio je i gotovo..nadamo se da ce i ostali dobiti ha ya..
od mlacenja prazne slame i zalopojki na forumu nema fajde/vajde :mrgreen: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 15 jan 2012, 00:09

Nego, koji su to Irfanovi kao sibirski tigrovi zasticeni "puleni".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 jan 2012, 00:11

retro je napisao/la:Nego, koji su to Irfanovi kao sibirski tigrovi zasticeni "puleni".
e to ti garantujem da niko ne zna 100 posto.. ;) ;) al zato kakit mogu ... :D :D
FK SARAJEVO.

playmaker
Kontakt:

Post Postao/la playmaker » 15 jan 2012, 00:11

mma_hz je napisao/la:Sve "znate" ,a sve negativno...heheheh
niko vama ne moze stati u kraj...sta da vam kazem za Irfana..ima se moze se jbg.. ;)
ako je neko od vas uspjesan i poslovan covjek kao on molim da udze u klub kao sto je Irfan usao i ako imate kakvih vasih igraca gurajte ih..ako nemate te pare i nsite tako uspjesni u zivotu molim vas ne baljezgajte gluposti koje jednostavno nisu tacne...ko dobije platu dobio je i gotovo..nadamo se da ce i ostali dobiti ha ya..
od mlacenja prazne slame i zalopojki na forumu nema fajde/vajde :mrgreen: :mrgreen:
Irfan usphešan? Da, uzeo je para, a o tome na koji način nećemo sada. Ali molio bih da mi navedeš po čemu je uspješan? "Ubo" je sa Džekom i to je to. Džeku nije on prodao, već se Džeko sam prodao. Ne znam da li si upućen, Irfana je od*ebalo skoro pola igrača, a to govori dosta o njegovom "uspjehu".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 jan 2012, 00:13

playmaker je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Sve "znate" ,a sve negativno...heheheh
Irfan usphešan? Da, uzeo je para, a o tome na koji način nećemo sada. Ali molio bih da mi navedeš po čemu je uspješan? "Ubo" je sa Džekom i to je to. Džeku nije on prodao, već se Džeko sam prodao. Ne znam da li si upućen, Irfana je **** skoro pola igrača, a to govori dosta o njegovom "uspjehu".
ajmo ovako..jel Irfan ima para ili nema? :?:
btw ako ti imas para (ne pitam nacin sticanja).molim te da vidis mozes li kako sa svojim parama pomocu klubu ili bar istjerati tog "stakora" Irfana...sto prije shvatis da bi se bez Irfana i ovih ljudi ugasili bice ti lakse.. ;)
FK SARAJEVO.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 15 jan 2012, 00:15

FK Irfan Redzepagic

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 15 jan 2012, 00:17

retro je napisao/la:Nego, koji su to Irfanovi kao sibirski tigrovi zasticeni "puleni".
Nije ni jedan, jer on je zamrznuo svoj menadzerski status :)
Tacno zamrznuo je svoj men.status al njegovi igraci su HASKIC, SESAR ,ZRNANOVIC, SULJIC,SMIGI - i nije mi jedno jasno zasto onda nikako ne igra??? Tu je i ovaj Dzafic al ima menadjera mislim nesto s H koji je dobar pajdo s Irfom i tako ti to ide ..
Zadnja izmjena: Iskren, dana/u 15 jan 2012, 00:20, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, HordeSaSjevera, keli, plisek, Vutra i 20 gostiju.