Ne bi je ja nikome dao osim Torlaku,Adiju i Cipelicu jer jedini obavljaju posao za koji su placeniIskren je napisao/la:Podjeljeno je 10-rici tacnije standardnim igracima a ovim ostalim je podjeljena 0 od Smigalovica,Suljica,Trebinjca itd..itd !bagrcavi je napisao/la:pa reci kojim igračima je podijelio kojim nije, nabijaš postove drug bez vezeIskren je napisao/la:Usput ga priupitajte kojim je igracima podijelio plate a kojim Ne,jer kazem za mene su oni svi vecinom isti i svi do-jednoga zasluzuju svoj zaradjeni hljeb, a za svoj rad, trud i znoj imaju i to pravo da ga i naplate !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nek' prekinu ugovor i odu...ili nek' pricekaju par dana i prime platu.
Trece opcije nema.
Trece opcije nema.
Zato ce ta tri igraca ostati a svi ostali otici.Para vrti gdje burgija nece.Sarajlijc@ je napisao/la:
Ne bi je ja nikome dao osim Torlaku,Adiju i Cipelicu jer jedini obavljaju posao za koji su placeniI kad sve znas za koji je mjesec ta plata?
U FKS ni problema ni para a ni burgije
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma sve je mahala dok se ne dokaze suprotno.
Heh ma ja.....Sarajlijc@ je napisao/la:Ma sve je mahala dok se ne dokaze suprotno.
iz Orasja dosao a ranije kao i nas Pandza bio u Dinamu iz Zagreba al se nije tamo naravno nesto proslavio. Pa nesto malo vremena je proveo i u Austrijskom LASKU .. A Inace momak je najbolji strijelac Orasja u ovom jesenjem djelu prvenstva ...aleksandar_veliki je napisao/la:Jeko ovaj Krpic sto dolazi, gdje njega iskopase.
Ozbiljniji igrači neće doći, jer Ifran mora dovesti djecu sa strane, na kojima će uzeti pare.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Irfanu stigla rata za kredit, pa je morao plate podijeliti samo svojim igracima u ekipi.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Irfanovim igračima se mogu čak i auta kupovati, a nekima se ne može plata dati.retro je napisao/la:Irfanu stigla rata za kredit, pa je morao plate podijeliti samo svojim igracima u ekipi.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Cak im i auta kupuje, jesu li bar u rankgu onih sto vozaju ministri u vladi.playmaker je napisao/la:Irfanovim igračima se mogu čak i auta kupovati, a nekima se ne može plata dati.retro je napisao/la:Irfanu stigla rata za kredit, pa je morao plate podijeliti samo svojim igracima u ekipi.
Pa naravno da ne racuna,kad je covijek obnovio povredu i to izgleda na duze vrijeme.Ko jos to racuna na povrjedjenog igracaaleksandar_veliki je napisao/la:Treba ozbiljnijih igraca, nece Rizvanovic i Krpic biti pojacanja. Jovic ne racuna na Dzafica, samo da se zna!Iskren je napisao/la:iz Orasja dosao a ranije kao i nas Pandza bio u Dinamu iz Zagreba al se nije tamo naravno nesto proslavio. Pa nesto malo vremena je proveo i u Austrijskom LASKU .. A Inace momak je najbolji strijelac Orasja u ovom jesenjem djelu prvenstva ...aleksandar_veliki je napisao/la:Jeko ovaj Krpic sto dolazi, gdje njega iskopase.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
A biit ce ih jos koji ce i otici ako se ovako nastavi postupati prema igracima s platama .. Kazem svi su oni isti i od istog posla zaradjuju za svoj hljeb,za svoju porodicu,svoju djecu , a danasnje vrijeme je tesko a valja zivjeti pogotovo onom ko ima djete, ono ne bira imas ili ne u dzepu !aleksandar_veliki je napisao/la:Ma bilo bi to previse, mislim ipak da ce biti nekih znacajnih pojacanja, naravno uz Krpice, onog malog crnju i slicne, no ocekujem koje zvucnije ime.playmaker je napisao/la:Ozbiljniji igrači neće doći, jer Ifran mora dovesti djecu sa strane, na kojima će uzeti pare.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Ma bilo bi to previse, mislim ipak da ce biti nekih znacajnih pojacanja, naravno uz Krpice, onog malog crnju i slicne, no ocekujem koje zvucnije ime.playmaker je napisao/la:Ozbiljniji igrači neće doći, jer Ifran mora dovesti djecu sa strane, na kojima će uzeti pare.
Mojne rasizma.
Bice pojacanja za nekih 10 dana ubijedjen sam !
Sve "znate" ,a sve negativno...heheheh
niko vama ne moze stati u kraj...sta da vam kazem za Irfana..ima se moze se jbg..
ako je neko od vas uspjesan i poslovan covjek kao on molim da udze u klub kao sto je Irfan usao i ako imate kakvih vasih igraca gurajte ih..ako nemate te pare i nsite tako uspjesni u zivotu molim vas ne baljezgajte gluposti koje jednostavno nisu tacne...ko dobije platu dobio je i gotovo..nadamo se da ce i ostali dobiti ha ya..
od mlacenja prazne slame i zalopojki na forumu nema fajde/vajde

niko vama ne moze stati u kraj...sta da vam kazem za Irfana..ima se moze se jbg..
ako je neko od vas uspjesan i poslovan covjek kao on molim da udze u klub kao sto je Irfan usao i ako imate kakvih vasih igraca gurajte ih..ako nemate te pare i nsite tako uspjesni u zivotu molim vas ne baljezgajte gluposti koje jednostavno nisu tacne...ko dobije platu dobio je i gotovo..nadamo se da ce i ostali dobiti ha ya..
od mlacenja prazne slame i zalopojki na forumu nema fajde/vajde
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nego, koji su to Irfanovi kao sibirski tigrovi zasticeni "puleni".
e to ti garantujem da niko ne zna 100 posto..retro je napisao/la:Nego, koji su to Irfanovi kao sibirski tigrovi zasticeni "puleni".
FK SARAJEVO.
Irfan usphešan? Da, uzeo je para, a o tome na koji način nećemo sada. Ali molio bih da mi navedeš po čemu je uspješan? "Ubo" je sa Džekom i to je to. Džeku nije on prodao, već se Džeko sam prodao. Ne znam da li si upućen, Irfana je od*ebalo skoro pola igrača, a to govori dosta o njegovom "uspjehu".mma_hz je napisao/la:Sve "znate" ,a sve negativno...heheheh
niko vama ne moze stati u kraj...sta da vam kazem za Irfana..ima se moze se jbg..![]()
od mlacenja prazne slame i zalopojki na forumu nema fajde/vajde![]()
ajmo ovako..jel Irfan ima para ili nema?playmaker je napisao/la:Irfan usphešan? Da, uzeo je para, a o tome na koji način nećemo sada. Ali molio bih da mi navedeš po čemu je uspješan? "Ubo" je sa Džekom i to je to. Džeku nije on prodao, već se Džeko sam prodao. Ne znam da li si upućen, Irfana je **** skoro pola igrača, a to govori dosta o njegovom "uspjehu".mma_hz je napisao/la:Sve "znate" ,a sve negativno...heheheh
niko vama ne moze stati u kraj...sta da vam kazem za Irfana..ima se moze se jbg..![]()
od mlacenja prazne slame i zalopojki na forumu nema fajde/vajde![]()
btw ako ti imas para (ne pitam nacin sticanja).molim te da vidis mozes li kako sa svojim parama pomocu klubu ili bar istjerati tog "stakora" Irfana...sto prije shvatis da bi se bez Irfana i ovih ljudi ugasili bice ti lakse..
FK SARAJEVO.
Tacno zamrznuo je svoj men.status al njegovi igraci su HASKIC, SESAR ,ZRNANOVIC, SULJIC,SMIGI - i nije mi jedno jasno zasto onda nikako ne igra??? Tu je i ovaj Dzafic al ima menadjera mislim nesto s H koji je dobar pajdo s Irfom i tako ti to ide ..aleksandar_veliki je napisao/la:Nije ni jedan, jer on je zamrznuo svoj menadzerski statusretro je napisao/la:Nego, koji su to Irfanovi kao sibirski tigrovi zasticeni "puleni".
Zadnja izmjena: Iskren, dana/u 15 jan 2012, 00:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.