Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Hass
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Hass » 15 jan 2012, 02:36

Dje si harebianconero,sta ima kod tebe???Btw,dje si ti Alacious,sta je s tobom,a koalicija,ovo,ono,nisi nas valjda napustio....Da ne zaboravim,napokon sam dobio neku sicu na kladionici...
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 15 jan 2012, 02:37

Hass je napisao/la:Dje si harebianconero,sta ima kod tebe???Btw,dje si ti Alacious,sta je s tobom,a koalicija,ovo,ono,nisi nas valjda napustio....Da ne zaboravim,napokon sam dobio neku sicu na kladionici...
hahhaha,ma nisam,nego sam se prebacio u pasivni rezim rada :mrgreen:

Cestitam (:

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 15 jan 2012, 02:38

Hass je napisao/la:Dje si harebianconero,sta ima kod tebe???Btw,dje si ti Alacious,sta je s tobom,a koalicija,ovo,ono,nisi nas valjda napustio....Da ne zaboravim,napokon sam dobio neku sicu na kladionici...
Ma evo bezze, igram bilijara na fb sa jaranicom. :mrgreen:

Ti ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 15 jan 2012, 02:40

Svaka cast. Ja da sam zensko, ni menstruaciju ne bi mog'o (ili mogla :mrgreen: ) dobit, kol'ko me u zadnje vrijeme nista nece.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 15 jan 2012, 02:41

Ma nish specijalno,dobio cvaju na kladionici,nakon sto sam im dao,brat bratu dvije i po stoje,al bolje ista nego nista :D :D :D Btw,hvala Alacious,jes ti igro kladu ovih dana??? :D :D

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 15 jan 2012, 02:43

Hass je napisao/la:Ma nish specijalno,dobio cvaju na kladionici,nakon sto sam im dao,brat bratu dvije i po stoje,al bolje ista nego nista :D :D :D Btw,hvala Alacious,jes ti igro kladu ovih dana??? :D :D
Ma jok jesam ti fino rek'o da sam batalio :mrgreen: samo kad su neka prvenstva,vidis,mog'o sam rukomet sad igrat 8-) :lol: :lol:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 15 jan 2012, 02:45

BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,
dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,dje si,
BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,BTW,
Zadnja izmjena: Emir ZENICA, dana/u 15 jan 2012, 02:46, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 15 jan 2012, 02:46

:D :D :D :D :D :D :D Soni kralju...P.S. Alacious,jel od sutra krece EP u rukometu???

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 15 jan 2012, 02:46

ajmo tenkica na igrajmo.se

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 15 jan 2012, 02:46

Igratel binga u kladi, ja najvise dobio 5 KM. :oops:

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 15 jan 2012, 02:49

harebianconero je napisao/la:Igratel binga u kladi, ja najvise dobio 5 KM. :oops:
Ja jednom zamalo da dobijem. Odigro neke brojeve i ugl. medju tim brojevima i 17.
I krava napise 7 umjesto 17 i ne dobijem. A nisu kakve pare, 20ak maraka.

Jaran dobio 2 puta po 300 KM. Koji je to nafakas, kad mu je najvise trebalo udje s markom u kladionicu i iznese 300, a raja po citav dan u debelom minusu.
Ale Del Piero aleee

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 15 jan 2012, 02:51

Soni je napisao/la:
harebianconero je napisao/la:Igratel binga u kladi, ja najvise dobio 5 KM. :oops:
Ja jednom zamalo da dobijem. Odigro neke brojeve i ugl. medju tim brojevima i 17.

Jaran dobio 2 puta po 300 KM. Koji je to nafakas, kad mu je najvise trebalo udje s markom u kladionicu i iznese 300, a raja po citav dan u debelom minusu.
I moj je jaran isto dobio jednom 300 KM. Inace je nafaka, sto se para tice ...

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 15 jan 2012, 02:52

harebianconero je napisao/la:
Soni je napisao/la:

I moj je jaran isto dobio jednom 300 KM. Inace je nafaka, sto se para tice ...
Kako se zove, da nije isti :mrgreen: Mozda ti nije rek'o za ovaj drugi put.
Ale Del Piero aleee

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 15 jan 2012, 02:52

Harebianconero,ja idem u kladionicu samo gledat kako ljudi bacaju pare,na ono smece...Danas moj frend igro sat vremena,dao im cvaju,a nije dobio ni feningu..Jbg,sutra cu uplatit cenera na kvotu DVA,i molit Boga :D..Valjda bude sta :D :D..Neg,cuo sam da ima nakvih sistema s tim bingom,jes ti ista cuo o tome???

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 15 jan 2012, 02:55

Soni je napisao/la:Kako se zove, da nije isti :mrgreen: Mozda ti nije rek'o za ovaj drugi put.
Vedo :mrgreen:
Hass je napisao/la:Harebianconero,ja idem u kladionicu samo gledat kako ljudi bacaju pare,na ono smece...Danas moj frend igro sat vremena,dao im cvaju,a nije dobio ni feningu..Jbg,sutra cu uplatit cenera na kvotu DVA,i molit Boga :D..Valjda bude sta :D :D..Neg,cuo sam da ima nakvih sistema s tim bingom,jes ti ista cuo o tome???
Nisam nista cuo o tome. :mrgreen:

Imatel kakvu da igramo, vako u cetvero il petero, koliko nas ima? :mrgreen:

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 15 jan 2012, 02:57

Soni,odakle si??? :D :D Isto pitanje i za harebianca...

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 15 jan 2012, 02:57

Sistemi za bingo. Odigras 7 brojeva i trebas 6 da pogodis. Ako fulis samo jedan broj dobijas. Ako sam ja to dobro skonto. Inace ne kladim se vec pravo dugo. Cist sam hahahha
Iz Sarajeva sam, Jezero/Kosevo

@hare
Nije onda isti :mrgreen:
Nadjite neku igricu da sutamo
Ale Del Piero aleee

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 15 jan 2012, 02:58

harebianconero je napisao/la:
Soni je napisao/la:Kako se zove, da nije isti :mrgreen: Mozda ti nije rek'o za ovaj drugi put.
Vedo :mrgreen:
Hass je napisao/la:Harebianconero,ja idem u kladionicu samo gledat kako ljudi bacaju pare,na ono smece...Danas moj frend igro sat vremena,dao im cvaju,a nije dobio ni feningu..Jbg,sutra cu uplatit cenera na kvotu DVA,i molit Boga :D..Valjda bude sta :D :D..Neg,cuo sam da ima nakvih sistema s tim bingom,jes ti ista cuo o tome???
Nisam nista cuo o tome. :mrgreen:

Imatel kakvu da igramo, vako u cetvero il petero, koliko nas ima? :mrgreen:
ima tenkica da se gadjamo :D

moze u 4

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 15 jan 2012, 03:00

Je l' se mora imat fb ?
Ale Del Piero aleee

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 15 jan 2012, 03:00

Hass je napisao/la:Soni,odakle si??? :D :D Isto pitanje i za harebianca...
Ilidza (Butmir) :)

@samir haj daj link za te tenkice :mrgreen:

@soni ja mislim da ne mora, mozes kao gost ;)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: darker10, enobarca i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []