NBA 2K12
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: NBA 2K12
Black box verzija nema stekanja niti ikakvih problema,nema nikakvog diskonekta i slicnih gluposti....
iznosi 4.7 gb kad se odradi download mora se cekati malo duza instalacija zato sto taj nacin instalacije,ukljucuje i raspakivanje fajlova i zato traje duze,nakon instalacije nema gubitka kvaliteta u igre nego su samo nebitne stvari izbacene kao neki jezici.....
iznosi 4.7 gb kad se odradi download mora se cekati malo duza instalacija zato sto taj nacin instalacije,ukljucuje i raspakivanje fajlova i zato traje duze,nakon instalacije nema gubitka kvaliteta u igre nego su samo nebitne stvari izbacene kao neki jezici.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kako online igrati ali protiv koga ja hocu, je li to moguce??
ja ponovo poceo skidati ovaj od 7GB i sve super islo, kad je doslo na 79% stalo i samo usporeno ide napred, pise da ce biti gotovo za 3,5god.

Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Samo ti pusti da se skida, meni se skidalo oko 13 h. Zavisi sve kolko bude seed-era u to vrijeme.edo3majka je napisao/la:ja ponovo poceo skidati ovaj od 7GB i sve super islo, kad je doslo na 79% stalo i samo usporeno ide napred, pise da ce biti gotovo za 3,5god.![]()
![]()
![]()

Al kad sam skinuo i poceo igrat nisam se skidao sa PC-a. Znaci igra zvoni!

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ljudi dali da skidam ovu igru ? Hoceli moci na moj pc
Procesor 3.2 rama 1 gb graficka 64(?) Pomagajte !!
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Ne skidaj dzaba ako ti je graficka 64 Mb. Tu jacinu graficke sam ja imao 2000-te jbte, kupi novu grafu. Isto tako procesor ti nije dovoljno jak. Igraj NBA LIVE 2008.lindegard je napisao/la:Ljudi dali da skidam ovu igru ? Hoceli moci na moj pc
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
@lindegard...slaba ti je graficka
...a BIHfan nije u pravu, ja imam procesor 3.2 i pokrecem...problem je jedino ako imas Vistu, al za XP ti je dovoljno 2.4 
evo ja i poigrao danas, malo je previse onih komandi, trebat ce vremena da se uigram...i puno stvari me zivcira kao slavlje poslije svakog kosa, pokazuje igraca, one usporedbe prije utakmice, sve je to previse sporo :/

evo ja i poigrao danas, malo je previse onih komandi, trebat ce vremena da se uigram...i puno stvari me zivcira kao slavlje poslije svakog kosa, pokazuje igraca, one usporedbe prije utakmice, sve je to previse sporo :/
jel dovoljno core duo 2.5gospodin Seljakovic je napisao/la:@lindegard...slaba ti je graficka...a BIHfan nije u pravu, ja imam procesor 3.2 i pokrecem...problem je jedino ako imas Vistu, al za XP ti je dovoljno 2.4
giga rama
512 grafa
Bosna <3
- pintol_TM87
- Kontakt:
http://www.skidrowgames.net/nba-2k12-reloaded.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu imate linkova za skidanje.
Ja sam krenuo da skidam preko torenta al to jedva ide i ne mogu se peglati sa tim.
Ne kontam onoliko seedera i opet onako mal download.
Sad skinite sebi jdownloder i tako će te prije..
Tu imate linkova za skidanje.
Ja sam krenuo da skidam preko torenta al to jedva ide i ne mogu se peglati sa tim.
Ne kontam onoliko seedera i opet onako mal download.
Sad skinite sebi jdownloder i tako će te prije..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Kako uopste da instaliram ovu igricu hoce li mi to iko objasniti
skinuo sam onu verziju sa piratebaya, sto je ponos torina stavio !?:D

- pintol_TM87
- Kontakt:
koliko si je skidao?djonla je napisao/la:Kako uopste da instaliram ovu igricu hoce li mi to iko objasnitiskinuo sam onu verziju sa piratebaya, sto je ponos torina stavio !?:D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
pintol_TM87 je napisao/la:koliko si je skidao?djonla je napisao/la:Kako uopste da instaliram ovu igricu hoce li mi to iko objasnitiskinuo sam onu verziju sa piratebaya, sto je ponos torina stavio !?:D
vjerujes da sam oko 13h stavio da se instalira i kad sam se vratio kuci oko 18:30h vec je bilo gotovo? jel ti znaci ista ova inf?

- Ponos Torina
- Kontakt:
djonla je napisao/la:Kako uopste da instaliram ovu igricu hoce li mi to iko objasnitiskinuo sam onu verziju sa piratebaya, sto je ponos torina stavio !?:D

eto tako se instalira

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
pluton je napisao/la:jel dovoljno core duo 2.5gospodin Seljakovic je napisao/la:@lindegard...slaba ti je graficka...a BIHfan nije u pravu, ja imam procesor 3.2 i pokrecem...problem je jedino ako imas Vistu, al za XP ti je dovoljno 2.4
giga rama
512 grafa
http://nba-2k.com/nba-2k12-system-requirements/
tu imas sve

Nece pa nece, instalira do kraja i onda nestane, nema nigdje da mogu pokrenuti yebenu igricu
uspjesno instalirano!!! imali ko da igra online, da probamo malo
doduse treba mi malo vremena da skontam konf. za joypad ..... i pitanje jedno...koja je onako optimalna rezolucija za online igranje? ako zavisi od computera, ja imam i7, 1gb graficka

KONACNO!!!
Evo odigrao sam par tekmi, imam omjer 8:1
nadimak mi je "edo3majka" pa ako ima ko raspolozen da razbacimo jednu

Evo odigrao sam par tekmi, imam omjer 8:1

Rado bi igro ali mislim da ne mozes igrati protiv koga ti hoces nego ti samo nadje protivnikaedo3majka je napisao/la:KONACNO!!!![]()
![]()
![]()
Evo odigrao sam par tekmi, imam omjer 8:1![]()
![]()
![]()

Mora moci, imas ono quick start imas ono ispod ja msilim, a ima ono da dodas prijatelje pa onda bi moralo moci.schmecker je napisao/la:Rado bi igro ali mislim da ne mozes igrati protiv koga ti hoces nego ti samo nadje protivnikaedo3majka je napisao/la:KONACNO!!!![]()
![]()
![]()
Evo odigrao sam par tekmi, imam omjer 8:1![]()
![]()
![]()
Nemam nesto jak komp jer e mogu pokrenuti batlefield 3 aaa igram ovaj NBA bez problemaa i bezz da me izbaciva ili zamrzava aa jos igram online
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.