Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

bubimir
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la bubimir » 15 jan 2012, 11:25

Ni večeras prijenosa nigdje, izgleda :mrgreen:
mes que un club

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 15 jan 2012, 11:52

bubimir je napisao/la:Ni večeras prijenosa nigdje, izgleda :mrgreen:
:evil:
12.9.2009.

svabo94
Kontakt:

Post Postao/la svabo94 » 15 jan 2012, 13:05

prenosili koji grcki program ... utakmicu

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 jan 2012, 14:11

Nek se prenosi utakmica Srbije protiv Poljske, a nasa repka nema potrebe da se gleda...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

san
Kontakt:

Post Postao/la san » 15 jan 2012, 14:29

adriano_leite je napisao/la:Nek se prenosi utakmica Srbije protiv Poljske, a nasa repka nema potrebe da se gleda...
Tako je , sutra ce prenositi Hrvatsku , a nase zmajeve ko ****.Sramota . Belmine Karamehmedovicu sjetim ti se majke.Sujeta je cudo kod Bosnjaka.Ovi iz saveza jedino da osnuju svoju tv.Tuzno i zalosno kakve javne servise mi placamo.Bosnjaci jedini placaju bht . a oni prenose srbiju i hrvatsku.Svaka vam cast.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 15 jan 2012, 14:39

san je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Nek se prenosi utakmica Srbije protiv Poljske, a nasa repka nema potrebe da se gleda...
Tako je , sutra ce prenositi Hrvatsku , a nase zmajeve ko ****.Sramota . Belmine Karamehmedovicu sjetim ti se majke.Sujeta je cudo kod Bosnjaka.Ovi iz saveza jedino da osnuju svoju tv.Tuzno i zalosno kakve javne servise mi placamo.Bosnjaci jedini placaju bht . a oni prenose srbiju i hrvatsku.Svaka vam cast.
ali pazi ovo
U svakom sportu prije kvalifikacija se potpiše ugovor o prijenosu(npr.BHT s repkom u nogometu,pa prenosi),ali za rukometnu reprezentaciju niko nije na početku(sam ose na početku može potpisati)imao volje i želje od TV kuća da prenosi kvalifikacije.I sad da Rukometni savez da pravo na prijenos onda bi im dali džabe prijenos jer nisu potpisali ugovor na početku tj. nebi dobili ni marke za prava prijenosa.Kontaš?Kad je RSBIH nudio prijenose niko se nije javljao,a sad kad je javnost "zapalila " se za repku sad svi žele.Nebi bilo fer sad da Bht-u dadnu prijenos.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 jan 2012, 14:54

Pa nije moguće ni da BHR1 ni RFBIH ne prenose ,e jbm ti i televiziju i radio.
A imam osjećaj da naši neće izgubiti danas .
Ja igram X2 ;)

Aco u koliko počinje utakmica ,negdje piše 19:00 negdje 17:00 :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 15 jan 2012, 15:04

Belmine dabogda po Ferhadiji prosio...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 jan 2012, 15:24

Ljudi mozda i i bolje sto nema prijenosa, samo da se bezveze nerviramo. Ocekujem veceras nasu standardnu igru, gdje ce se boriti i igrati odlican rukomet do 45.minute da bi onda Grcima dopustili da naprave jednu veliku seriju koja ce ih odvesti u baraz.
Tesko da mozemo izboriti baraz bez naseg najboljeg igraca koji je nazalost povrijedjen.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 15 jan 2012, 15:28

Šta mislite hoće li biti kakav stream na netu, jer sumnjam da su i Grci toliki debili kao mi pa da neće raditi prijenos?

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 15 jan 2012, 15:34

Sm. Karačić kaže da im je istekao ugovor sa TV1 i da je očekivao da se javi neka TV da prenosi , ali da im se niko nije javio , čak ni BHTV1 koji je dužan da prenosi reprezentaciju nije ni pokušavao da otkupi prava ... ko koga ovdje **** nemam pojma !

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 15 jan 2012, 15:41

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 jan 2012, 15:54

bazeni je napisao/la:
san je napisao/la:
ali pazi ovo
U svakom sportu prije kvalifikacija se potpiše ugovor o prijenosu(npr.BHT s repkom u nogometu,pa prenosi),ali za rukometnu reprezentaciju niko nije na početku(sam ose na početku može potpisati)imao volje i želje od TV kuća da prenosi kvalifikacije.I sad da Rukometni savez da pravo na prijenos onda bi im dali džabe prijenos jer nisu potpisali ugovor na početku tj. nebi dobili ni marke za prava prijenosa.Kontaš?Kad je RSBIH nudio prijenose niko se nije javljao,a sad kad je javnost "zapalila " se za repku sad svi žele.Nebi bilo fer sad da Bht-u dadnu prijenos.
Nas javni servis je po nekom defaultu, po nekom nepisanom pravilu, duzan da svojim korisnicima obezbijedi uzivo gledanje utakmica nasih reprezentacija, pa nebitno jel to bocanje, rukomet, fudbal, kosarka, vaterpolo ili bilo sta drugo, bilo koji sport za koji imamo repku. Ima nas koji volimo BiH, nismo svi odlucili da navijamo za Srbiju odnosno Hrvatsku, odnosno da volimo te zemlje i govorimo da su nase, ima nas koji volimo Bosnu i Herzegovinu, ma kakva ona da je, pa zbog toga je ovo neposteno sto se radi. Ovo je sramota. Ljudi gubili zivote da bi se danas gledala Srbija a sutra Hrvatska.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 15 jan 2012, 16:13

Mislio sam da je ovo zajebancija da BHT ne prenosi, sad ne mogu da vjerujem, BRUKA ! :evil:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 15 jan 2012, 16:16

nisu prenosili ni prvu utakmicu, sto mislite da bi onda ovu prenosili.
osim toga ako grci ne prenose u solunu, nemoguce je obezbjediti prenos

Aman
Kontakt:

Post Postao/la Aman » 15 jan 2012, 16:22

Prava za prenose je otkupila TV1 ali samo zbog njima poznatih razloga ne prenose utakmice.

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 15 jan 2012, 16:28

treba napomenuti da je par momaka iz BHF se zaputilo da bodri nasu repku :)) veliki naklon..

kako ni ovi grci ne prenose nista... :?: :?: :evil:

Feudalac
Kontakt:

Post Postao/la Feudalac » 15 jan 2012, 16:30

Aman je napisao/la:Prava za prenose je otkupila TV1 ali samo zbog njima poznatih razloga ne prenose utakmice.
Oni su otkupili za prosle kvalifikacije. ;)

Draze mi je sto ce prenosit Srbiju( da navijam za Poljsku) nego tamo neke Njemce , Svedjane itd...Ali neka ih sram bude zbog ovakvog ophodjenja prema domovini... :evil:
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 15 jan 2012, 16:35

Pa sta je s ovog linka gore sto je covjek postavio,jel on nije u funkciji??Na stranicama od kladionica pise da je utakmica u 17,a neko rece da je u 19,jel neko ko tacno zna moze reci u koliko pocinje?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 15 jan 2012, 16:37

imal neko adresu,mail od ovih nasih javnih emitera,bht,ftv da napisem nesto,da ih malo pohvalim,umrli svi ako bog da...

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.