Lazio-Atalanta 1
Newcastle-QPR 1
Andrelecht-Cl.Brugge 1
Juventus-Cagliari 1
Fiorentina-Lecce 1
Davos-Zurich Lions 1
Z.Lasko-Cedevita 2
RM/Njemacka-Ceska (+2,5) h1
Medvescak-VSV 1
Barcelona-Betis 4+
Nemoguca isplata: 143,04

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Sad im ja poslao mail,dobijam odgovor da se ceka 60 sati dali ce se utakmica nastaviti i ukoliko se ne nastavi kvotu nece racunatimandraX je napisao/la:Cekat' ce mozda tih 48h, i 100% ce mu racunat kvotuEric Cartman je napisao/la:Cekat ces 48 sati, i nece ti tu kvotu racunat..miky_hz je napisao/la:Imam tu Roma daje gol,hoceli vaziti sad par ko prolazni ili da cekam da zavrse nekad
tek sam sad vidio odgovor, pa nisam stigao uplatiti..Willy je napisao/la:Ne mogu biti siguran, ali često kad kvota jako padne dođu ta iznenađenja. Odigraj na mali ulog, ili odigraj sistem i stavi ih u razradu.anonimni je napisao/la:jesi siguran da bi ovo moglo proći?Willy je napisao/la:Igrajte dvojku na ove dvije iranske utakmice (kvota je jako pala), imate ih na wwin:
Saba Qom - RAH Ahan
Esteghlal - Mes
svaka čast, i da znaš, prepisao sam onaj tenis od tebe, valjda nećemo pastiWilly je napisao/la:
Došla dvojka na Irancima.Kvota prvo bila 8.50, poslije pala na 6.50.
Jel to nisi smio igrati Arsenal 2?Sheyi je napisao/la:Po mojoj statistici,danas bi trebao dobiti![]()
Lazio-Atalanta 1
Newcastle-QPR 1
Andrelecht-Cl.Brugge 1
Juventus-Cagliari 1
Fiorentina-Lecce 1
Davos-Zurich Lions 1
Z.Lasko-Cedevita 2
RM/Njemacka-Ceska (+2,5) h1
Medvescak-VSV 1
Barcelona-Betis 4+
Nemoguca isplata: 143,04
pintol_TM87 je napisao/la:Ovo za romu ako je odigrano 2/3 tekme rezultat se pika...a mislim da je prekinuto poslije 60 min tako da je konačan rezultat 1:1 sto meni odgovara
Za danas posto nemam nesto vremena probati::
Singlovi
Litvinov kp1-- 2.2
Braga 1 -- 2.45
Waregam konačan rezultat 2:2 kvota 9 1:1
oliver - Frankfurt 2 kvota 3.3( sigurnije kontra hendikep h2)
Po meni u ovo malo vremena sto sam naletio na danas najsigurniji par je ovaj:
http://www.betexplorer.com/soccer/portu ... id=6787882" onclick="window.open(this.href);return false;
Olhanese vs Beira Mar manje od 3 gola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.