Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Haj nek neko prevede ako može...
edin izgleda počeo slijediti misketov put, tuča i to sa Karimom Zianijem pa bolan edine
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... dzeko.html
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... dzeko.html
4-IN-A-ROW
zasto ovo? mozes malo prevest sta se desilo?
Na treningu starto ziani s ledja dva puta na džeku onda ga edin zašteko šakom ho ho h onoah je napisao/la:zasto ovo? mozes malo prevest sta se desilo?
4-IN-A-ROW
Ma Ziani mu navodno dva puta s leđa uklizo i onda ga Džeko napao...Ova situacija u Wolfsima postaje zabrinjavajuća
HA HA HA lol nek je ga **** mamu alzirskuemir_ je napisao/la:Na treningu starto ziani s ledja dva puta na džeku onda ga edin zašteko šakom ho ho h onoah je napisao/la:zasto ovo? mozes malo prevest sta se desilo?
A kazu ona budala trener samo sa strane posmatrao.ra1981 je napisao/la:Ma Ziani mu navodno dva puta s leđa uklizo i onda ga Džeko napao...Ova situacija u Wolfsima postaje zabrinjavajuća
Heh, Ziani uletio Edinu dva puta sa leđa i onda se desila ta situacija, Džeko pošao sa svojih 1.92 na njega, on se branio sa 1.69. Mislim da je ovo nepotrebno. Ko zna šta se dešava heh. Miske ih razdvajao i Madlung, kada se Miske bio prošle sezone krenuli su oni rezultati po 5:0 i 0:5, pa šta znaš , možda je ovo i dobro hehe.
da prostiš, meni sa ove slike više djeluje ko da nema kod marokanca cilee mileemir_ je napisao/la:nema kod Bosanca cile mile) evo fotkee
ma za mene ovo nije uredu, ali eto vidim da vas dosta odobrava ovo...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
i ja sam to rekao pri prvom gledanju,ali u tesktu se navodi drugacije... mada i za mene ovo nije potrebnoteferič je napisao/la:da prostiš, meni sa ove slike više djeluje ko da nema kod marokanca cilee mileemir_ je napisao/la:nema kod Bosanca cile mile) evo fotkee
4-IN-A-ROW
-
deni_m1312
- Kontakt:
ova slika ne pokazuje pravo stanje u ringu...prvo je zi(j)ani pokuso udarit dzeku,promasio je...onda ga dzeko uhvatio za vrat ima i ta slika na bild.de i izgleda poprilicno smijesno...i onda ih miske,madlung i schafer rastavili!!
Ja sam procitao da je Ziani izvrsio dva grupa prekrsaja nad Dzekom pa je Dzeko gurno ga rukama u vrat i onda je Ziani pokusao nokautirati Dzeko ali naravno nije uspio jer je Dzeko 1.93m a Ziani 1.69m i tek tada su drugi igraci se umjesali naime Misimovic, Schafer i Madlung.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Cuo sam da je Dzeko popio batina na treningu

Halo ba ... Dzeko odrastao na bureku i jogurtu , sta ovaj Ziani hoce ? Zijana ? 
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zna se koje Bosanac, neka ga je malo.... Opekao se jednom kada ga je Barzagli povrijedio, tad je i njega trebao isamarat. Nedaj se Dzekson, samo deri!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- miralem444
- Kontakt:
ma kralju moj ...aferim..kako luda fotka...jebte ovaj dzeki moze qrac popusit stojeci..Dado je napisao/la:Cuo sam da je Dzeko popio batina na treningu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
trebo i ga dijementu isamarat
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Dzeko je sigurno dobar momak (iako mi jos na @ nije odgovorio
) i ne bi atakovao na Zianija da mali nije pre agresivno reagova.
Posle verbalnog ataka, Ziani je nasrnuo i fizicki na Dzeka...epilog: Dzeko ga je malo gusio, malo su ih razvadili i na kraju discipinske ce obojica od Veha dobiti.
Sigurno POSTE obojica, dug i naporan dan, sunce...nervoza je ucinila svoje.
Posle verbalnog ataka, Ziani je nasrnuo i fizicki na Dzeka...epilog: Dzeko ga je malo gusio, malo su ih razvadili i na kraju discipinske ce obojica od Veha dobiti.
Sigurno POSTE obojica, dug i naporan dan, sunce...nervoza je ucinila svoje.
E ovdje bi dobro doso Kemal Baluković da da svoj komentar ovog fajta.......Dado je napisao/la:Cuo sam da je Dzeko popio batina na treningu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
Trenutno korisnika/ca: f16, Google [Bot], InatSilniBosanski, Sveti i 26 gostiju.