FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

eno-barca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la eno-barca » 25 avg 2009, 12:58

RE-SU je napisao/la:
Nade je napisao/la:Jel i Celo OVerbe preso u BArcu.Dabogda nikad vise nista ne osvojili (KAtalonska ciganijo)!

Phhh 4 penala cista!To se uvije pamti :evil: Blues4ever

Madridskim fašistima koji vrijeđaju ovdje nema mjesta a vjerovatno vam je Ovrebo kriv i za 6-cu na Bernabeu ;)
Ama rasuli smo vas ko rizu hahahaha a to izgleda jos uvjek toliko boli, ne cudi me i mene bi onakva rasturačina ;)
momak navija za celzi,al se niko nesjeca carvaljovog gola iz prijasnjih sezona,covjek zabija gol a tery drzi valdesa :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 avg 2009, 13:46

Joj Re-Su ti se često gubiš "vama je kriv Ovrebo za šesticu na Bernabeu" uvijek je Real kriv..
Tata kupimi auto...biciklo i romobil :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 25 avg 2009, 13:56

Raul_64 je napisao/la:Joj Re-Su ti se često gubiš "vama je kriv Ovrebo za šesticu na Bernabeu" uvijek je Real kriv..
Tata kupimi auto...biciklo i romobil :mrgreen:

Jako ste simpaticni i ti i ''tatica'' . . .
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 25 avg 2009, 14:02

Tata je napisao/la:RE-SU majka je sigurno ponosna na tebe sto imas tako razvijen mozak da si cak zakljucio da covjek navija za real :mrgreen: :mrgreen:

Tata kupi mi top :mrgreen:

Slusaj tata-mata sto se mojih mozdanih vijuga tice one su sasvim uredu, jos uvjek dobro funkcionisu hvala Bogu dok bi tebi mogao da preporucim nekoliko dobrih psihijatrijskih ustanova za liječenje, mada sumnjam da će ti pomoći jer si ti (to je bar očigledno) težak slučaj . . .

Sa tobom bi i Frojd imao mnogo problema ali bi mu sigurno bio jako zanimljiv ;)
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 25 avg 2009, 14:46

RE-SU je napisao/la:
Tata je napisao/la:RE-SU majka je sigurno ponosna na tebe sto imas tako razvijen mozak da si cak zakljucio da covjek navija za real :mrgreen: :mrgreen:

Slusaj tata-mata sto se mojih mozdanih vijuga tice one su sasvim uredu, jos uvjek dobro funkcionisu hvala Bogu dok bi tebi mogao da preporucim nekoliko dobrih psihijatrijskih ustanova za liječenje, mada sumnjam da će ti pomoći jer si ti (to je bar očigledno) težak slučaj . . .

jesi siguran su-re
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 25 avg 2009, 14:56

23 KING JAMES je napisao/la:
RE-SU je napisao/la:

jesi siguran su-re

ahhahaahahhaahah :mrgreen:
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 25 avg 2009, 15:38

Predsjednik Shakhtara iz Donetska Rinat Akhmetov potvrdio je informaciju da će se Dmytro Čigrinski konačno pridružiti Barceloni.

Trener Barce Pepe Guardiola cijelog je ljeta "ganjao" Čigrinskog, ali je ukrajinska ekipa odbijala da ga proda.
Čigrinski je nastupio za Shakhtar protiv Temišvara u pretkolu Evropske lige, te ovaj fudbaler neće imati pravo nastupa za Barcelonu u Ligi prvaka ove sezone.

Evropski će prvak ukrajinskoj ekipi platiti 25 miliona funti za Čigrinskog.

neznam samo koji ce na on ****, al ako tako Pep kaze onda dobro...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 avg 2009, 16:20

Ne misli Pep samo tako tako svi misle da nam fali defanzivac,iako ja ne mislim :mrgreen: Ko ga sisa nek dodje i onako su Marquez i Milito stalno povrijedjeni i onda ostaju samo Puyol i Pique ko stoperi i djeca iz omladinskog :) nek se jaca klupa,malo je puno para al neka nedajem ih ja :D mada treba sacekati sluzbenu potvrdu toga :?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 25 avg 2009, 16:35

Minche je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:nekaze se bolan nebio đaba vec dzaba.. :D

uhhhhhhhhhhhhh kome to baaaa kazes nauci se ti prvi pravopisuuuuuuuuuu!!!!!
Minche sta ti znaci to Vica Barca u potpisu ?

Valjda Visca Barca...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 25 avg 2009, 16:37

miky_hz je napisao/la:Ne misli Pep samo tako tako svi misle da nam fali defanzivac,iako ja ne mislim :mrgreen: Ko ga sisa nek dodje i onako su Marquez i Milito stalno povrijedjeni i onda ostaju samo Puyol i Pique ko stoperi i djeca iz omladinskog :) nek se jaca klupa,malo je puno para al neka nedajem ih ja :D mada treba sacekati sluzbenu potvrdu toga :?
ima se, moze se :D

neznam, vjerovatno ce jedan od petorice stopera letiti na beka, a ovi ostju tu u sredini...
neznam, volio bi jos da dodje Ces i da se zavrsi sa kupovinama za sljedce dvije sezone...hhe
a ja mislim da nam treba jedan centralni vezni tipa Xavia ili Inieste, neki dobar tehnicar...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 avg 2009, 16:42

Mislim da je to to sto se tice transfera,ni za koga se vise specijalno ne interesuju osim za ovog stopera,nema smisla Fabregasa sad dovoditi jer nebi imao pravi u Ligi prvaka isto ko ni ovaj cupo sto nece imat...a i Pep je rekao da od dovodjenje Cesca ovog ljeta nema nista ,a i nema logike da ga Wenger pusta kad je sezona pocela a i on da pauzira sezonu bez lige prvaka znaci nista se ne poklapa,tako da cemo na njega cekati do iduceg ljeta...malo nam je tanka klupa al sta je tu je,nadati se da nece biti nekih ozbiljnih povreda prvotimaca onda bi tek problemi nastali,da vise ne slutimo ,cak su dusmani i protiv Athletica ubacili crnu macku na teren da nam donese nesrecu ja cime se ne sluze :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 25 avg 2009, 16:46

ma dzaba njima crna maacka, kad Ibrakadabra pocne da zabija, da ubace 50 macki...hhehe

----------------------Valdes----------------------
Alves--------Puyol------Pique---------Maxwel
---------------------Toure----------------------
--------------Xavi------Iniesta-----------------
Messi------------------------------------Henry
---------------Ibrakadabra--------------------

a fino ovo brate pogledat...nekoko lijepo izgleda...

a sta je bilo za Jorquerom...jel ga Pep otjero...pricalo se nesto...
a meni je brate on drag pravo...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 25 avg 2009, 17:02

Jorquera je "otisao" :)
Pep je rekao da ne racuna na njega , Jorquera zaradjuje 1mil godisnje , a zainteresirani klubovi za njega nisu volji platiti toliku odstetu i godisnja primanja , pa mu Barca mozda otplati sto je ostalo na ugovoru da ode kao slobodan igrac , znati ce se do nedjelje .

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 25 avg 2009, 17:11

RE-SU je napisao/la:
Nade je napisao/la:Jel i Celo OVerbe preso u BArcu.Dabogda nikad vise nista ne osvojili (KAtalonska ciganijo)!

Phhh 4 penala cista!To se uvije pamti :evil: Blues4ever

Madridskim fašistima koji vrijeđaju ovdje nema mjesta a vjerovatno vam je Ovrebo kriv i za 6-cu na Bernabeu ;)
Ama rasuli smo vas ko rizu hahahaha a to izgleda jos uvjek toliko boli, ne cudi me i mene bi onakva rasturačina ;)

Srce moje po cemu ti zakljuci da navijam za Real :D :D Veoma su ti razvijene mozdane vijuge :lol: :lol: :lol:
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 avg 2009, 17:21

Barsa dogovorila transfer Cingrinskog 25mil..cini mi malo velika cijena,,nadam se da nece biti promasaj...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 25 avg 2009, 17:23

Saurman je napisao/la:Barsa dogovorila transfer Cingrinskog 25mil..cini mi malo velika cijena,,nadam se da nece biti promasaj...
25. mil i jeste velika cijena al et vidjecemo,ja nikad nisam gledao ovog chingrinskog,tako da ne znam kakav je bas ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 avg 2009, 17:26

nidjo_barca je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Barsa dogovorila transfer Cingrinskog 25mil..cini mi malo velika cijena,,nadam se da nece biti promasaj...
25. mil i jeste velika cijena al et vidjecemo,ja nikad nisam gledao ovog chingrinskog,tako da ne znam kakav je bas ;)
Ajd gledat cemo ga u petak :) taman nek zadnju utakmicu u Sahktaru odigra protiv Barce :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 avg 2009, 17:26

Ima 22 godine, izgleda baš cool za stopera . Ko bi dao 25 miliona a da igrač ne valja. Veliko pojačanje za Barcu, sada Puyol i on neprobojan zid.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 25 avg 2009, 17:30

Rz88 je napisao/la:Ima 22 godine, izgleda baš cool za stopera . Ko bi dao 25 miliona a da igrač ne valja. Veliko pojačanje za Barcu, sada Puyol i on neprobojan zid.
pa ne znam bas,puyol i pique igraju stopera,ovaj ce vjerovatno na klupu al et vidjecemo sta je pep kontoo,jer dat 25 mil.za igraca koji mzoda nece igrat.. :?
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 25 avg 2009, 17:32

a Pique ce ove sezone biti i ispred Puyola i ovog sefa iz Sahtjora...

al dobro...vidjecmo..ima tek 22 godine, znaci dolazui kao veliki talenat, vjerovatno...pa dalje sta bude...samo nznam sta ce biti sa Henriquem...a mozda Pep konta da Marqueza pomakne u vezni red...mislim da bi to moglo funkcionisati...

a jedno pitanje..hocel biti Barca-Sahjtoj na TV-u...mozda OBN ili BHT...
haj ako neko zna nek javi...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.