Moderator/ica: rio_Ferdy88
da nije ovo salty naskad_kako je napisao/la:Ojjjjjj jesam se ismijao![]()
[youtube][/youtube]
Ja sam na stranici 263 reko da su šanse 50-50 i pojasnio ukratko zašto, ali sam navijački navlačio na pobjedu Saintsa.rio_Ferdy88 je napisao/la:e hajmo ko je ono prognozirao da 49-nersi uzeti saintes osim mene![]()
, da vas vidim
osim toga malo me iznenadio velik broj poena na toj utakmici na obe strane, ali eto imali smo prilike gledati pravu tekmu i dobar prikaz onoga sto bi se trebalo raditi da se dobiju ekipe kao sto su saintsi kod kojih offense dominira
prisiliti ih na TO i iskoristiti to sa td..sto su 49-nersi i radili i vidi se da su popravili igru u red zone gdje su imali problema, a i saintsi nisu uspjeli u defanzivi i rushingu napraviti nista sto sam i ocekivao..patse necu komentarisati jer su to drugi prije mene ucinili a i ocekivao sam pobjedu nad slabasnim broncosima
...veceras dvije tekme od kojih bi obe mogle bit neizvjesne a posebno ona u green bayu, gdje ocekujem dobru bitku def line giantsa i pack offensa na celu sa rodgersom, i moglo bi to otic u zadnje dvije min da se odluci pobjednik
Smith je bio dobar, bolji od očekivanog, ali odbrana Saintsa je sinoć totalno zakazala u najvažnijim momentima. Gotovo je izvjesno da će sljedeće sezone na čelu odbrambenog štaba Saintsa biti novi koordinator.Edin TM87 je napisao/la:Sto se ispisaste sinoc![]()
Krenimo redom, Alex Smith, covjek koji vec 4-5 godina pokusava da opravda to sto je izabran kao prvi pick, za kog su svi pricali da jedna od najvecih greski ikad, dovede svoju ekipu do NFC finalaIako ste predvidjali da ce 49-ersi bit zadnji u diviziji (osim mene
), evo ih na korak do SB-a, to cak ni ja nisam ocekiv'o, cestitke rio_ferdy
![]()
Smith je sinoc bio bolji od Breesa, 3TD, 299yd, 1TD trcanjem i nevjerovatan pass za Davisa 9 sekundi prije kraja! Uzeli su mu samo jednu loptu, a Brees bacio 2 INT-a, mada se uspio vratiti nakon 17-0, ipak pobjeda 49-ersa na kraju, Brees bacio 63 pasa, sto je apsolutni rekord doigravanja, al' ponovio mu se Seattle od prosle godine, zaista Saintsi nemaju srece sa timovima iz NFC Westa...
U nocnoj tekmi, Patsi unistili Broncose, kraj malog Timmya, al' morate bit' sretni sto imate Gronkowskog i Hernandeza, kakve su to zivotinje, strasno, kakav tackle Hernandeza poslije Bradyevog interceptiona![]()
![]()
Ako Ravensi prodju, Ray Lewis na Gronkovskog key matchup.
Sinoc dominirali TE-ovi, Davis, Graham, Gronkovski, Hernandez...
A veceras sam i ja s vama, ocekujem pobjede Ravensa i Giantsa!
Bas mi je godra pa ofula.amerosm je napisao/la:Tako da prognoza da ce Sainsti uzeti SB pada u vodu.![]()
Ma nemojHare_BvB je napisao/la:Bas mi je godra pa ofula.Vec sam rekao da "Cetres-devetke" inaju moju simaptije u PO.
![]()
Sreca pa ne dodje do FG-a, konjina Akers bi fulio.Edin TM87 je napisao/la:Ma nemoj![]()
Znam da si jedva cek'o FG za izjednacenje i drz'o fige Akersu da fuli
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al' jbg, baci Alex dobre dvije
Ovo za PAMETAN necu komentarisati, jer nemam potrebe da se supstam na tvoj nivo. Istina Alex Smith je imao sinoc te brojke, ali isto tako tvrdim da su imali iole kvalitetnijeg QB-a dosli bi do ubjedljive pobjede.Inkognito je napisao/la:amerosm je napisao/la:Saintsi 5 TO i jos u igri.![]()
Da je na suprotnoj strani ekipa sa iole kvalitetnijim QB pobjednik bi davnih dana bio odlucen.
Samo se pitam kako su 49ersi sa ovakvom OL i ovakvim QB mogli imati najbolji omjer u NFC-u.
Ti da si pametan banovao bi se sa ovog foruma, realno.amerosm je napisao/la:Poluvrijeme u San Franciscu i 49ersi imaju prednost od jednog FG (17:14) i bit ce ovo zanimljiva utakmica do samog kraja. Sainsti se vratili u potpunosti u igru nakon lose prve cetvrtine, a Brees vec ima dva INT - i vidi se da se na otvorenom ne snalazi bas najbolje. Alex Smith je smijesan QB, da 49ersi imaju iole kvalitetnijeg QB imali bi vecu prednost.
3 TD pasa, bez INT, jedan postignut TD 28y, 300 yardi, pobjednički TD u zadnjih 1,5 minut, zadnja četvrtina onako odigrana. Ono loš QB NE MOŽE odigrati u play off-u.
Nije nekada do QB ima nešto i do ofanzivne linije, TE, RB itd![]()
Nego, imaš li još kakvih ideja i vizija da odem u kontru i obogatim se. Imaš talenta, moram priznati
Zar mu nisu nogu otpilili lani?Hare_BvB je napisao/la:Sreca pa ne dodje do FG-a, konjina Akers bi fulio.Edin TM87 je napisao/la:Ma nemoj![]()
Znam da si jedva cek'o FG za izjednacenje i drz'o fige Akersu da fuli
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al' jbg, baci Alex dobre dvijeNikad mu necu oprostiti ona dva zicera kontra Packersa lani u Wild cardu.
![]()
Okano, za koga ti "zavijas" u ovogodisnjem PO???Nisi valjda za Giantse!!???
amerosm je napisao/la:Mozda je jednostavnije nabrojati rekorde koje sinoc nismo oborili, odnosno izjednacili - sto se odonosi na rekorde francize i rekorde NFL-a. Svi su odigrali fantasticno, a najivise me je iznenadila odbrana iako ne treba zaboraviti cinjenicu da su u pitanju bili Broncosi na celu sa Timmy-jem.![]()
![]()
Veceras nas takodjer ocekuju dvije zaniljive utakmice gdje cemo vidjeti mogu li Texansi do historijskog uspjeha protiv Ravensa, i hoce li Giantsi jos jednu ekipu "spustiti" na zemlju koja je na vrhuncu - izgleda da su za to eksperti.
Radi @zeljovca bih volio da prodju Texansi koji je tokom cijele sezone pratio sa toliko emocija i radovao se svakom njihovom uspjehu, dok sa druge strane @Takticar svoje Ravense posmatra "mrtav hladan".
Ovo za PAMETAN necu komentarisati, jer nemam potrebe da se supstam na tvoj nivo. Istina Alex Smith je imao sinoc te brojke, ali isto tako tvrdim da su imali iole kvalitetnijeg QB-a dosli bi do ubjedljive pobjede.Inkognito je napisao/la:amerosm je napisao/la:Saintsi 5 TO i jos u igri.![]()
Da je na suprotnoj strani ekipa sa iole kvalitetnijim QB pobjednik bi davnih dana bio odlucen.
Samo se pitam kako su 49ersi sa ovakvom OL i ovakvim QB mogli imati najbolji omjer u NFC-u.
Ti da si pametan banovao bi se sa ovog foruma, realno.amerosm je napisao/la:Poluvrijeme u San Franciscu i 49ersi imaju prednost od jednog FG (17:14) i bit ce ovo zanimljiva utakmica do samog kraja. Sainsti se vratili u potpunosti u igru nakon lose prve cetvrtine, a Brees vec ima dva INT - i vidi se da se na otvorenom ne snalazi bas najbolje. Alex Smith je smijesan QB, da 49ersi imaju iole kvalitetnijeg QB imali bi vecu prednost.
3 TD pasa, bez INT, jedan postignut TD 28y, 300 yardi, pobjednički TD u zadnjih 1,5 minut, zadnja četvrtina onako odigrana. Ono loš QB NE MOŽE odigrati u play off-u.
Nije nekada do QB ima nešto i do ofanzivne linije, TE, RB itd![]()
Nego, imaš li još kakvih ideja i vizija da odem u kontru i obogatim se. Imaš talenta, moram priznati
Ovim tvojim brojkama koje su naveo kontritat cu brojkama Tebowa protiv Steelersa: 10/21 pas, bez INT, 316 yardi, osvojio 50 yardi trcanjem i 2TD pasa uz to jedan u produzetku za pobjedu Broncosa. Dakle koristeci se tvojom logikom i Tim Tebow je odlican QB.
Imam osjecaja da nisi gledao utakmicu vec samo box-score. Jedino sto su 49ersi postigli zaslugom napada na celu sa Smithom je bio prvi i posljednji TD, ono ostalo su bile greske Saintsa i vrhunska odbrana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.