Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- miralem444
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
a gledaj veha... sta veli pokazi mi dzeko kako bosanac samara...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
što je najgore mozda ga veh kazni da ne igra utakmicu zbog nediscipline
Jos da nam je klip pogledati 
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Bogami ovi se nasi samo biju...
pa jebote nije ti to boksakcki klub wolfsburg, vec fudbalski...
al veh je zvjer...stao tamo i gleda...heheh...
jos su mu trebale kokice...heheh
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Al je dobra ova slika pravo.Dado je napisao/la:Cuo sam da je Dzeko popio batina na treningu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- el-fighter
- Kontakt:
Ako ga Veh izbaci iz tima za sljedeću utakmicu neće biti dobro, jer Martins igra odlično, pa bi Džekson mogao izgubiti mjesto u timu, a to nebi bilo dobro.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
el-fighter je napisao/la:Ako ga Veh izbaci iz tima za sljedeću utakmicu neće biti dobro, jer Martins igra odlično, pa bi Džekson mogao izgubiti mjesto u timu, a to nebi bilo dobro.
Ziani leti vanka itako i vako a Martins umijesto njega.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne vjerujem da ce ga izbaciti iz tima, ali bi ga mogli novcano opaliti po usima.el-fighter je napisao/la:Ako ga Veh izbaci iz tima za sljedeću utakmicu neće biti dobro, jer Martins igra odlično, pa bi Džekson mogao izgubiti mjesto u timu, a to nebi bilo dobro.
- Principatus
- Kontakt:
Koju si ti utakmicu gledao dragi Tarike?Tarik14 je napisao/la:Ovaj poraz apsolutno nije cudan. Wolfsburg je vec protiv Kolna sretno pobjedio.
Stvarno nekad me zaboli glava citajuci ovdje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Prošle sezone, tijekom travnja, također se dogodila tučnjava na treningu aktualnog prvaka Njemačke, a tada su se 'zaratili' Zvjezdan Misimović i Alvim. Tadašnji trener Felix Magath protumačio je sve kao pozitivni događaj, a negdje od tog dana je i krenula velika pobjednička serija Wolfsburga koja je okrunjena naslovom prvaka Bundeslige.
Vidjet ćemo hoće li i ovaj put biti sličnog nastavka priče, a tučnjava Džeke i Zianija se dogodila samo nekoliko dana nakon domaćeg poraza Wolfsburga od Hamburga (4-2).
Cijela momčad je obavljala trening podijeljena u tri skupine, a sjajni bosansko-hercegovački reprezentativac i novo pojačanje Wolfsburga iz Marseillea, Karim Ziani, su se sukobili nakon jednog starta Alžirca na Džeki.
Premda je visok samo 169 centimetara, odnosno dvadesetak manje od Džeke, Ziani je dva puta potegao šake na dominantnijeg suigrača, a daljnju borbu su spriječili Madlung i Distin koji su utrčali između njih, te ih razdvojili. Džeko je, pak, cijelo vrijeme držao dugačkim rukama Zianija za vrat, te je onemogućavao razvoj 'boksačkog duela'.
'Svi su vidjeli što se dogodilo i tko je krivac. Ne želim uopće komentirati sve to,' rekao je Džeko poslije svega.
Inače, trener Wolfsburga Armin Veh je tijekom kompletnog obračuna mirno stajao sa strane, te je prekriženih ruku promatrao događaj.
Vidjet ćemo hoće li i ovaj put biti sličnog nastavka priče, a tučnjava Džeke i Zianija se dogodila samo nekoliko dana nakon domaćeg poraza Wolfsburga od Hamburga (4-2).
Cijela momčad je obavljala trening podijeljena u tri skupine, a sjajni bosansko-hercegovački reprezentativac i novo pojačanje Wolfsburga iz Marseillea, Karim Ziani, su se sukobili nakon jednog starta Alžirca na Džeki.
Premda je visok samo 169 centimetara, odnosno dvadesetak manje od Džeke, Ziani je dva puta potegao šake na dominantnijeg suigrača, a daljnju borbu su spriječili Madlung i Distin koji su utrčali između njih, te ih razdvojili. Džeko je, pak, cijelo vrijeme držao dugačkim rukama Zianija za vrat, te je onemogućavao razvoj 'boksačkog duela'.
'Svi su vidjeli što se dogodilo i tko je krivac. Ne želim uopće komentirati sve to,' rekao je Džeko poslije svega.
Inače, trener Wolfsburga Armin Veh je tijekom kompletnog obračuna mirno stajao sa strane, te je prekriženih ruku promatrao događaj.
SAMO ŽELJO
ZELJO DO GROBA je napisao/la:Bogami ovi se nasi samo biju...
I bic. Kao u areni
Hheh,moze ga izbacit al prije nek sebi nadje mjesto gdje ce...Martins je igrac klupe,i zato je doveden ...A ne znamo kako je to izgledalo,a da ga je povrijedio ,hm...
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a tamo Veh konta...hehe
**** cu vam mater kad se smirite...heheh...vicete meni da se bijete na treningu...heheh
**** cu vam mater kad se smirite...heheh...vicete meni da se bijete na treningu...heheh
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:

a na ovoj slici ga Miske ganja da ga dokrajci...hehehhe
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Ma Veh je definitivno kloc i od trenera i vako i onako, taj bi i Barcelonu upropastio 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kakva kazna lol. Već je Veh rekao da nema kazni.
ZELJO DO GROBA je napisao/la:
jes jes hahahaha
hodi vamo p**** ti m****** hahahahahha da ti ja pokazem posto je kupus u kupusovaci hahahhahaha
nadji sebi nekog iste visine...........nemoj napadati one vece pa Ti oni nece da vrate
BB BiH
a po cemu si to zakljucio, d aje kloc ne bi osvojio titulu stuttgartomharishp je napisao/la:Ma Veh je definitivno kloc i od trenera i vako i onako, taj bi i Barcelonu upropastio
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
joj smijesne slike,The Game je napisao/la:Al je dobra ova slika pravo.Dado je napisao/la:Cuo sam da je Dzeko popio batina na treningu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()