nikad nisam bio pobornik velikih prica o sudjenju, al ona navlaka sinoc realu je skandalozna, vise je i smijesna nego sto je zalosna, jer ovo sto je sudjeno kao ofsajd totalna je sramota, i cvrsto sam ubijedjen da je sudija to svjesno uradio jer nema teorije da je nesvjesno pogrijesio. nema teorije da nije mogao vidjeti da je covjek na svojoj polovici gdje nema teorije svirati ofsajd, i jos smjesnije igrac majorke nije uopste bio najblizi golu jer vidimo igraca reala barem metar ispred njega, tako dakle sve sto mozemo reci da je ovo cista smijurija od navlacenja realu,ali opet ko ih he be
evo i ja sam vidio ovo so se pise za hulka, navodna guardiola je jako zagrijan da ga dovede na ljeto, sjajan igrac, sjajno pojacanje bi bio, samo ja mislim da nam neka pojacana trebaju vec sad u januaru, i to ne moraju biti neki skupi igraci, jedan odbrambeni i jedan napadac solidan da budu tu za zamjene, ovako vidimo da je klupa uzasno kratka, a raspored pakleno gust, cak i s nekoliko mladjih igraca iz B tima opet je tu nedovoljan broj igraca, a ne smijem ni pomisliti kakvi bi sve problemi bili s novim povredama, moglo bi nam se desiti da kljucne utakmice polufinala ili finala lige prvaka moramo igrati s muniesom ili cuencom u napadu od prve minute, jer jednostavno nema ko zaigrati
na pozicijama stopera imamo puyola pikea i maskerana, zuti kartoni ili neka povreda i ne znam onda ko bi mogao igrati ili biti zamjena, napad takodje, tri pozicije, samo messija alexisa i cuencu imamo, moze se tu pridodati cesc ali opet onda zafalit ce u sredini igraca, jako jako natgnuto, nadam se da ce guardiola intervenisati i dovesti jednog ili dvojicu igraca, ne moraju biti klase