NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
adel je trebao u krajšnik ako se ne varam... cujem da je igrac o kom si pricao da treba da dođe vec u gradaccu sutra se pojavljuje na treningu.... samo da taj veliki klub ne bude tipa (sarajevo, željo)
Astra LEGENDO,barataš podacima svaka ti čast ---i mogao bih biti GEN-SEK u svakom klubu------a možda vec i jesi,,,,,Izvini što sam te prepoznaooooooooooo,,,,,,,,,,astra1922 je napisao/la:za sencija se nebrini on ima ugovor do ljeta 2013 znaci jos godinu i po.jedna zanimljiva vijest za proslavu 90 godina igrat cemo jednu prijateljsku utakmicu sa jakim protivnikom bice to prilika da se stadion napuni dupke...i jos jedna izgleda da adel jukan ide na posudbu u jedan prvoligaski klub na kaljene sto je dobar potez upravemaksi je napisao/la:Ode on u ljeto u Sarajevo, jaka je "ljubav" Jovića i Halilovog menadžera...ma znaš li da li Senči ima ugovor da nam ga ne odvede jer nije ga džaba "guro" u repku kod Jagodića...smišljeno radio da nas uništi ...astra1922 je napisao/la:potpisao je halil, moze ici samo uz obestecenje a ako znamo da sarajevo nemoze ni plata isplacivat igracima onda da o obestecenju ni ne pricamo.čnadam se samo da ce nasi sa halilom uspjet produzit malo duzi ugovor na kraju sezone inace ode dzabe
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
@Pabizo
Kako si ti naporan. daj malo prestani dosađivati, izgleda da nema ništa novo u tvom umjetnom klubu. Ah zaboravih da te pitam jel kupljen autobus u Olimpicu? Nadam se da će vam ispuniti obećanje pa da svi kolektivno uprava, igrači i navijači idete na utakmice
Kako si ti naporan. daj malo prestani dosađivati, izgleda da nema ništa novo u tvom umjetnom klubu. Ah zaboravih da te pitam jel kupljen autobus u Olimpicu? Nadam se da će vam ispuniti obećanje pa da svi kolektivno uprava, igrači i navijači idete na utakmice

Dragon Town
Ode on u ljeto u Sarajevo, jaka je "ljubav" Jovića i Halilovog menadžera...ma znaš li da li Senči ima ugovor da nam ga ne odvede jer nije ga džaba "guro" u repku kod Jagodića...smišljeno radio da nas uništi ...[/quote]
za sencija se nebrini on ima ugovor do ljeta 2013 znaci jos godinu i po.jedna zanimljiva vijest za proslavu 90 godina igrat cemo jednu prijateljsku utakmicu sa jakim protivnikom bice to prilika da se stadion napuni dupke...i jos jedna izgleda da adel jukan ide na posudbu u jedan prvoligaski klub na kaljene sto je dobar potez uprave[/quote]
Da nije jedan od Beogradskih velikana mozda

za sencija se nebrini on ima ugovor do ljeta 2013 znaci jos godinu i po.jedna zanimljiva vijest za proslavu 90 godina igrat cemo jednu prijateljsku utakmicu sa jakim protivnikom bice to prilika da se stadion napuni dupke...i jos jedna izgleda da adel jukan ide na posudbu u jedan prvoligaski klub na kaljene sto je dobar potez uprave[/quote]
Da nije jedan od Beogradskih velikana mozda

mozda mozda

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Bilo bi dobro ako je to ikako moguce da odigramo utakmicu protiv Crvene zvezde.ZVIJEZDA GRADACAC-CRVENA ZVEZDA,simbolicno za 90 godina postojanja kluba. To bi bila prava stvar.astra1922 je napisao/la:mozda mozda![]()
![]()
![]()
Kako bi se dogovorili sa Crvenom Zvezdom o dresovima ko bi nosio crveno bijele....hahahaastra1922 je napisao/la:mozda mozda![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
astra1922 je napisao/la:partizan
Ma nebitno koji samo da je iz velike cetvorke (Zvezda,Partizan,Dinamo,Hajduk)moranjak je napisao/la:Kako bi se dogovorili sa Crvenom Zvezdom o dresovima ko bi nosio crveno bijele....hahahaastra1922 je napisao/la:mozda mozda![]()
![]()
![]()
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Extra ako bude Partizan, on sasvim može uveličat proslavu godišnjice kluba i mislim da možemo takvu utakmicu bolje organizovat od Želje koju sa Hajdukom nije odigrao. Kada je ta utakmica u planu?
Dragon Town
A kada je planirana ta utakmica.Zbog teritorijalne bliskosti i Srbije i Hrvatske sa Gradačcom i uzimajući u obzir da ja posavina visenacionalna,očekujem spektakl u Gradačcu sa rekordnom posjetom,bilo ko da dodje od te četiri ekipe.Ja sam poodavno čuo da bi to mogala biti C.Zvezda.
Što se tiče organizacije, bilo od koje te četiri ekipe da dodju, tu nebi trebalo biti problema jer je Gradačac,posavina pa i sama ekipa Zvijezde multinacionalna.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
ma nema problema što se nas Gradačačana tiče, samo da ne dođe sa strane nekih huligana.zvjezdas je napisao/la:Što se tiče organizacije, bilo od koje te četiri ekipe da dodju, tu nebi trebalo biti problema jer je Gradačac,posavina pa i sama ekipa Zvijezde multinacionalna.
Dragon Town
-
- Kontakt:
Bilo bi dobro kada bi mogli organizovati ne samo jednu veliku utakmicu, nego da tokom godine odigramo 3-4 utakmice sa velikim klubovima iz ex-Yu ali i ostalih zemalja, zasto ne.Naravno da ce finansije sve diktirati,koga cemo moci dovesti.
-
- Kontakt:
I jos nesto, znam da ovaj forum citaju iz uprave, moj prijedlog je da tokom citave ove godine nasi nose posebnu dizajnirane dresove sa stilski ispisanim brojem 90, povodom rodjendana kluba, kao sto to rade u svim klubovima na zapadu.
bgm daj boze ćeri da te beg uzme... nisam optimista po pitanju dolaska tih velikih klubova...
almir bekic definitivno ne dolazi kod na ovu polusezonu... a najvjerovatnije ce zavrsiti u mostarskom zrinjskom... razlog uprava ne zeli igrace na posudbu.. samo ugovr sa sto vise godina i sto vecom cifrom obestecenja...
-
- Kontakt:
Hvala Bogu pa i nasa uprav dosla tobe, sigurno je trazio puno para, a na kraju polusezone bi otisao.Mi nista ne bi dobili od njega, sa njim i bez njega bit cemo u sredini tabele.emir_dj je napisao/la:almir bekic definitivno ne dolazi kod na ovu polusezonu... a najvjerovatnije ce zavrsiti u mostarskom zrinjskom... razlog uprava ne zeli igrace na posudbu.. samo ugovr sa sto vise godina i sto vecom cifrom obestecenja...
evo upravo pricam sa Alirom Bekicem... momak kaze da ga uposte nsi i nisu zvali... znaci ne zele igrace na posudbu... a ako koga zanima moguce dazavrsiti u zrinjskom, sarajevu ili u slobodi
to trebamo zahvaliti nurdi covjek ulaze i svoje pare i vrijeme da bi svi mi gledali zvijezdu u premijer ligi,i on je prekrizio bekica bas zbog toga sto je skup a ostaje maloBosanski zmaj je napisao/la:Hvala Bogu pa i nasa uprav dosla tobe, sigurno je trazio puno para, a na kraju polusezone bi otisao.Mi nista ne bi dobili od njega, sa njim i bez njega bit cemo u sredini tabele.emir_dj je napisao/la:almir bekic definitivno ne dolazi kod na ovu polusezonu... a najvjerovatnije ce zavrsiti u mostarskom zrinjskom... razlog uprava ne zeli igrace na posudbu.. samo ugovr sa sto vise godina i sto vecom cifrom obestecenja...
P.S ta utakmica preotiv partizana bi se trebala igrati na ljeto
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.