AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Turbofreak
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Turbofreak » 15 jan 2012, 23:02

Sa igracima tipa Nocerino Emanuelson se ne igraju veliki derbiji :) oni su igraci za male tekme :) i uvjek cemo pusit dok ne ulozimo novac u odbranu i golmana :)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 15 jan 2012, 23:02

Šta reći ... :roll:

Nemamo playmakera i to ti je ... ne znam ... sutra ujutro cu napisat malo duzi post. Htio sam monitor razvalit kad sam vidio da Abate ono promaši. Toliko za danas
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 15 jan 2012, 23:03

pa dobro sad kad se izgubi ni ko ne valja tako ti je to. pato je bio dobar prvih 60min kasnije ništa. šta sad i poraz je sastavni dio igre nekad nemaš sreće nekad imaš bit će bolje 8-)
ne može milan baš 4 derbija zaredom nije to komšijski :lol:
nećeš sutra od raje ostati :twisted:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jan 2012, 23:07

Turbofreak je napisao/la:Sa igracima tipa Nocerino Emanuelson se ne igraju veliki derbiji :) oni su igraci za male tekme :) i uvjek cemo pusit dok ne ulozimo novac u odbranu i golmana :)
slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 15 jan 2012, 23:11

Milan pokazao jos jednom da bez Ibre ne moze nista. Ibra je 50% Milana i kad njega odsjeku nema se ideje u napadu. Robinho je uvijek smijesan igrac bio, Pato se stedi u duelima (razumiljivo) a od Princa sam iskreno vise ocekivao.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Orijent
Kontakt:

Post Postao/la Orijent » 15 jan 2012, 23:27

sta reci,koju posluku porat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 15 jan 2012, 23:28

jao j*bem li onom emanuelsonu i robinhu majku, bolje da smo bez njih dvojice igrali sa 9 igraca jaaoo. A i Pato, drag mi je, najdrazi igrac u Milanu al me iznervira samo tako, lik je bjezo od duela stalno. Onda i Seedorf, ako do sad nije naucio da kad se radi biciklo da to mora ici brzo da bi se neko prevario a ne tamo peglat ko usporeni snimak. Al ipak nije sve crno, Silva je odigrao doktorski i pokazao da je medju prva 3 stopera sigurno te i abate koji osim katastrofe kod gola odigrao sasvim korektno.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 jan 2012, 23:30

Raul7 je napisao/la:Milan pokazao jos jednom da bez Ibre ne moze nista. Ibra je 50% Milana i kad njega odsjeku nema se ideje u napadu. Robinho je uvijek smijesan igrac bio, Pato se stedi u duelima (razumiljivo) a od Princa sam iskreno vise ocekivao.
Gdje ćeš reći nešto tako za fudbalskog maga Robinha? :mrgreen:
ahmad_tz je napisao/la:jao j*bem li onom emanuelsonu i robinhu majku, bolje da smo bez njih dvojice igrali sa 9 igraca jaaoo. A i Pato, drag mi je, najdrazi igrac u Milanu al me iznervira samo tako, lik je bjezo od duela stalno. Onda i Seedorf, ako do sad nije naucio da kad se radi biciklo da to mora ici brzo da bi se neko prevario a ne tamo peglat ko usporeni snimak. Al ipak nije sve crno, Silva je odigrao doktorski i pokazao da je medju prva 3 stopera sigurno te i abate koji osim katastrofe kod gola odigrao sasvim korektno.
Interesantna konstantacija! :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 15 jan 2012, 23:51

Emanuelson umislio da je Kaka.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 16 jan 2012, 01:02

IlPrincipe je napisao/la:Šta reći ... :roll:

Nemamo playmakera i to ti je ... ne znam ... sutra ujutro cu napisat malo duzi post. Htio sam monitor razvalit kad sam vidio da Abate ono promaši. Toliko za danas
Imamo playmakera Boatenga igra odlicno na toj poziciji, dok mu ova u veznom redu i nije bas nesto :?

Nismo ni zasluzili bod ovdje..

Kad je Seedorf usao muka mi neka dodje..

Robinho mlitav u pm.

Emanuelson :roll: :cry:

Trebamo se samo tjesit i govorit bit ce bolje. :lol:

Slijedeci mec Novara :!:
-RIVALDO-

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 jan 2012, 01:20

Vjerovatno će nakon ovog mog posta uslijediti niz "komplimenata" na moj račun, ali stoički ću to podnjeti. :mrgreen:

Šta reći za večerašnju utakmicu? Milan djeluje kao ekipa koja zavisi od jednog igrača, dok su ostali tu samo da popune brojku od 11 igrača, a taj igrač je Ibrahimović, kada on ne igra jednostavno ne igra ni Milan, večeras se to najbolje moglo vidjeti, vodili smo dosta diskusija na podforumu Serie A oko kvalitete Nocerina pa i Robinha, sami u ovim postovima sebi priznajete kako su oni prosječni igrači. Igraju oni dobro protiv slabijih ekipa, ali u derbijima kada najviše treba da pokažu karakter i igrački talenat oni jednostavno zakažu. Kada je Ibrahimović zatvoren igra Milana ne postoji, jednostavno nema ideje. Vjerovatno će se Berlusconi kajati što nije prodao Pata, jer dolaskom Teveza, Ibrahimoviću bi bilo mnogo lakše, Tevez ima petlje da odigra i da odluči utakmicu, ovako sam stekao dojam da Pato samo odmaže Ibrahimoviću, nekako mi se uopšte ne slažu u napadu, protiv dobrih odbrana se to najbolje vidi, protiv Juventusa, protiv Napolija pa i večeras protiv intera. Ovaj Milan u vrhu tabele drže dobri rezultati protiv slabih ekipa, ali nekako bode u oko to što u derbijima kad čitav svijet to gleda oni zakažu i ne pokažu ama baš ništa. Sada vam je možda malo i jasnije zašto Ibrahimović nije u najboljih 11 prošle godine, zato kad najviše treba ostavi ekipu na cjedilu.
Ž '21!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 16 jan 2012, 01:28

nismo juce poceli igrati sa Ibrom, prosle godine je ovaj Inter pao 2 puta a igrao je Ibra. Ocigledno su se ovi pojacali, dok mi nismo iskoristili priliku da dovedemo par jakih pojacanja da se ustalimo na vrhu !

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 16 jan 2012, 01:31

@bianconeri nisam ga ni citao :D

Samo da podsjetim da je ovo druga asistencija Abatea Militu, imao je jednu prije 2 god. kad je odlicno glavom spustio .. Tad smo izgubili 2:0
-RIVALDO-

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 jan 2012, 01:33

Prošlogodišnji inter je igrao napadački, dok je ovaj parkirao autobus ispred gola i napadao sa trojicom igrača, vjerovatno ste ih zato i lakše dobili prošle godine.

Mislim da se Allegri previše oslonio na Ibrahimovića i njegovu inspiraciju, stat će i njega jednom i onda nastaje belaj. Zato sam i napisao da je Berluscuno pogriješio što nije pustio Pata, a doveo Teveza.

Ali večeras da je igrao Aquilani drugačije bi to izgledalo prema naprijed jer Boateng je, morate priznati, sve osim kreatora igre.

@senad_flamin

Boli me briga :P :D
Ž '21!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 16 jan 2012, 01:36

Vidjelo se da ono nije pozicija za Boatenga, dosta bolje igra iza napadaca a to je pokazao X puta..

Boateng je klasa :!:
-RIVALDO-

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 jan 2012, 01:42

To da je Boateng je nedvojbeno, pa on praktički drži Milan kad Ibrahimović zakaže, to se na početku sezone moglo vidjeti i u onih par utakmica kad je Ibrahimović bio povrijeđen. Ne djeluje mi kao igrač koji voli previše da se vraća i da ima odbrambenih zadataka, voli slobodu u igri, a večeras nije bilo tako. Zato i kažem da je igrao Aquilani Milan bi sigurno lakše dolazio do prilika, ali eto, da su babi muda bila bi deda. :mrgreen:
Ž '21!

King tiger
Kontakt:

Post Postao/la King tiger » 16 jan 2012, 02:29

Bianconeri1988 je napisao/la:Vjerovatno će nakon ovog mog posta uslijediti niz "komplimenata" na moj račun, ali stoički ću to podnjeti. :mrgreen:

Šta reći za večerašnju utakmicu? Milan djeluje kao ekipa koja zavisi od jednog igrača, dok su ostali tu samo da popune brojku od 11 igrača, a taj igrač je Ibrahimović, kada on ne igra jednostavno ne igra ni Milan, večeras se to najbolje moglo vidjeti, vodili smo dosta diskusija na podforumu Serie A oko kvalitete Nocerina pa i Robinha, sami u ovim postovima sebi priznajete kako su oni prosječni igrači. Igraju oni dobro protiv slabijih ekipa, ali u derbijima kada najviše treba da pokažu karakter i igrački talenat oni jednostavno zakažu. Kada je Ibrahimović zatvoren igra Milana ne postoji, jednostavno nema ideje. Vjerovatno će se Berlusconi kajati što nije prodao Pata, jer dolaskom Teveza, Ibrahimoviću bi bilo mnogo lakše, Tevez ima petlje da odigra i da odluči utakmicu, ovako sam stekao dojam da Pato samo odmaže Ibrahimoviću, nekako mi se uopšte ne slažu u napadu, protiv dobrih odbrana se to najbolje vidi, protiv Juventusa, protiv Napolija pa i večeras protiv intera. Ovaj Milan u vrhu tabele drže dobri rezultati protiv slabih ekipa, ali nekako bode u oko to što u derbijima kad čitav svijet to gleda oni zakažu i ne pokažu ama baš ništa. Sada vam je možda malo i jasnije zašto Ibrahimović nije u najboljih 11 prošle godine, zato kad najviše treba ostavi ekipu na cjedilu.
Veliki analitičar i meštar od pera, preciznom i britkom analizom, zasnovanom na naravno, faktima, jakim i čvrstim kano gibraltarska klisurina, opet udara i pogađa samu srž problema.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 16 jan 2012, 10:09

Bianconeri1988 je napisao/la:To da je Boateng je nedvojbeno, pa on praktički drži Milan kad Ibrahimović zakaže, to se na početku sezone moglo vidjeti i u onih par utakmica kad je Ibrahimović bio povrijeđen. Ne djeluje mi kao igrač koji voli previše da se vraća i da ima odbrambenih zadataka, voli slobodu u igri, a večeras nije bilo tako. Zato i kažem da je igrao Aquilani Milan bi sigurno lakše dolazio do prilika, ali eto, da su babi muda bila bi deda. :mrgreen:
kako ne voli da se vraca :( . Pa bas ima na netu klip gdje on sprinta gore iz napada go budala i isto bik nasrce na igraca i odnosi loptu, i to nije samo taj put to je primjer kojeg sam se mogo sjetit. Nacu klip poslje pa cu ga postavit

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 16 jan 2012, 10:11

Bianconeri1988 je napisao/la:Vjerovatno će nakon ovog mog posta uslijediti niz "komplimenata" na moj račun, ali stoički ću to podnjeti. :mrgreen:

I mene pocinje to nervirati sto igra MIlana zavisi od Ibrahimovica koji sinoc nije bio raspolozen dok je Pato sinoc prakticno mnogo trcao ginu na terenu , nije mnogo peglao loptu dok Ibrahimovic uspori akciju primi loptu pa nsto ceka i onda doda pa to je mogao i odma uraditi i onda cesto je se setkao po terenu samo neznam Allegri kada je primijetiio da nemoze Ibrahimovic nista sto ga nije izbacio i uveo umjesto Robinha ,jer je Milan prosle godine bez Ibre sa Patom i Robinhom u napadu a kasnije je umjesto Robinha usao Cassano pobijedio 3:0
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 16 jan 2012, 10:16

Izgleda da ce poceti ponovo pregovori izmedju Pata i PSG-a :D

Mi izgleda radimo na tome da vratimo Merkela..

Planira se dovodjenje veznjaka, spominju se Montolivo,Muntari i jos neko ne mogu se sjetit ko :?:

Mi cemo ove sedmice ostvarit kontakte u vezi Teveza, takodjer danas bi trebali vise znati o dolasku Mesbaha

Sinoc smo imali 806 dodira sa loptom dok je Inter 541 ,posjed lopte je bio 67% u nasu korist :? Ali to nista nije vrijedilo kad je Inter odigrao perfektno u defanzivi.

I prema novim saznanjima Inter sprema ponudu za Abatea, valjda osjeca neki afinitet prema Militu ,covjek mu drugi put namjesta gol u derbiju :mrgreen:
-RIVALDO-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.