Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Turbofreak je napisao/la:Sa igracima tipa Nocerino Emanuelson se ne igraju veliki derbijioni su igraci za male tekme
i uvjek cemo pusit dok ne ulozimo novac u odbranu i golmana
Gdje ćeš reći nešto tako za fudbalskog maga Robinha?Raul7 je napisao/la:Milan pokazao jos jednom da bez Ibre ne moze nista. Ibra je 50% Milana i kad njega odsjeku nema se ideje u napadu. Robinho je uvijek smijesan igrac bio, Pato se stedi u duelima (razumiljivo) a od Princa sam iskreno vise ocekivao.
Interesantna konstantacija!ahmad_tz je napisao/la:jao j*bem li onom emanuelsonu i robinhu majku, bolje da smo bez njih dvojice igrali sa 9 igraca jaaoo. A i Pato, drag mi je, najdrazi igrac u Milanu al me iznervira samo tako, lik je bjezo od duela stalno. Onda i Seedorf, ako do sad nije naucio da kad se radi biciklo da to mora ici brzo da bi se neko prevario a ne tamo peglat ko usporeni snimak. Al ipak nije sve crno, Silva je odigrao doktorski i pokazao da je medju prva 3 stopera sigurno te i abate koji osim katastrofe kod gola odigrao sasvim korektno.
Imamo playmakera Boatenga igra odlicno na toj poziciji, dok mu ova u veznom redu i nije bas nestoIlPrincipe je napisao/la:Šta reći ...![]()
Nemamo playmakera i to ti je ... ne znam ... sutra ujutro cu napisat malo duzi post. Htio sam monitor razvalit kad sam vidio da Abate ono promaši. Toliko za danas
Veliki analitičar i meštar od pera, preciznom i britkom analizom, zasnovanom na naravno, faktima, jakim i čvrstim kano gibraltarska klisurina, opet udara i pogađa samu srž problema.Bianconeri1988 je napisao/la:Vjerovatno će nakon ovog mog posta uslijediti niz "komplimenata" na moj račun, ali stoički ću to podnjeti.![]()
Šta reći za večerašnju utakmicu? Milan djeluje kao ekipa koja zavisi od jednog igrača, dok su ostali tu samo da popune brojku od 11 igrača, a taj igrač je Ibrahimović, kada on ne igra jednostavno ne igra ni Milan, večeras se to najbolje moglo vidjeti, vodili smo dosta diskusija na podforumu Serie A oko kvalitete Nocerina pa i Robinha, sami u ovim postovima sebi priznajete kako su oni prosječni igrači. Igraju oni dobro protiv slabijih ekipa, ali u derbijima kada najviše treba da pokažu karakter i igrački talenat oni jednostavno zakažu. Kada je Ibrahimović zatvoren igra Milana ne postoji, jednostavno nema ideje. Vjerovatno će se Berlusconi kajati što nije prodao Pata, jer dolaskom Teveza, Ibrahimoviću bi bilo mnogo lakše, Tevez ima petlje da odigra i da odluči utakmicu, ovako sam stekao dojam da Pato samo odmaže Ibrahimoviću, nekako mi se uopšte ne slažu u napadu, protiv dobrih odbrana se to najbolje vidi, protiv Juventusa, protiv Napolija pa i večeras protiv intera. Ovaj Milan u vrhu tabele drže dobri rezultati protiv slabih ekipa, ali nekako bode u oko to što u derbijima kad čitav svijet to gleda oni zakažu i ne pokažu ama baš ništa. Sada vam je možda malo i jasnije zašto Ibrahimović nije u najboljih 11 prošle godine, zato kad najviše treba ostavi ekipu na cjedilu.
kako ne voli da se vracaBianconeri1988 je napisao/la:To da je Boateng je nedvojbeno, pa on praktički drži Milan kad Ibrahimović zakaže, to se na početku sezone moglo vidjeti i u onih par utakmica kad je Ibrahimović bio povrijeđen. Ne djeluje mi kao igrač koji voli previše da se vraća i da ima odbrambenih zadataka, voli slobodu u igri, a večeras nije bilo tako. Zato i kažem da je igrao Aquilani Milan bi sigurno lakše dolazio do prilika, ali eto, da su babi muda bila bi deda.
I mene pocinje to nervirati sto igra MIlana zavisi od Ibrahimovica koji sinoc nije bio raspolozen dok je Pato sinoc prakticno mnogo trcao ginu na terenu , nije mnogo peglao loptu dok Ibrahimovic uspori akciju primi loptu pa nsto ceka i onda doda pa to je mogao i odma uraditi i onda cesto je se setkao po terenu samo neznam Allegri kada je primijetiio da nemoze Ibrahimovic nista sto ga nije izbacio i uveo umjesto Robinha ,jer je Milan prosle godine bez Ibre sa Patom i Robinhom u napadu a kasnije je umjesto Robinha usao Cassano pobijedio 3:0Bianconeri1988 je napisao/la:Vjerovatno će nakon ovog mog posta uslijediti niz "komplimenata" na moj račun, ali stoički ću to podnjeti.![]()
Šta reći za večerašnju utakmicu? Milan djeluje kao ekipa koja zavisi od jednog igrača, dok su ostali tu samo da popune brojku od 11 igrača, a taj igrač je Ibrahimović, kada on ne igra jednostavno ne igra ni Milan, večeras se to najbolje moglo vidjeti, vodili smo dosta diskusija na podforumu Serie A oko kvalitete Nocerina pa i Robinha, sami u ovim postovima sebi priznajete kako su oni prosječni igrači. Igraju oni dobro protiv slabijih ekipa, ali u derbijima kada najviše treba da pokažu karakter i igrački talenat oni jednostavno zakažu. Kada je Ibrahimović zatvoren igra Milana ne postoji, jednostavno nema ideje. Vjerovatno će se Berlusconi kajati što nije prodao Pata, jer dolaskom Teveza, Ibrahimoviću bi bilo mnogo lakše, Tevez ima petlje da odigra i da odluči utakmicu, ovako sam stekao dojam da Pato samo odmaže Ibrahimoviću, nekako mi se uopšte ne slažu u napadu, protiv dobrih odbrana se to najbolje vidi, protiv Juventusa, protiv Napolija pa i večeras protiv intera. Ovaj Milan u vrhu tabele drže dobri rezultati protiv slabih ekipa, ali nekako bode u oko to što u derbijima kad čitav svijet to gleda oni zakažu i ne pokažu ama baš ništa. Sada vam je možda malo i jasnije zašto Ibrahimović nije u najboljih 11 prošle godine, zato kad najviše treba ostavi ekipu na cjedilu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.