Ja ne sjedim sa njima

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Šta piše?aleksandar_veliki je napisao/la:Ako moze neko poastaviti izjavu Hadialagica iz danasnjeg Oslobodjenja, a vezana je za obestecenje u slucaju transfera Kojasevica. Hvala, citao sam ja, no volio bih kada bi neko postavio.domorocki je napisao/la:Evo jedan Sesar
Ovo je bilo i očekivano. Nije Budućnost takav gigant da kupuje igrače po 150.000 Eura ili više. Da je otišao u Kinu, moglo se očekivati da bude neka cifra.aleksandar_veliki je napisao/la: Prema navodima Hadzialagica Sarajevo nece dobiti ni eura od eventualnog transfera Kojasevica u Buducnost i isti lik navodi da bi tek od narednog transfera nesto dobili. Tako pise, ako laze on lazem i ja.
sto posto imam i ja tu informacijuivan.balic je napisao/la:Sada bi bilo korektno da ljudi iz kluba izađu u javnost i kažu istinu, a istina je da je Kojašević došao u klub sa advokatom i rekao da mu izmire njegovo ili da ide slobodnih papira. TO JE SVA ISTINA
ivan.balic je napisao/la:Ne bih da se svađamo, ali mislim da je to što pričaš iluzija. Na žaslost svih dobronamjenih ljudi velika iluzija. Evo, ja tvoju info uzimam ozbiljno i kažem: Živi bili pa vidjeli. Ali vjeruj mi da je moja info pouzdana.samosarajvo je napisao/la:Kako lazete.Kojasevicu su isplacena sva dugovanja i za njega cemo dobit izmedju oko 300 milja maraka.Kolko tacno nisam siguran i ta info bi trebala biti javna i ne znam zasto nije ali dobicemo oko gore navedenog iznosa sigurno.
E moj balicu, nek ti znas kome su isplacena dugovanja a kome nisu.
@AĐ
Probili su se Comor,Dupovac,Keno pa i Nuhic kojeg je povreda sjebala.
DANDY je napisao/la:Dobra ova stabilizacija...
ado-hz je napisao/la:Sta igra ovaj garo kod nas sto trenira, nadam se samo da ne igra beka iza direka ili halfa lutalicu jer takvih imamo i previse
Nisam ga gledao al onako na tv ne cini mi se da je neki malesan, da bogdo moze beka da igra valjo bi nam pravo-A- je napisao/la:ado-hz je napisao/la:Sta igra ovaj garo kod nas sto trenira, nadam se samo da ne igra beka iza direka ili halfa lutalicu jer takvih imamo i previse
Pa kazu da je ofanzivni vezni,al' eto vidjet cemo vrijedi li sta.
Je l' ga ko gledao na treninzima????
sta si jos procitao Bgt ...to je sve iz danasnje stampe..ti pito hah..Alifakovac je napisao/la:Bio sam ja neki dan na treningu i neozbiljno je sada davati bilo kakve zaključke. Prerano je za to. Jović mi je također rekao da vjerovatno više ne računa na Džafića što bi bilo odlično. Da li će se nešto u međuvremenu promijeniti ne znam. Postoje neki igrači sa strane koji su im interesantni i koji bi bili prinove al o imenima je rano govoriti. Za Kojaševića nećemo dobiti ništa jer mu klub duguje i dogovorili su se da ide čistih papira da ne bi išao na arbitražu gdje bi klub naravno popušio. Lolo laže po novinama oko nekih procenata eventualne njegove sljedeće prodaje itd... to su priče az djecu. Eto to je sve.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.