Već vidim naslove u novinama: Džeko od uspiješnog strijelaca, u manje uspiješnog boksera!
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Razbi mu čkupi Džeko dijamantu...
Već vidim naslove u novinama: Džeko od uspiješnog strijelaca, u manje uspiješnog boksera!

Kahva, Kava, Kafa!
irfan41 je napisao/la:a po cemu si to zakljucio, d aje kloc ne bi osvojio titulu stuttgartomharishp je napisao/la:Ma Veh je definitivno kloc i od trenera i vako i onako, taj bi i Barcelonu upropastio
Kao prvo Veh je dosao na gotovo sto se tice Stutgarta jer Magath poslozio ekipu.
Vidjelo se kako je Stutgart prosao u LS i u slijedecoj sezoni dok je ovaj kloc vodio
Da pratis vise BL nebi uopste postavio takvo pitanje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo citao na I N D E X. H R O Dzeki kako je se potukao i pise sjajni bosanskohercegovacki nogometas, zar to nije lijepo vidjeti
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
ovaj stvarno ima muda mali naletio se na planinu jel on normalan ja predlazem Vehu obavezno da mu naredi da posjeti psihica nije uredan majek mi gdje ces na >Rusiju bez oruzja heheh
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Ma Dzeko je izmislio nogomet za Zianija. 
Bilo je izgleda ,,**** draga sta se iskrivio,uspravi se ko ,,coek,,da ti pitu sa glave mogu na miru pojest,,Dado je napisao/la:Cuo sam da je Dzeko popio batina na treningu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 25 avg 2009, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ovaj u pozadini govori: "udri ga hebo majko drz ga,lijevi krose dzeko aperkaaat...pa ne tolko pomalo ba pomalo!"
- rob do bagro
- Kontakt:
joooj ja dzeke cara
jest opasan...miske cuvaj se i ti 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
el-fighter je napisao/la:Ako ga Veh izbaci iz tima za sljedeću utakmicu neće biti dobro, jer Martins igra odlično, pa bi Džekson mogao izgubiti mjesto u timu, a to nebi bilo dobro.
martins umjesto dzeke... nije sto je bosanac, al nakon prosle sezone... tvoja tvrdnja spada u naucnu fantastiku....
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
...dragi Tarice!!!Principatus je napisao/la:Koju si ti utakmicu gledao dragi Tarike?Tarik14 je napisao/la:Ovaj poraz apsolutno nije cudan. Wolfsburg je vec protiv Kolna sretno pobjedio.
Stvarno nekad me zaboli glava citajuci ovdje.
...i nas boli glava citajuci svasta, ovde.
HHAA_d_0 je napisao/la:ovaj u pozadini govori: "udri ga hebo majko drz ga,lijevi krose dzeko aperkaaat...pa ne tolko pomalo ba pomalo!"
vidim koliko znas o nogometu pa dzeko je nedodirljiv u Wolfulejla je napisao/la:el-fighter je napisao/la:Ako ga Veh izbaci iz tima za sljedeću utakmicu neće biti dobro, jer Martins igra odlično, pa bi Džekson mogao izgubiti mjesto u timu, a to nebi bilo dobro.
martins umjesto dzeke... nije sto je bosanac, al nakon prosle sezone... tvoja tvrdnja spada u naucnu fantastiku....![]()
Lejlu umesto Usanovica!!!lejla je napisao/la:el-fighter je napisao/la:Ako ga Veh izbaci iz tima za sljedeću utakmicu neće biti dobro, jer Martins igra odlično, pa bi Džekson mogao izgubiti mjesto u timu, a to nebi bilo dobro.
martins umjesto dzeke... nije sto je bosanac, al nakon prosle sezone... tvoja tvrdnja spada u naucnu fantastiku....![]()
Ne stvarno zena zna znanje a i mudro zbori.
Gdje ces na planinu bez opreme ...MT87TM je napisao/la:ovaj stvarno ima muda mali naletio se na planinu jel on normalan ja predlazem Vehu obavezno da mu naredi da posjeti psihica nije uredan majek mi gdje ces na >Rusiju bez oruzja heheh
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- rob do bagro
- Kontakt:
Zijani je zijanio bosanske batine

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
deni_m1312
- Kontakt:
ziani,ne trči pred rudu!! 
Pa jedino da martinsu feder u gujcu postave da može skočit ko Džeksonlejla je napisao/la:el-fighter je napisao/la:Ako ga Veh izbaci iz tima za sljedeću utakmicu neće biti dobro, jer Martins igra odlično, pa bi Džekson mogao izgubiti mjesto u timu, a to nebi bilo dobro.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
ma joj pusti priče čuj na klupu smiješno uostalom već je dao jedan gol u tri kola ko grafite pa nek ide grafite na klupu
iako bih ja postavio formaciju da igraju sva trojica

iako bih ja postavio formaciju da igraju sva trojica
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
stani picko da ti pokazem koga ces ti utarati mater ti alzirsku, stani malo da ti noge polomim...ma stani pizda ti materina...ZELJO DO GROBA je napisao/la:
a na ovoj slici ga Miske ganja da ga dokrajci...hehehhe
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club