Brate,nemoj mi ovog majmuna prince majke ti....edo3majka je napisao/la:Eto ponudio sam ti nesto, dobijas skoro 10 prema 2 asista a dajes 15 za 6 skokova, poeni su tu negdje, dobijas steals, 3Pts, FT
Moze li Felton??
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Brate,nemoj mi ovog majmuna prince majke ti....edo3majka je napisao/la:Eto ponudio sam ti nesto, dobijas skoro 10 prema 2 asista a dajes 15 za 6 skokova, poeni su tu negdje, dobijas steals, 3Pts, FT
Onda izgubi previse asista jbg. od dominacije cu pasti na dno.majestic24 je napisao/la:Brate,nemoj mi ovog majmuna prince majke ti....edo3majka je napisao/la:Eto ponudio sam ti nesto, dobijas skoro 10 prema 2 asista a dajes 15 za 6 skokova, poeni su tu negdje, dobijas steals, 3Pts, FT
Moze li Felton??
Dat cu ti Boozera,Lewisa i Beasleya za Augustina i Feltona. Lewis ti je bolji od Princa i onog Ses...nesto iz Cavsa.edo3majka je napisao/la:Onda izgubi previse asista jbg. od dominacije cu pasti na dno.majestic24 je napisao/la:Brate,nemoj mi ovog majmuna prince majke ti....edo3majka je napisao/la:Eto ponudio sam ti nesto, dobijas skoro 10 prema 2 asista a dajes 15 za 6 skokova, poeni su tu negdje, dobijas steals, 3Pts, FT
Moze li Felton??
Mogu ti Session-a dati?
Jos uvjek ima Lewis ugovor od 20 i kusur milledo3majka je napisao/la:Ma taj Lewis je izgubio svaki smisao za kosarku, ogadio mi se, sjecam se dok je bio jedan od najplacenijih a nikad mi nece biti zasto![]()
Jbg. meni trebaju skokovi a nudim izuzetnog Augustina, koja daje poene, trice, skokove asiste, ukradene lotpe i FT% dobar, mogu za njega sigurno dobiti dobrog skakaca. Iskreno boozer - Augustin je premalo gledajuci tok sezone.
Ja to Bareu prije 3-4 minute otpustio i uzeo Davis-a koji bi se trebao vratiti uskoro.majestic24 je napisao/la:Jos uvjek ima Lewis ugovor od 20 i kusur milledo3majka je napisao/la:Ma taj Lewis je izgubio svaki smisao za kosarku, ogadio mi se, sjecam se dok je bio jedan od najplacenijih a nikad mi nece biti zasto![]()
Jbg. meni trebaju skokovi a nudim izuzetnog Augustina, koja daje poene, trice, skokove asiste, ukradene lotpe i FT% dobar, mogu za njega sigurno dobiti dobrog skakaca. Iskreno boozer - Augustin je premalo gledajuci tok sezone.
Prihvatio sam ovaj drugi trade pa cemo vidjeti dokle ce me dovesti :d
Sesion ima solidno poena i asistencija al mu je sut KATASTROFA.
Evo doveo sam i Bareu iz FA pa sam skupio neka 3 pg. Vidjet cemo dokle ce me to dovesti
Pa i ja sam se otarasio Dunleavy-a, Gordon nije nijednom odigrao.Monolog je napisao/la:Paul, Camby i Maggette. Prije toga sam bio bez Lowryja, a zbog povrede sam se morao riješiti i Okura (sad je našo igrat k'o budala). Dakle, sve je jasno k'o dan.
hehe jeste i odmah mi proradili i igracijose je napisao/la:@dema: eno proradila ti ona statistika.
Pa to ti je kad si s levatom odigrao nerješeno, pa sad zaostaješ.dema je napisao/la:hehe jeste i odmah mi proradili i igracijose je napisao/la:@dema: eno proradila ti ona statistika.
Delembert uzet iz free agent i prvih nekoliko lupa slabo a sad zadnje 2 utakmice po 20 ak poena,skokovi,blokade,da brdo ne igra sa saltom mogao bi ga stic,al posto salt nikako da ubaci igrace vec mu na klupi,onda ga necu stic
i to sam dobro prosao,jos si ti opasan aktuelni sampion,redovno igras imas Lovea mozda i najboljeg fantasy igraca,jos je rano svi ce imat povredajose je napisao/la:Pa to ti je kad si s levatom odigrao nerješeno, pa sad zaostaješ.dema je napisao/la:hehe jeste i odmah mi proradili i igracijose je napisao/la:@dema: eno proradila ti ona statistika.
Delembert uzet iz free agent i prvih nekoliko lupa slabo a sad zadnje 2 utakmice po 20 ak poena,skokovi,blokade,da brdo ne igra sa saltom mogao bi ga stic,al posto salt nikako da ubaci igrace vec mu na klupi,onda ga necu stic
Monolog je napisao/la:Pokosiše povrede, kako @adnana, tako i mene.![]()
Sinoć bez Paula, al' dobro je pa je day-to-day. Valjda bude spreman, nema smisla da asistencije skupljam preko Ašika i Gasola.![]()
Uglavnom, nakon prvog dana je 4:5, al' niko nije napravio osjetniju prednost.
ili npr 2 all star igracaRule_hz je napisao/la:dajem Jordana Carworda, Tyreke Evansa,Many Ginobili,Antawn Jaminson i irvinga za jednog all stara i jednog dobrog igraca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.