Mancini je napisao/la:Ublehaš, nick ti pravo stoji i Željo 01 kada ste napisali jedan pozitivan post o Olimpicu?Ako jeste navedite jedan!
Danas mi je bio prvi post na vašoj temi i iznio sam samo činjenice. Ako možeš reci šta sam slagao. Da je jedini provjeren igrač Bučan, ali da ni on nije ostavio neki trag u Splitu i Borcu? Da su ostalo ne provjereni igrači (istina ja očekujem da bi nešto moglo biti od Smajića i možda Zolja ), osim Hamzića koji realno nije među 5 golama u ligi? Da je olimpiC napustilo nekoliko standardnih igrača? Da su prošle godine pompezno najavljavana pojačanja iz Srbija i Makedonije (sve fol najveći talenti tih država), pa ih sad nigdje nema? Da su isto tako najavljivani i Pelak, Spalević, Vladavić...pa ni jedan od njih ne odigra više od polusezona (možda je Spalević odigrao cijelu)? Da se iz OlimpiCa prodalo 0 igrača (tačnije Subašić je otišao, ali pod nerazjašnjenim okolnostima)? Jesu li sve to laži? Je li mržnja ako neko iznese istinu? A da je tekst napuhan i pompezan, jeste. Čuj doveli su sve što valja, da je bilo slobodno osim Muslimovića

. Pa de ba, ako lažete sebe, nemojte lagati nas ostale!