Ali oni ti voli te takve kafanske, one se lakše daju

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A ti za njimLBJ MVP je napisao/la:Kakva su vremena došla bjelančevina najveći bačje na forumu![]()
Znaš menelegenda reala je napisao/la:A ti za njimLBJ MVP je napisao/la:Kakva su vremena došla bjelančevina najveći bačje na forumu![]()
Norveška Tvedtenbimbrlica je napisao/la:Ima li neko da prati bas ovaj rukomet ?
AKo ima moze li mi samo napisati ko izvodi sedmerce u ovim reprezentacijama sto veceras igraju ?
jesam se zajebo' ja konto' da Guigou puca za francuze pa ga odigram preko 3, isto tako mislio da Spiler za slovence puca i njega odigram preko 3.legenda reala je napisao/la:Norveška Tvedtenbimbrlica je napisao/la:Ima li neko da prati bas ovaj rukomet ?
AKo ima moze li mi samo napisati ko izvodi sedmerce u ovim reprezentacijama sto veceras igraju ?
Slovenija L.Zvižej nema ga u ponudi.
Mađarska mislim jedan od braće Ivansic
Francuska Joli nema ga u ponudi,ako profuli onda Abalo puca
Rusa mislim Dibirov
Hrvata Ćupić
Islanda puco Stefanson ,sad vjerovatno Peterson ili Sigurdson
Španja Romero .
Nije kladionica toliko luda da ih stavi u ponudu ,većine ih nema što pucaju ,samo Ćupić i Tvedten ali 6.5 granica
Špiler bi trebo prebaciti iako ne bude puco.bimbrlica je napisao/la: jesam se zajebo' ja konto' da Guigou puca za francuze pa ga odigram preko 3, isto tako mislio da Spiler za slovence puca i njega odigram preko 3.
Ja jutros rano bio u kladionici i na Gigua vec kvota pala da ce dati preko 3 , zbog toga sam i konto' da on izvodi sedmerce.legenda reala je napisao/la:Špiler bi trebo prebaciti iako ne bude puco.bimbrlica je napisao/la: jesam se zajebo' ja konto' da Guigou puca za francuze pa ga odigram preko 3, isto tako mislio da Spiler za slovence puca i njega odigram preko 3.
Dok mislim da Gigu nikako i ne igra zbog povrede ,pa je Honrubiu poveo Onesta![]()
i Koksarov je u ponudi ,koji takođe nikako ne igra
ma možete postavljati ove slike, neg samo prekrijte imena, pogotovo prezimena !!!harebianconero je napisao/la:
Stavio bih na temu, smijesne slike, al necu jer admin tamo prati, ban ce me ...
Jel to dolazi Sarajevski Glamour na ss.baZagor je napisao/la:ma možete postavljati ove slike, neg samo prekrijte imena, pogotovo prezimena !!!harebianconero je napisao/la:
Stavio bih na temu, smijesne slike, al necu jer admin tamo prati, ban ce me ...
jaran me sad zvao , on je inace kurvarbagrcavi je napisao/la:Na ovoj temi sve neki je.bači
HZ_ilidzaa je napisao/la:jaran me sad zvao , on je inace kurvarbagrcavi je napisao/la:Na ovoj temi sve neki je.bačikaze nafat'o neke ribe nema s kim da ide , sta ce on sam sa 3 ribe na Bjelasnici .... Biancoooo imal teee !!! Ljegendo zovi ga ti si guzni haver sa njim
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.