Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
IlPrincipe je napisao/la:Evo jedan isfur mog amidže koji je profesor u Industrijskoj skoli. I sad tu su najluđi učenici. I on kaze njima ode ja do direktora moram nesto obavit, docu za 5-10 minuta ... Oni svi radosno dobro dobroI on izađe. Oni naravno odma uzimaju dnevnik i prepravljaju sebi ocjene ovo-ono ... I sad ulazi on, oni svi mirni normalni. Kaže on njima što ste dirali dnevnik, oni svi niiismo sta vam je profesore ba ... Kaže on aj nemojte mi lagat znam da jeste, kaze onaj jedan hajd kako znate da smo dirali. Kaže on pa ja kad sam izlazio prošao sam rukom kroz kosu OVAKO
http://www.robertpattinsonau.com/wp-con ... bert21.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; I uzeo sam jednu dlaku i ostavio je na dnevniku, a evo sad je nema
![]()
Oni svi ono u fazonu
AHAHAHAHAHharebianconero je napisao/la:Dushi_Rob je napisao/la:![]()
![]()
![]()
oplakah majke mi, nikad se u zivotu nisam ovoliko ismijao! Pa to je nevjerovatno, pa kako je lik mog˙o zaboravit, aaaaaaa jest se izofir˙o majko draga ...
NECUVENO. ...
Prica je gotivna pravo,a izvini sto te pitam,odakle si ti ?Profesor je napisao/la:Jedan drug vozio je starog (iz Sanskog Mosta) u Sarajevo, da sredi neke papire oko pemzije. I sad krenuli oni oko 2 ujutro. Dosli u glavni grad oko pola 6. Dok su nasli parking trebalo im je pola sata, a ima jos sat vremena (7h) dok se otvori ta ustanovi za riktanje tih papira. I sad oni krenuli a druga ufatlo (da izvinete) srati. Sad prolaze oni preko jednog semafora a njega stisnlo, samo sto nije eksplodiro. Kaze starom haj ti sam, a ja cu doci za tobom, moram obaviti posoNije proso minut od toga, covjek se usro
Znaci usro se sred Sarajeva
I tako ti on sad ide u jedan kafic i direkt u wc (a njemu bilo sramota da udje u kafic bez da bi ista narucio). I sad oso ti on u WC pere guscu, brise papirom sta se obrisati moze. Kad je zavrsio sa "dezinfekcijom" (
), pusti vodu (da **** odu), a skoljka se zamasi od silnog papira kojeg je nabaco unutra. Sta ce sad, misli si on. Uzeo neku svoju vestu (jos bila bjela!!) i poso da odcepi wc. I nekim cudom mu uspjelo, a zamisliti mozete kakva je bila vesta
U tom Wc-ju nije bilo nigdje smeca, da bi bacio vestu, i zaveze je oko struka i napolje sto brze. Sad izaso on iz wc-a, cim je izaso mjerka ga konobarica, mjerka ga sef (kako nece kad se zadrzo pola sata u wc-ju). Izaso on van na terasu i narucio kafu (nasao smece i odma bacio vestu), posto je bilo pola sedam, a trgovina sa odjecom preko puta otvara se u sedam. Malo prije sedam dolaze neka zena otvara trgovinu i ulazi unutra, a i on odma za njom. Naso neke lace, oso ih probati i bile mu taman. Sad pita on trgovku ako je moguce da ih odma obuce, a ona mu rekla da nemoze (neznam bas koji je bio razlog, nesta oko cjene). I sta ce sad, obuko nove lace uprljo ih **** sad da joj daje na kasu da mu naplati, a lace smrde, pune govana. Gleda on sta ce sad, zafoliro ko fol male mu lace, i stavio ih nazad gdje su bile i uzeo iste lace i oso na kasu. Kupio ih, presvuko se u jednom wc-u, bacio svoje "stare" lace i gace u smece i oso naprjed svojim putem. Tesko onome, ko je probo one lace nakon njega.
![]()
![]()
True story!!!
Plus dosli oni kuci, on ispricu tu avanturu materii zeni, a mati rekla kad se neko usere, da bude i para (), tako da su se nadali dobroj pemziji. Dosla posta nakon nekoliko mjeseci, a pemzija je bila, vjerovali ili ne 5KM. Dzabe se je usro.
Dushi_Rob je napisao/la:![]()
![]()
![]()
oplakah majke mi, nikad se u zivotu nisam ovoliko ismijao! Pa to je nevjerovatno, pa kako je lik mog˙o zaboravit, aaaaaaa jest se izofir˙o majko draga ...
NECUVENO. ...
hahaha, pametna seka, ne da na brata*p!p!t@* je napisao/la:Inače ne volim da se brijem, jer fakat imam nenormalno osjetljivu kožu...
I krenul'o ja juče sa starcima do grada, i govori mi stara pa moj sine što se nisi obrij'o![]()
A sestra k'o iz topa staroj (ima mladež mali na bradi iz koga naravno naraste po koja dlačica) : " A što ti nisi ?!
![]()
kad si vec spomeno geografiju da ja kazem sta je kod mene na casu geografije biloLiverpool.F.C je napisao/la:u osnovnoj, 6-7 razred, kolega odgovara geografiju, i na karti ga nastavnica pita da joj pokaze u kojim podrucjima ima nafte, a on joj odgovori na benziskoj..
Liverpool.F.C je napisao/la:u osnovnoj, 6-7 razred, kolega odgovara geografiju, i na karti ga nastavnica pita da joj pokaze u kojim podrucjima ima nafte, a on joj odgovori na benziskoj..
OTNYS_YNWA je napisao/la:__Sjetih se sastava prijatelja, u II srednje. Svi pišu neke filozofske pismene, a on ostao pri onim djetinjastim. Jedna od genijalnih rečenica je glasila ( Radilo se naravno o fudbalu ) ;
"Kod rezultata 1:1 ja sam dodao Nerminu loptu, on je promašio prazan gol i ja sam mu opsovao svu familiju"
Poslije se bunio zašto je dobio 2, iako su se svi valjali dok je profesorica rad čitala pred cijelim odjeljenjem.
Liverpool.F.C je napisao/la:u osnovnoj, 6-7 razred, kolega odgovara geografiju, i na karti ga nastavnica pita da joj pokaze u kojim podrucjima ima nafte, a on joj odgovori na benziskoj..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.