Citajte zadnju recenicu... Koja velicina od covjeka za nepovjerovati. Agnelli
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- HeavensWonder
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
http://fcjuventus.info/vijesti/54-zvani ... jeajq.html" onclick="window.open(this.href);return false;
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Još dva gola Immobilea
Ovaj nije normalan, sljedeće sezone treba igrati u Juventusu
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Koji je vrag tom momku, jednostavno primoraće Kontea i Marottu da ga vrate u TorinoBianconeri1988 je napisao/la:Još dva gola Immobilea![]()
Čitam sada da u Juventus treba preći Kolarov i neki igrač iz Partizana, koliko je to sad tačno i ne znam baš.
Potpis!
Immobile odličan,ali kao što je i njegov agent rekao još nije spreman za Juve.
Zato će se i uraditi ona zamjena polovica ugovora sa Boakyeom,iako je Immobile trenutno bolji po meni će Boakye biti veliki igrač (mlađi je 3 godine) i rekao bih da ima veće šanse igrati u Juventusu.
Ono što je dobro je što ćemo ovom razmjenom praktično kontrolisati ugovore obojici i pratiti njihov napredak.
Tottenham otkupio kompletan ugovor Yage Falqea.
Zato će se i uraditi ona zamjena polovica ugovora sa Boakyeom,iako je Immobile trenutno bolji po meni će Boakye biti veliki igrač (mlađi je 3 godine) i rekao bih da ima veće šanse igrati u Juventusu.
Ono što je dobro je što ćemo ovom razmjenom praktično kontrolisati ugovore obojici i pratiti njihov napredak.
Tottenham otkupio kompletan ugovor Yage Falqea.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Bianconeri1988 je napisao/la:Ma mlad mi nekakav, sa njim bi bilo kao sa Sorensenom, doveli bi ga i nikad ne bi zaigrao, nama trebaju gotovi igrači, mi smo još uvijek u stvaranju tima, nemamo mi vremena da čekamo da se neko razvije.
Nije to onaj Juve od prije 6 godina kad su na terenu Nedved, Vieira i Ibrahimović, s njima trojicom bi pobjedili bilo koga i kad bi s njima trojicom igralo jop 8 juniora.
Isjecak iz mog teksta o najboljim svjetskim fudbalerima do 18 godinaKurt Zouma
Datum rodjenja:27/10/1994
Pozicija:stoper
Stup odbrane francuskih omladinskih selekcija,a vec je i bitan kotacic u seniorskom timu St Etiennea,vec se stigao upistati i u listu strijelaca u Francuskoj ligi,korpulentan,odlican u skok igri,nesklon kiksevima,Francuzi su uvijek imali sjajne stopere i malo ko sumnja da nece od ovakvoga potencijala napraviti stopera svjetske klase.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Immobile je strasan igrac a to po pola ugovora uopste nije lose samo bih ga volio vidjeti kod nas sljedece sezone jer je visok, brz ima tehniku odlican napadac, steta sto ga nemamo vec ove sezone a ne vratiti ga narednu bi bila velika greska.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
- SoloJuve26
- Kontakt:
Jel zna ko sta imaju Bologna, Genoa i Cagliari zajednicko osim da su nam uzeli bodove??
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dresove?SoloJuve26 je napisao/la:Jel zna ko sta imaju Bologna, Genoa i Cagliari zajednicko osim da su nam uzeli bodove??
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- SoloJuve26
- Kontakt:
Oxygen je napisao/la:Dresove?SoloJuve26 je napisao/la:Jel zna ko sta imaju Bologna, Genoa i Cagliari zajednicko osim da su nam uzeli bodove??
pa ja boje dresova, znaci nelezi nam te boje nikako
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A skontajte ovo 
Juve = Bianco-Nera
inter - Nera-Azzurra/Blu
Milan - Rosso-Nera
Milan+Inter = RossoBlu
Ali zato i Milan i inter nam itekako leže

Juve = Bianco-Nera
inter - Nera-Azzurra/Blu
Milan - Rosso-Nera
Milan+Inter = RossoBlu
Ali zato i Milan i inter nam itekako leže
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Pa nisam ja onu sliku dzabe postavio juceBianconeri1988 je napisao/la:A skontajte ovo
Juve = Bianco-Nera
inter - Nera-Azzurra/Blu
Milan - Rosso-Nera
Milan+Inter = RossoBlu
Ali zato i Milan i inter nam itekako leže![]()
![]()
Posto Atalanta ima iste dresove ko inter, sto bi znacilo dobar znak
- Bianconeri1988
- Kontakt:
8 godina nas nisu dobili u Bergamu, neće ni sad, lakše je nama igrati na strani, ja sam ubjeđen u pobjedu.
Mene jedina stvar koja brine su ovi odlasci i dolasci igrača, evo prošlo 15 dana prelaznog roka, a ništa se bitno nije desilo, osim dolaska Borriella.
Mene jedina stvar koja brine su ovi odlasci i dolasci igrača, evo prošlo 15 dana prelaznog roka, a ništa se bitno nije desilo, osim dolaska Borriella.
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:8 godina nas nisu dobili u Bergamu, neće ni sad, lakše je nama igrati na strani, ja sam ubjeđen u pobjedu.![]()
Ma haj sto ce biti neki odlaska al bitno je ako ce biti jos koji dolazka? MIslim da se Marotta opet zezno ili ce se popraviti na kraju, ima jos vremena ..
Ma da dobijemo Atalantu na strani to bi bilo ko zlato vrijedno, nekako me ova utakmica strah
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nije to toliko Marottin problem, čovojek pokušava da ih proda bilo kome, ali šta će kad ih niko neće, nije on kriv, eno Amauri, 100 ekipa ga je htjelo, a on nigdje neće i sad lafo hoće u Milan s tim da mu Juve još plati nekih 300 hiljada za mjesec januar, Marotta po meni pametno postupio što ga nije pustio.
A ostali igrači su svako za sebe posebna priča. Žao mi je Sorensena koji će na kraju otići zbog ovih ostalih levata.
Atalanta je stala, u posljednjih par tekmi nigdje ih nema, a i par igrača im neće igrati protiv nas, dok ćemo mi biti kompletni, a i siguran sam da Conte neće dozvoliti da se opuste igrači kao u ove dvije tekme, nekako mi je sve ovo izgledalo mrtvo, morat će malo sad da zapnu.
Pogledajte ako ste besposleni.
http://www.megavideo.com/?v=DEXSA2V7" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.megavideo.com/?v=17528167" onclick="window.open(this.href);return false;
A ostali igrači su svako za sebe posebna priča. Žao mi je Sorensena koji će na kraju otići zbog ovih ostalih levata.
Atalanta je stala, u posljednjih par tekmi nigdje ih nema, a i par igrača im neće igrati protiv nas, dok ćemo mi biti kompletni, a i siguran sam da Conte neće dozvoliti da se opuste igrači kao u ove dvije tekme, nekako mi je sve ovo izgledalo mrtvo, morat će malo sad da zapnu.
Pogledajte ako ste besposleni.
http://www.megavideo.com/?v=DEXSA2V7" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.megavideo.com/?v=17528167" onclick="window.open(this.href);return false;
Ž '21!
- Juventus Fans
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ovo će biti najbolji golman na svijetu
Ovo će biti najbolji golman na svijetu
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Čorluka alternativa za Caceresa
Pa šta će nam on kojeg vraga!?
Joj ovo sve s konja na magarca.
Nainggolan košta 15 miliona, Marotta radi šta znaš i umiješ.
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Poznavajuci Marottu on ce dovesti opet nekog prosjecnog igraca na zadnji danBianconeri1988 je napisao/la:Čorluka alternativa za Caceresa![]()
Izgleda da je Amauri vrlo brzo Fiorentini , GdS!
Guarin bi mogo biti sledece pojacanje...
http://www.corrieredellosport.it/Edicola.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: SoloJuve26, dana/u 17 jan 2012, 11:22, ukupno mijenjano 1 put.
Neka dovede Assou-Ekotta kao alternativu Caceresu, ako će već nekog iz Tottenhama.
Jel Ariaudo pola ugovora naš, a pola Kaljarija, a za Ekdala znam da je pola pola, ako je tako onda dati ove dvije polovine ugovora i još nekoliko miliončića i dovesti Nainggolan. Ako Kaljariju treba napadač uvaliti kojeg od Amuri, Toni, Iaquinta.
Jel Ariaudo pola ugovora naš, a pola Kaljarija, a za Ekdala znam da je pola pola, ako je tako onda dati ove dvije polovine ugovora i još nekoliko miliončića i dovesti Nainggolan. Ako Kaljariju treba napadač uvaliti kojeg od Amuri, Toni, Iaquinta.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ariauda je Cagliari dobio kad smo dovodili Matrija, uglavnom znam da nije naš igrač.
Dolazak Guarina znači nedolazak Caceresa, a meni se to ništa ne sviđa, mislim da nam je potrebniji odbrambeni igrač, nego neko na sredini, a sumnjam da bi igrač plaćen 11 miliona htio da sjedi na klupi.
Assou-Ekkoto igra prvih 11 u Tottenhamu i njegov dolazak je van naših mogućnosti, budimo realni.
Pokušati dovesti Nainggolana zahvaljujući ovim posuđenim igračima, Pasquato je također naš, a igra u Cagliariju, čini mi se.
Mada mi sve ovo ne miriše na dobro. S punim pravom sam skeptičan i pesimističan. Očekujmo levate 31. januara.
Dolazak Guarina znači nedolazak Caceresa, a meni se to ništa ne sviđa, mislim da nam je potrebniji odbrambeni igrač, nego neko na sredini, a sumnjam da bi igrač plaćen 11 miliona htio da sjedi na klupi.
Assou-Ekkoto igra prvih 11 u Tottenhamu i njegov dolazak je van naših mogućnosti, budimo realni.
Pokušati dovesti Nainggolana zahvaljujući ovim posuđenim igračima, Pasquato je također naš, a igra u Cagliariju, čini mi se.
Mada mi sve ovo ne miriše na dobro. S punim pravom sam skeptičan i pesimističan. Očekujmo levate 31. januara.
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.