Dylan Dog je napisao/la:Devile,gledam reklamiraju neki fim "Beogradski fantom",nisam skoro nista skontao,al jel to rađeno po stvarnoj osobi,uvjek su me zanimale te misteriozne pojave :?Vidim uglavnom da se neki lik vozi u bijelom autu i da je nesto misteriozno u vezi njega

Jeste,Vlada Vasiljevic ili ti ga Beogradski fantom,nimalo misteriozna pojava,i zabavljac Beograda proletnih noci 1980.godine.Sa Porscheima je nekih 10-ak noci uzastopno jurnjao prema Slaviji,kenjajuci se kerovima u facu,a "publika" sa strane koja je svako vece bila tu u 00:00 jer se znalo da Vlada nailazi je navijala za pobedu nad kerovima.Uhapsen je tako sto ga je neko otkucao i kerovi postavili bus cini mi se na cestu u sta se on zakucao.Bio je u zatvoru zajedno sa Rubezicem,Dandarom i ostalim ali je jednom nepaznjom uspeo da pobegne ali se nakon tri dana sam vratio u zatvor.Razlog odlaska bilo je to sto nije zeleo da izadje porazen iz sukoba sa kerovima i da odradi poslednji krug kako dolikuje.Nagrada 30 dana u samici.No osim toga ako se moze nazvati prekrsajem bio je uzoran zatvorenik i pusten je ranije na slobodu,a poginuo je tako sto je sa Ladom negde kod Pozarevca cini mi se sleteo sa puta.
Bice zanimljiv ovaj film,jedva cekam da ga odgledam.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))