Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
eto ti ejbem ti napoli smecari jedni ccccccccccccccc pa kud samo oni fener mi zabije u 95
-
napadacfix
- Kontakt:
Prosao tiket sa vaterpolom jer ugarska vec vodi 7-3. Dobitak stavljam na Napoli 1,uživo je kvota 3.00napadacfix je napisao/la:Danas čisto rekreativno jer je ponuda za fudbal slaba.Prvi tiket je vaterpolo![]()
Srbija 1
Madjarska 1
Grcka 1
kvota 2,5
A drugi tiket je rukomet
Island 2 hendikep +2,5
Francuska 1 hendikep -2.0
kvota 3,70
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
ima li veceras sigurnih 
-
GazdaDjoka
- Kontakt:
moj tip: Bogomolov- Gimeno Traveri preko 31,5Liverpool.F.C je napisao/la:ima li veceras sigurnih
Kome se svidja neka isprati!
Jel imate vi neke pametne prijedloge za veceras? Neki tenis,kosarkica nesto,mojne gluposti trabunjat!
Ja mislio ti pravi strucnjak sto se tice tih igraca iz NBA koliko si pametovao onom momku sto je Gortata fulao, a ti ustvari veze nemas.chex je napisao/la:D.Nowitzki-vise od 19,5 koseva-ove sezone Dirk igra pametno,stedeci sebe u manjim utakmicama,sto govori i njegov prosjek poena i minutaza u takvim,Dallas igra protiv Lakersa,a protiv vecih timova je to onaj pravi Dirk
D.Howard-vise 21,5-Dwight igra svoju najbolju napadacku sezonu u karijeri,prosli mec je zabio 45 poena,a igraju protiv Knicksa,jedini ko ga moze adekvatno cuvati je Chandler,Amare igra kriticno odbranu,tako da mislim da ce Chandler rano uci u probleme sa faulovima i Knicksi ce ga popusiti
K.Martin-manje od 17,5-na oficijalnoj stranici nba sam procitao clanak o vecerasnjoj utakmici i Kevinu Martinu.On je igrac koji je ove sezone proveo najvise minuta na parketu u ekipi Houstona,ujedno je njihov najbolji igrac ove sezone,i njihov trener je izjavio da ce on imati limitiranu minutazu u mecu sa najgorom ekipom u nba-u,Wizardsima
D.Williams-vise od 18,5 -najbolji igrac Netsa je prosli mec sutirao 3-17 iz igre,uz cak 5 izgubljenih lopti,i sam je izjavio da ce se iskupiti navijacima za takav mec,a izmedju ostalog ne vidim ko bi drugi u ekipi Netsa mogao nesto pruziti sem njega,tako da...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Citam postove i ne mogu da vjerujem kakvih maloumnika ima na temi gdje ne treba ni ocemu drugome da se pise osim **** sugestijama i prijedlozima oko odigranih listica...
Ljudska pamet je ograničena.Glupost nije.
Taman sam konto Dirka odigrat' over, čini mi se da neću nakon što sam ovo vidio 
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Stara Jarančugo moja ,Bynum under i Terry over ,kad ti tvoj @VolimLiverpool kažemandraX je napisao/la:Taman sam konto Dirka odigrat' over, čini mi se da neću nakon što sam ovo vidio
You'll never walk alone.
Nisam nikome nista pametovao,samo sam iznio svoje misljenje gledajuci statistike igraca,kao sto je i bilo sa ovim drugim igracima,**** sta cubimbrlica je napisao/la:Ja mislio ti pravi strucnjak sto se tice tih igraca iz NBA koliko si pametovao onom momku sto je Gortata fulao, a ti ustvari veze nemas.chex je napisao/la:D.Nowitzki-vise od 19,5 koseva-ove sezone Dirk igra pametno,stedeci sebe u manjim utakmicama,sto govori i njegov prosjek poena i minutaza u takvim,Dallas igra protiv Lakersa,a protiv vecih timova je to onaj pravi Dirk
D.Howard-vise 21,5-Dwight igra svoju najbolju napadacku sezonu u karijeri,prosli mec je zabio 45 poena,a igraju protiv Knicksa,jedini ko ga moze adekvatno cuvati je Chandler,Amare igra kriticno odbranu,tako da mislim da ce Chandler rano uci u probleme sa faulovima i Knicksi ce ga popusiti
K.Martin-manje od 17,5-na oficijalnoj stranici nba sam procitao clanak o vecerasnjoj utakmici i Kevinu Martinu.On je igrac koji je ove sezone proveo najvise minuta na parketu u ekipi Houstona,ujedno je njihov najbolji igrac ove sezone,i njihov trener je izjavio da ce on imati limitiranu minutazu u mecu sa najgorom ekipom u nba-u,Wizardsima
D.Williams-vise od 18,5 -najbolji igrac Netsa je prosli mec sutirao 3-17 iz igre,uz cak 5 izgubljenih lopti,i sam je izjavio da ce se iskupiti navijacima za takav mec,a izmedju ostalog ne vidim ko bi drugi u ekipi Netsa mogao nesto pruziti sem njega,tako da...
Ljudska pamet je ograničena.Glupost nije.
Zar si ti živ?VolimLiverpool je napisao/la:Stara Jarančugo moja ,Bynum under i Terry over ,kad ti tvoj @VolimLiverpool kažemandraX je napisao/la:Taman sam konto Dirka odigrat' over, čini mi se da neću nakon što sam ovo vidio
Ispratit' ću, al' ne'aš dovoljno kredita kod mene, tako da ideš na rezervni listić
- suicidesquad
- Kontakt:
Minnesota - Sacramento(192,5) 2 1,85
Bola dajte mu ban, dosta ga je više - trola, psuje i kvari preglednost teme + vrijeđa na nacionalnoj i vjerskoj osnovi.
Bola dajte mu ban, dosta ga je više - trola, psuje i kvari preglednost teme + vrijeđa na nacionalnoj i vjerskoj osnovi.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Boston - Oklahoma 2
LA Lakers - Dallas 1
Minnesota - Sacramento(+7,5) 1
K.Bryant (LA Lakers) (30,5) preko
D.Nowitzki (Dallas) (19,5) preko
R.Rubio (Minn.) (11,5) manje
A.Bynum (LA Lakers) (15,5) manje
N.Đoković - Lorenzi(24,5) manje
Gulbis - Llodra 1
Monfils - Matosevic(+8,5) 1
Izvolite, proberite
LA Lakers - Dallas 1
Minnesota - Sacramento(+7,5) 1
K.Bryant (LA Lakers) (30,5) preko
D.Nowitzki (Dallas) (19,5) preko
R.Rubio (Minn.) (11,5) manje
A.Bynum (LA Lakers) (15,5) manje
N.Đoković - Lorenzi(24,5) manje
Gulbis - Llodra 1
Monfils - Matosevic(+8,5) 1
Izvolite, proberite
Nama je Željo svetinja jedina.
Chakvetadze-Dokic 2 2,20
Navijacki
AJMO JELENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Navijacki
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Nisam se sinoc proslavio sa kladionicom i tenisom,malo Stosurkelner je napisao/la:Chakvetadze-Dokic 2 2,20
Navijacki
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
@Kelneru svaka cast za Dokicku, daj neke prijedloge za veceras
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
QPR - Milton Keynes - 1 1.80
Srbija - Danska - 2 1.85
ukupnja kvota 3.33
mislim da ovo mora proc, al bas mora
Srbija - Danska - 2 1.85
ukupnja kvota 3.33
mislim da ovo mora proc, al bas mora
Danas bi Svabe i Svedi trebali tuci.
A imam neki ludi osjecaj da ce Srbi i Danci odigrati miroljubivi X.
A imam neki ludi osjecaj da ce Srbi i Danci odigrati miroljubivi X.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
L8/QPR - Milton Keyne 1 2.15
PD/Espanyol - Mirandes 1 1.75
SP/Georges - Daniilidou 1 1.40
L8/Medvescak - Olimpija 1 2.15
SP/Makedonija - Njemacka X2 1.40
Xanthi - Panserraikos 1 1.40
Hansa - Werder 2 1.80
Gd/Killmarnock - FC Dundee 1.40
Kvota 62.05
Uplata 0.50
Dobitak 31.05
PD/Espanyol - Mirandes 1 1.75
SP/Georges - Daniilidou 1 1.40
L8/Medvescak - Olimpija 1 2.15
SP/Makedonija - Njemacka X2 1.40
Xanthi - Panserraikos 1 1.40
Hansa - Werder 2 1.80
Gd/Killmarnock - FC Dundee 1.40
Kvota 62.05
Uplata 0.50
Dobitak 31.05
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Berdych-O.Rochus 30+
Baghdatis-Wawrinka 1
Niculescu-Parmentier 21+
Karlović-Berlocq 2
16,86
-------------------------------
Njemačka-Makedonija 2
K.Bielecki 4+
Srbija under 28
H.Lindberg 4+
15,30
Baghdatis-Wawrinka 1
Niculescu-Parmentier 21+
Karlović-Berlocq 2
16,86
-------------------------------
Njemačka-Makedonija 2
K.Bielecki 4+
Srbija under 28
H.Lindberg 4+
15,30
RR#9
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.