dao Vori manje golova al yeba me Francuska
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
legendo
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
@Hz Ilidza biće da previše piješ
Ja je naučio uz alkohol 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Pa jbg ,da si me poslušo za Norvežane ,al ti ne vjeruješ meni ,iako ti je na Norvešku bila duplo veća kvota i sigurna bilaHenry je napisao/la:legendo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma pjesma je sva yebena....zaista je zaraznaHZ_ilidzaa je napisao/la:Zasto sam opsjednut ovom pjesmom![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
To sam i mislio , nedavno u jezu ja se ulio ko letva i rek'o raji hajmo kuci 3 sata je kad ode jaran do DJa i pusti zek zek ...nema potrebe da dalje pricamLBJ MVP je napisao/la:@Hz Ilidza biće da previše piješJa je naučio uz alkohol
Hajde vidjecemo sta za sutra.Ako ne dobijem sutra ima da dudlam kurku umjeso kafe citav raspust.legenda reala je napisao/la:Pa jbg ,da si me poslušo za Norvežane ,al ti ne vjeruješ meni ,iako ti je na Norvešku bila duplo veća kvota i sigurna bilaHenry je napisao/la:legendo
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
HZ_ilidzaa je napisao/la:To sam i mislio , nedavno u jezu ja se ulio ko letva i rek'o raji hajmo kuci 3 sata je kad ode jaran do DJa i pusti zek zek ...nema potrebe da dalje pricamLBJ MVP je napisao/la:@Hz Ilidza biće da previše piješJa je naučio uz alkohol
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Hocel ko conquztadora 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Mogu mislit kako je tesko pjesacit do Gornje MaočeLBJ MVP je napisao/la:HZ_ilidzaa je napisao/la:To sam i mislio , nedavno u jezu ja se ulio ko letva i rek'o raji hajmo kuci 3 sata je kad ode jaran do DJa i pusti zek zek ...nema potrebe da dalje pricamLBJ MVP je napisao/la:@Hz Ilidza biće da previše piješJa je naučio uz alkohol
Ja neki dan pjan ko letva.Potrošio više nego ikad i odlučim da više ne pijem,al puste ove i jbg onda.Nisam im'o za taksija
Još kad popiješ ide četveronoškeHZ_ilidzaa je napisao/la: Mogu mislit kako je tesko pjesacit do Gornje Maoče
Ilidza,to je grad za njegovo mjesto 
- legenda reala
- Kontakt:
Ma neda se ,večeras kad nisam dobio neću nikad ,jbm li ISlanđanima i Mađarima mater ,sve moraju usrati u zadnjim sekundama .Henry je napisao/la:Hajde vidjecemo sta za sutra.Ako ne dobijem sutra ima da dudlam kurku umjeso kafe citav raspust.legenda reala je napisao/la:Pa jbg ,da si me poslušo za Norvežane ,al ti ne vjeruješ meni ,iako ti je na Norvešku bila duplo veća kvota i sigurna bilaHenry je napisao/la:legendo
Sutra bi mogle sve ove na papiru slabije ekipe dobiti vrlo lahko
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Raja mozel neko naci,il mozda igra ono bingo sto ima u kladionicama da neko igra na netu,kazu ima na fb,al' mene nesto izbaci,neko mi rece ima na wwinu al' ne mogu naci,pa imate li vi kakvih informacija ? 
imal neko
imal neko
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Sta je ovo,svi pospali
Nista onda,odo' i ja u krevet
Šta uraditi da zaustavim lag na CS-u? Na svakom serveru je ping preko 120, naravno odmah me izbaci iz server, prije 3 sedmice je počelo naglo sa ovako velikim pingom, prije je sve bilo uredu. Ako neko zna, neka mi pomogne, samo nemoj te govoriti komande za konzolu "rate 10000" i dr. Već ako ima nešta da se obriše ili doda za stopiranje ovog laganja, hvala.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- harebianconero
- Kontakt:
Nisu svi.alacious je napisao/la:Sta je ovo,svi pospali![]()
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ko još igra to sranjeHan!$;Lfc je napisao/la:Šta uraditi da zaustavim lag na CS-u? Na svakom serveru je ping preko 120, naravno odmah me izbaci iz server, prije 3 sedmice je počelo naglo sa ovako velikim pingom, prije je sve bilo uredu. Ako neko zna, neka mi pomogne, samo nemoj te govoriti komande za konzolu "rate 10000" i dr. Već ako ima nešta da se obriše ili doda za stopiranje ovog laganja, hvala.
Nama je Željo svetinja jedina.
- samir_tm87
- Kontakt:
harebianconero je napisao/la:Nisu svi.alacious je napisao/la:Sta je ovo,svi pospali![]()
al zamalo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ima li koga?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!