NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 jan 2012, 10:02

Giallorossi je napisao/la:Citam,da ce Bearsi probati trade svoj 3rd round pick za Brandona Marshalla(Dolphins) sta mislite?

Znam,da ga je Cutler zelio odma kad je dosho u Chicago zato sto su se odlicno slagali josh u Denveru...Ako budu Dolphinsi dovoljno glupi to bi bilo odlicno :). Onda ne bi trebali potrositi 1rd round pick na WR vec probati uzeti igraca za odbranu ...
hoce to vjerovatno ejr zele uzeti LB u prvoj rundi iz Arizone cini mi se nekakav nisam siguran...valjda jer nisu sigurni sta ce biti sa Briggsom :(..ja se nadam da ce Briggs ostati jos uvjek nas igrac...Ja bi Marshala volio vidjeti, jer Cutler ga obozava svi to znamo, a tu je jos Bennet tako da bi imali dva fina recivera i tu jos Knox, Hester fino bi ovo bilo...samo mi zelimo dovesti CB to sam slusao danas i svakako da se slazem sa tim
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 17 jan 2012, 16:15

SaltCityAttack je napisao/la:
Giallorossi je napisao/la:Citam,da ce Bearsi probati trade svoj 3rd round pick za Brandona Marshalla(Dolphins) sta mislite?

Znam,da ga je Cutler zelio odma kad je dosho u Chicago zato sto su se odlicno slagali josh u Denveru...Ako budu Dolphinsi dovoljno glupi to bi bilo odlicno :). Onda ne bi trebali potrositi 1rd round pick na WR vec probati uzeti igraca za odbranu ...
hoce to vjerovatno ejr zele uzeti LB u prvoj rundi iz Arizone cini mi se nekakav nisam siguran...valjda jer nisu sigurni sta ce biti sa Briggsom :(..ja se nadam da ce Briggs ostati jos uvjek nas igrac...Ja bi Marshala volio vidjeti, jer Cutler ga obozava svi to znamo, a tu je jos Bennet tako da bi imali dva fina recivera i tu jos Knox, Hester fino bi ovo bilo...samo mi zelimo dovesti CB to sam slusao danas i svakako da se slazem sa tim
Ma meni je Briggsa malo preko glave vec,sta koji qrac sere uvijek yebale ga pare :xMeni je on licno dobar igrac al`previse prica,nek ide ako mu se ne svidja kod nas ...
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 jan 2012, 19:54

ne kaki majketi covjek pravi 3m godisnje 7 puta pro bowl?... slusaj Briggs je pogrijesio jer nije uzeo lovu 2008 godine kad je imao priliku i Briggs je zbog salariya uzeo manje, kako bi se ekipa pojacala i medjutim oni to nisu uradili...doveli su Peppersa, ali su odpustilii Alexa Borwna,Ogunleyea sto ukupno je znacilo oko 15m godisnje, tako da dovodjenje Peppersa je bilo fakticki samo mazanje ociju.Briggs vidi covjek imamo 18m viska i mi ne dovodimo pojacanja na pozicijama koje trebamo i sta treba covjek da radi trazi zasluzeno povecanje plate...ja sam apsolutno iza njega i on nije puno pricao, samo ovu sezonu...ja se Briggsa ne mogu odreci nema sanse jednostavno najbolji LB par su on i Urlacher...meni nece nist apredstavljati pojacanje, ako on ode i dodje bilo ko drugi na bilo koju poziciju, jer cu osjetiti tu prazninu , prije svega jer je Briggs covjek, zatim igrac i navijac Bearsa , ali sto trazi po zasluzi novac ja se slazem, ali opet kazem on je pogrijesio sto nije 2008 uzeo tu lovu, a ne sad traziti.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 17 jan 2012, 21:37

Trener Coltsa, Jim Caldwell dobio je otkaz.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 17 jan 2012, 22:33

Zeljovac_1921 je napisao/la:Trener Coltsa, Jim Caldwell dobio je otkaz.
Huraaaa!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 jan 2012, 00:58

Gledam sada na ESPN-u iznenadjeni danasnjim potezom Coltsa. Oni misle da trener tu nije nista mogao uraditi nakon povrede Manninga i da su mu trebali pruziti priliku jos narednu sezonu da se dokaze sa Maningom kao stratnim QB.
Isto tako kazu da je Coltse nakon jedne sezone odveo u Super Bowl i da im je smijesna prica da se Irsay izvlaci na omjer, jer i on sam zna koliko ova ekipa ovisi o Manningu.

Bas me zanima ko ce biti novi trener Colsta. Mozda im se vrati bivsi trener Tony Dungy sa kojim su osvojili posljednji Super Bowl.

PS: Oplakah na ovaj komentar vezano za otkaz treneru Colsta.

Amazing how many people lose there jobs because one guy has a sore neck :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 jan 2012, 08:02

Otkaz je dobio jer je napravio par greski, omjer je morao bit' veci, jer tada se ne bi pricalo hocel' Manning ici, draftovali bi OL ili defense na prvom pick-u, prije sam zelio da budemo zadnji, sad mi je krivo, da je Orlovsky bio strater citavu sezone, a ne onaj parmak Painter, omjer bi bio sigurno 6-10 i vako smo izgubili smijesne tekme...

Tony Dungy 8-) - Napokon dobar potez ovog levata Irsaya, mozda napravi jos bolji, pa zacepi ovu hajku medija oko odlaska najboljeg... ;)

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 18 jan 2012, 21:04

Ma ovo sto se desava u Colstima zadnjih mijesec dana je sve nesto cudno. Eo sad gledam GM-a govori i on o novom pocetku, novoj eri i onda na pitanje sta ce biti sa Manningom, ne zeli da odgovori. S obzirom da 80% misli da ce Manning vjerovatno napustiti Coltse, izgleda da ce tako i biti. Uzet ce Lucka napraviti par tradeova, dovesti trenera koji zna raditi sa mladim QBs i pocet' kao i 98-e. A Manning nek ode u tim koji ce biti u borbi za SB, jer Coltsi to nece biti slijedecih par godina s obzirom da su kao sto kazu u rebuilding procesu. 17 igraca im istice ugovor u Martu, Bog zna ko ce ostati, ko ce doci, sta ce uraditi, a Manningu je ostalo 3-4 godine da igra, sad da opet pocne gradit tim, nea vremena. No, opet vidjet cemo sta ce desiti.

Prognoza drafta http://www.nfl.com/draft/2012/mock-draf ... hot_topics" onclick="window.open(this.href);return false;
Texansi si bi mogli draftovati WR (koji nam treba) Kendall Wright-a iz Baylora (gdje igra RG3).
[youtube][/youtube]
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 19 jan 2012, 01:04

Jedna od preporuka eksperata u vezi drafta je da se u prvoj rundi ne uzimaju WR-ovi. Manje je to važna pozicija u odnosu na mnoge druge i onda još ako ne "pogodiš" ode prvi pick u ništa.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 jan 2012, 01:38

Izgleda da Peyton Manning odlazi u penziju. Trebao bi objaviti veceras ili sutra - naravno po Americkom vremenu.

http://twitter.com/#!/RobLowe

Misljenja sam ukoliko Luck ne bude pruzao odlicne partije da ce GM Coltsa i Irsay zbog ovog dobro nahebati od strane navijaca.
Mozda grijesim ali mislim da su Manninga "natjerali" na ovaj potez kako bi smirili navijace.

Opet ponavljam pod predpostavkom da je tacno, jer u Americi puno pricaju kada je dan dug.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 19 jan 2012, 02:05

amerosm je napisao/la:Izgleda da Peyton Manning odlazi u penziju. Trebao bi objaviti veceras ili sutra - naravno po Americkom vremenu.

http://twitter.com/#!/RobLowe

Misljenja sam ukoliko Luck ne bude pruzao odlicne partije da ce GM Coltsa i Irsay zbog ovog dobro nahebati od strane navijaca.
Mozda grijesim ali mislim da su Manninga "natjerali" na ovaj potez kako bi smirili navijace.

Opet ponavljam pod predpostavkom da je tacno, jer u Americi puno pricaju kada je dan dug.
Prije sat vremena je izaslo ovo relativno za taj komentar Rob Lowe-a:
Rob Lowe says Peyton Manning will retire; father, agent say no
Manning's father, Archie, laughed when told of Lowe's tweet, telling ESPN's Chris Mortensen "He ain't retiring. I think he would've told me." Manning's agent, Tom Condon, says this is the first he's heard about it, per NFL Network's Jason La Canfora.

Tako da ostaje da se vidi

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jan 2012, 04:20

vidim kod Patriotsa nekada odbranbeni rookie godine iz 2006 dok je u Bearsima bio Mark Anderson imao finu sezonu ... imao 10 sacks , proslu tekmu je i fumble napravio svaka cast...ebiga 2006 je imao fenomenalnu sezonu, a poslije je zasteko nesto, i draog mi je ako je sad tamo dobar
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 jan 2012, 09:56

SaltCityAttack je napisao/la:vidim kod Patriotsa nekada odbranbeni rookie godine iz 2006 dok je u Bearsima bio Mark Anderson imao finu sezonu ... imao 10 sacks , proslu tekmu je i fumble napravio svaka cast...ebiga 2006 je imao fenomenalnu sezonu, a poslije je zasteko nesto, i draog mi je ako je sad tamo dobar
dobar je on, glavni rusher uz ninkovicha nakon povrede cartera ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 jan 2012, 19:07

Coltsi ce obaviti razgovore sa DC Titansa i OC Sainsta oko preuzimanja trenerske pozicije i od klubova su dobili odobrenje.
Na NFL-u smatraju da bi najbolje rjesenje za tu poziciju bio Chip Kelly koji je trenutno trener na Univerzitetu Oregon i u tri sezone ima rekord 34-6.

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 20 jan 2012, 02:23

NFC - Giants v. 49ers

AFC - Ravens v. Patriots

---

Znaci ostale su tri veoma dobre odbrane i samo jedna ekipa sa jakim napadom. A svi su govorili da ce Saints ili Packers pobjediti sve.

Evo ovako: Mislim da Patriots sa Gronk i Hernandez su pronasli jednu taktiku koja ni jedna ekipa u NFL nemoze jos da rijesi. Ravens imaju veoma jaku odbranu, ali QB Flacco je veoma los i nervozan, i mislim da ce to Belichick iskorisiti.

Patriots 23-17.

Giants - 49ers ce biti puno bolja utakmica ja mislim. 49ers igraju kuci, ali ipak mislim da ce Giants pobjediti. Neznam zasto, ali imam osjecaj.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 jan 2012, 10:50

ma hajd pustite nfl malo, pogledajte ovo, jesam se i smijao, na jersey shore sad bilo..ova treba iz bosne :o i dosla kod ovog u kucu za rodjendan i kaze joj ili ces sa mnom u krevet ili zovem taksi i ona kaze zovi taksi :lol: :mrgreen:

http://www.mtv.com/videos/misc/726424/n ... id=1677196
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 20 jan 2012, 12:44

Cincinnatus je napisao/la:NFC - Giants v. 49ers

AFC - Ravens v. Patriots

---

Znaci ostale su tri veoma dobre odbrane i samo jedna ekipa sa jakim napadom. A svi su govorili da ce Saints ili Packers pobjediti sve.

Evo ovako: Mislim da Patriots sa Gronk i Hernandez su pronasli jednu taktiku koja ni jedna ekipa u NFL nemoze jos da rijesi. Ravens imaju veoma jaku odbranu, ali QB Flacco je veoma los i nervozan, i mislim da ce to Belichick iskorisiti.

Patriots 23-17.

Giants - 49ers ce biti puno bolja utakmica ja mislim. 49ers igraju kuci, ali ipak mislim da ce Giants pobjediti. Neznam zasto, ali imam osjecaj.
Giantsi imaju los napad? :lol: :lol: :lol: :lol:

Pustite ove medijske patke za Manninga...

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 20 jan 2012, 15:44

Gdje sam rekao da imaju los napad? Procitaj malo bolje.

Imaju middle-of-the-pack napad, a veoma dobru odbranu. Da imas dobar napad, treba ti dobar QB, a samo je Brady ostao u toj kategoriji.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 jan 2012, 16:14

evo ramsi ce igrati u londonu po jednu tekmu reg sezone naredne tri godine, a prvu igraju sa patsima :D 28 oktobra ove godine..eh sad da je skupit kakve love pa otic, to bi bilo ostvarenje sna :D :mrgreen: imal jos ko pa da skupljamo zajedno za tekme lovu, da je kakvu sergiju organizovati :lol: :lol: :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 20 jan 2012, 16:16

rio_Ferdy88 je napisao/la:evo ramsi ce igrati u londonu po jednu tekmu reg sezone naredne tri godine, a prvu igraju sa patsima :D 28 oktobra ove godine..eh sad da je skupit kakve love pa otic, to bi bilo ostvarenje sna :D :mrgreen: imal jos ko pa da skupljamo zajedno za tekme lovu, da je kakvu sergiju organizovati :lol: :lol: :mrgreen:
:D Gledam ih redovno ovdje

Gillette je super stadion

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.