A budimo realni Silva se uvjek najvise radovao Dzekinim golovima (osim Aleksandra i Stefana). Vazda je skako po Dzeko kad dadne gol ko malo djetegrgr je napisao/la:**** dzekinu reakciju , mene je iznenadilo da je silva onako sretan bio sto je dzeko dao gol
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Inace,City je pozvao 2 mlada igraca Tuzlanske Slobode(Ervin Jusufovic,Semir Music) da jedno vrijeme treniraju tamo,kazu da im je Dzeko velika podrska

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Jel' ovo Dzeko noc prije malo vise popio ?Dylan Dog je napisao/la:Inace,City je pozvao 2 mlada igraca Tuzlanske Slobode(Ervin Jusufovic,Semir Music) da jedno vrijeme treniraju tamo,kazu da im je Dzeko velika podrska![]()
Znam ali ovaj je bas dotrcao i bio sretan kao kolarovsoccerfan je napisao/la:A budimo realni Silva se uvjek najvise radovao Dzekinim golovima (osim Aleksandra i Stefana). Vazda je skako po Dzeko kad dadne gol ko malo djetegrgr je napisao/la:**** dzekinu reakciju , mene je iznenadilo da je silva onako sretan bio sto je dzeko dao golIma brate slika pa nadi
Sjecam se kad je Dzeko prve golove dao protiv Arisa da je Silva kod oba prvi pritrcao i zagrlio Dzeku. Ako hoces naci cu ti slika da se uvjeris
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
divi dzeki bajcepsaDylan Dog je napisao/la:Inace,City je pozvao 2 mlada igraca Tuzlanske Slobode(Ervin Jusufovic,Semir Music) da jedno vrijeme treniraju tamo,kazu da im je Dzeko velika podrska![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Goalgetter
- Kontakt:
Znaci raspravljamo ko se vise raduje Dzekinim golovima u Cityu

Dzeko i Aguero moraju poceti saradjivati medjusobno, sinoc je bio cirkus
, brukaju se obojica.
Nadam se da ce mu ovaj gol podici samopouzdanje i da se nece vise gubiti, preosjetljiv je, ne smije na klupu vise od jedne utakmice u suprotnom odmah klone.
Sporo i sazrijeva, ima ogromno iskustvo iza sebe, ali se ne vidi rutina u njegovoj igri. Stekne se utisak da ne razmislja previse o fudbalu.
Steta da se ne etablira u Engleskoj jer to moze, ali sad je sve do njega. Iako je Mancini cudan (blago receno) i otezava vise nego sto olaksava, ipak najveci ce krivac biti sam Dzeko ako se ne ostvari kao top napadac u Engleskoj.
Uvijek bude onako kako postavimo prioritete u zivotu, sam pao sam se ubio.
Nadam se da ce mu ovaj gol podici samopouzdanje i da se nece vise gubiti, preosjetljiv je, ne smije na klupu vise od jedne utakmice u suprotnom odmah klone.
Steta da se ne etablira u Engleskoj jer to moze, ali sad je sve do njega. Iako je Mancini cudan (blago receno) i otezava vise nego sto olaksava, ipak najveci ce krivac biti sam Dzeko ako se ne ostvari kao top napadac u Engleskoj.
Uvijek bude onako kako postavimo prioritete u zivotu, sam pao sam se ubio.
- inacefindecko
- Kontakt:
djeci sok od mene, kad se Džeko nije sjetio!Dylan Dog je napisao/la:Inace,City je pozvao 2 mlada igraca Tuzlanske Slobode(Ervin Jusufovic,Semir Music) da jedno vrijeme treniraju tamo,kazu da im je Dzeko velika podrska![]()
Kako sam procitao, momci su uradili i jedan trening sa prvim timom, tako da sretno imDylan Dog je napisao/la:Inace,City je pozvao 2 mlada igraca Tuzlanske Slobode(Ervin Jusufovic,Semir Music) da jedno vrijeme treniraju tamo,kazu da im je Dzeko velika podrska![]()
http://www.kalesija.info/wp-content/upl ... sema-3.jpg
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Nisam ni sumnjao u Džeku! Kad tad bi procepio a onda ide cjepanje svaku tekmu
Ne znam da li ste vi vidjeli, ali onaj Atkinson pravo gotivi naseg Edina. Gotovo svaki kontakt nad Edinom svirao je faul u korist naseg dijamanta.
P.S. Mora da mu se svidjelo u Zenici.
Izdržati, to je temelj vrline!
Kun bi fakat mogao krenuti stopama zemljaka mu Teveza.
Oba znaju pimplati fudbal ali izgleda ne kontaju da fudbal nije singl tenis vec kolektivna igra.
Fakat je krenuo u ofiranje.Klupa a znajuci njihove kratke fitilje i ubrzo noga.
Mancini bi bilo pametnije da Balonju osposobi kao Felix Grafita i da podhitno u timu ima dva brza krila koji kontaju rijec nabaciti u sesnesterac.Sa Silvom u sredini to bi bilo to.
Sto se Dzeke tice,griz'o je cjelu temu udarao i udaran i na kraju gol koji je odlucio tekmu.
Inace je mnogo teze igrati protiv davljenika u ligi nego ovih ''koji su na sigurnom''
Oba znaju pimplati fudbal ali izgleda ne kontaju da fudbal nije singl tenis vec kolektivna igra.
Fakat je krenuo u ofiranje.Klupa a znajuci njihove kratke fitilje i ubrzo noga.
Mancini bi bilo pametnije da Balonju osposobi kao Felix Grafita i da podhitno u timu ima dva brza krila koji kontaju rijec nabaciti u sesnesterac.Sa Silvom u sredini to bi bilo to.
Sto se Dzeke tice,griz'o je cjelu temu udarao i udaran i na kraju gol koji je odlucio tekmu.
Inace je mnogo teze igrati protiv davljenika u ligi nego ovih ''koji su na sigurnom''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
rogeRF je napisao/la:Ne znam da li ste vi vidjeli, ali onaj Atkinson pravo gotivi naseg Edina. Gotovo svaki kontakt nad Edinom svirao je faul u korist naseg dijamanta.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Dzeko zadnja tri kola premier lige za City odigrao svih 270 minuta. 
Zadnja izmjena: BIHfan, dana/u 17 jan 2012, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Dzeko je izgledao imao burnu nocinacefindecko je napisao/la:djeci sok od mene, kad se Džeko nije sjetio!Dylan Dog je napisao/la:Inace,City je pozvao 2 mlada igraca Tuzlanske Slobode(Ervin Jusufovic,Semir Music) da jedno vrijeme treniraju tamo,kazu da im je Dzeko velika podrska![]()
Bio je odlican protiv Wigana, sa srecom protiv Spursa te da im barem jedan zabije.
Potpis...ovo sam i ja primjetio, ne samo kontakte nego su i nešto počesto pričali.rogeRF je napisao/la:Ne znam da li ste vi vidjeli, ali onaj Atkinson pravo gotivi naseg Edina. Gotovo svaki kontakt nad Edinom svirao je faul u korist naseg dijamanta.
Normalno da je igr'o, kad nema ko drugiBIHfan je napisao/la:Dzeko zadnja tri kola premier lige za City odigrao svih 270 minuta.
Teorija zavjere prema Bosancima je i dalje aktuelna
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:rogeRF je napisao/la:Ne znam da li ste vi vidjeli, ali onaj Atkinson pravo gotivi naseg Edina. Gotovo svaki kontakt nad Edinom svirao je faul u korist naseg dijamanta.
P.S. Mora da mu se svidjelo u Zenici.![]()
![]()
Sigurno mu se teren u Zenici svidio hhahaha
Kaze Mancini trebamo iskoristiti visinu i odlicnu igru Dzeke glavom,Dobar jutar ragaci
Da bi se to ucinilo,potrebno je loptu nabaciti a ne slati protiv tenkovske granate kao Kolarov u senaesterac ili kilave nabacaje ostalih.
Da bi se to ucinilo,potrebno je loptu nabaciti a ne slati protiv tenkovske granate kao Kolarov u senaesterac ili kilave nabacaje ostalih.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, ebi46, eldo, Goalgetter, Hansestadt, Leotar, napapijri1987, PeppermintSA i 53 gosta.