Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
PL BiH -1
-
Kontakt:
Aldinn1 je napisao/la:Malo bolje kad skontate kao što Žuje juče reče teži se da još više napredujemo i da u Evropu ne izađemo samo onako, ako bude šta bude, ako ne nema veze. Svi mi gotivimo Zebu jer ima predobru tehniku, ima taj neki potez što fali u našoj u Premijer ligi da ljudi nešto vide na terenu, kad su utakmice mrtve, a takvih je dok se liga ne skrati na 10 biti puno. Zeba je igrač koji neće da trči, a za današnji anatamonski fudbal takvi se igrači traže, a to je tip igrača Bekrića koji je dobar tehničar, a i velika radila na terenu i sigurno da nismo đaba osvojili titulu kad je Bekrija tu bio, jer korisniji igrač za tim, nego Zeba. Pogledati godine Zebe i 250.000 eura i nisu mali pare, kad ćes opet moći i uzeti pola miliona ako sada ne ode, realno nikad.
Što se po medijima povlači slaba ponuda to je samo da se malo smire strasti i spusti lopta ili pak možda da se malo digne cijena, pa ako ne uspije ide za 250.000.
Sve u svemu biće još jači.
Što se tiče ovog @PL-BIH ja sam napisao da ide u Austriju, ali pošto ne čitas šta se piše, šetaj.

Pa levatu jedan toliko si se bio obradovao ovoj vijesti da si na svakoj stranici govorio da si ti vec znao da ode Zeba.
Evo izgleda sve su dogovorili.
Ode Zeba barem si tak tvrdio prije par sati a sad demagogiju prosipas ovdje. Opet veliki strucnjak i poznavaoc PL BiH znas sta i kako treba, koliko ko vrijedi.
Najpametniji si kad se ne javljas.
P.S. Ode Zeba govorio nam je Aldin.
-
KB-TM87
-
Kontakt:
Ma klasični ublehaš, ne znam šta se palite, mislili zaradit preko Amara, a ne znaju sa kim se igraju, nismo mi njanje, nek nude 0,25 za Torlaka.

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
dado55
-
Kontakt:
Gosp. Topićka ima viršlice pa neka se njiam obrati, svakako kod njih svi hoce negdje da idu. Zeba ide nigdje BAMBUCA
-
muXmania
-
Kontakt:
ma kontali ovi iz Ciriha kad su vidjeli da ovaj što igra ko messi lijevo- desno u sredini otišo džaba, da klepe Zebu za malu lovu, misle kod nas to isto može kao i kod divova

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
-
SarajlijaTM
Postao/la SarajlijaTM » 17 jan 2012, 14:37
dado55 je napisao/la:Gosp. Topićka ima viršlice pa neka se njiam obrati, svakako kod njih svi hoce negdje da idu. Zeba ide nigdje BAMBUCA
jesi ovo i na saxu napisao il si prepisao
sad im gledam komentare,hebo lud zbunjenog hahahaha
-
dado55
-
Kontakt:
muXmania je napisao/la:ma kontali ovi iz Ciriha kad su vidjeli da ovaj što igra ko messi lijevo- desno u sredini otišo džaba, da klepe Zebu za malu lovu, misle kod nas to isto može kao i kod divova

Jes Jes, samo sto nas zeba igra lijevo,desno, u sredini, napadu , odbrani i na golu. Malu su se zajebali OOOOO ZAJKO ZEBA OOOO
-
dado55
-
Kontakt:
SarajlijaTM je napisao/la:dado55 je napisao/la:Gosp. Topićka ima viršlice pa neka se njiam obrati, svakako kod njih svi hoce negdje da idu. Zeba ide nigdje BAMBUCA
jesi ovo i na saxu napisao il si prepisao
sad im gledam komentare,hebo lud zbunjenog hahahaha
ja sam to napisao
-
adoni
-
Kontakt:
PL BiH -1 je napisao/la:Aldinn1 je napisao/la:Malo bolje kad skontate kao što Žuje juče reče teži se da još više napredujemo i da u Evropu ne izađemo samo onako, ako bude šta bude, ako ne nema veze. Svi mi gotivimo Zebu jer ima predobru tehniku, ima taj neki potez što fali u našoj u Premijer ligi da ljudi nešto vide na terenu, kad su utakmice mrtve, a takvih je dok se liga ne skrati na 10 biti puno. Zeba je igrač koji neće da trči, a za današnji
anatamonski fudbal takvi se igrači traže, a to je tip igrača Bekrića koji je dobar tehničar, a i velika radila na terenu i sigurno da nismo đaba osvojili titulu kad je Bekrija tu bio, jer korisniji igrač za tim, nego Zeba. Pogledati godine Zebe i 250.000 eura i nisu mali pare, kad ćes opet moći i uzeti pola miliona ako sada ne ode, realno nikad.
Što se po medijima povlači slaba ponuda to je samo da se malo smire strasti i spusti lopta ili pak možda da se malo digne cijena, pa ako ne uspije ide za 250.000.
Što se tiče ovog @PL-BIH ja sam napisao da ide u Austriju, ali pošto ne čitas šta se piše, šetaj.

Pa levatu jedan toliko si se bio obradovao ovoj vijesti da si na svakoj stranici govorio da si ti vec znao da ode Zeba.
Ode Zeba barem si tak tvrdio prije par sati a sad demagogiju prosipas ovdje. Opet veliki strucnjak i poznavaoc PL BiH znas sta i kako treba, koliko ko vrijedi.
Heheheeee,nemoj tako ziv bio..pa Aldin svasta nesto zna a o cemu mi pojma nemamo il' samo nagadjamo
kao npr.sta je to
anatamonski fudbal zna samo on

Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
-
zubanovic89
-
Kontakt:
Postao/la zubanovic89 » 17 jan 2012, 15:00
slavko njegus je napisao/la:
jug ....sta mislite?
pa valjda idemo na sve 4 iste tribine ne da jug bude zakrivljen ostalo ravno
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
-
BlueTiger
-
Kontakt:
Neka budu istok, zapad i sjever isti, a jug neka bude zakrivljen.

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
-
mma_hz
-
Kontakt:
@ALDIN NA SVAKOJ TEMI SVE ZNA...INTERESUJU VAS ZAVJERE U BOCARSKOM SAVEZU BIH ..PITAJTE PRIM.DR.@ALDINA...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
nookey
-
Kontakt:
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
-
dado55
-
Kontakt:
-
Aldinn1
-
Kontakt:
adoni je napisao/la:PL BiH -1 je napisao/la:Aldinn1 je napisao/la:Malo bolje kad skontate kao što Žuje juče reče teži se da još više napredujemo i da u Evropu ne izađemo samo onako, ako bude šta bude, ako ne nema veze. Svi mi gotivimo Zebu jer ima predobru tehniku, ima taj neki potez što fali u našoj u Premijer ligi da ljudi nešto vide na terenu, kad su utakmice mrtve, a takvih je dok se liga ne skrati na 10 biti puno. Zeba je igrač koji neće da trči, a za današnji
anatamonski fudbal takvi se igrači traže, a to je tip igrača Bekrića koji je dobar tehničar, a i velika radila na terenu i sigurno da nismo đaba osvojili titulu kad je Bekrija tu bio, jer korisniji igrač za tim, nego Zeba. Pogledati godine Zebe i 250.000 eura i nisu mali pare, kad ćes opet moći i uzeti pola miliona ako sada ne ode, realno nikad.

Heheheeee,nemoj tako ziv bio..pa Aldin svasta nesto zna a o cemu mi pojma nemamo il' samo nagadjamo
kao npr.sta je to
anatamonski fudbal zna samo on

Igra glavom

atomski *
Zadnja izmjena:
Aldinn1, dana/u 17 jan 2012, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
Potpis!
-
mma_hz
-
Kontakt:
ko kaze..
nista dok prim.dr.@Aldin ne reaguje..na kraju krajeva ipak on jedini sve zna..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
nookey
-
Kontakt:
sa šahistima se nikad ne zna

mozgovi su to
a pikado, šta reći pazi samo da te ne ubode

-
nookey
-
Kontakt:
mma_hz je napisao/la:
ko kaze..
nista dok prim.dr.@Aldin ne reaguje..na kraju krajeva ipak on jedini sve zna..

u pravu si on mora pečat staviti na svaku rečenicu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []