Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Mi MORAMO pobjediti Belgiju u oba susreta i samo na taj nacin cemo doci do 2 mjesta. Bolji smo od njih i oni nece biti u konkurenciji za osvajanje drugog mjesta. Turci sad lose igraju,medjutim njima ce se vratiti svi ozlijedjeni igraci,i onda ce pokazati svoj kvalitet koji je sigurno velik. Njima spanija nece uzeti 6 bodova to,sigurno, bez obzira sta su spanjolci europski prvaci. Turci ce dobiti Belgiju u gostima,tako da moramo i mi.Ako osvojimo 6 bodova protiv belgije najvjerovatnije cemo prestici turke i na njih staviti veliki pritisak. A i raspored do kraja kvalifikacija je na nasoj strani.
Ja opet kazem pusti se euforije, nismo apsolutno kvalitetniji od njih..Bod za nas bi bio ko neboder!!majestic je napisao/la:Mi MORAMO pobjediti Belgiju u oba susreta i samo na taj nacin cemo doci do 2 mjesta. Bolji smo od njih i oni nece biti u konkurenciji za osvajanje drugog mjesta. Turci sad lose igraju,medjutim njima ce se vratiti svi ozlijedjeni igraci,i onda ce pokazati svoj kvalitet koji je sigurno velik. Njima spanija nece uzeti 6 bodova to,sigurno, bez obzira sta su spanjolci europski prvaci. Turci ce dobiti Belgiju u gostima,tako da moramo i mi.Ako osvojimo 6 bodova protiv belgije najvjerovatnije cemo prestici turke i na njih staviti veliki pritisak. A i raspored do kraja kvalifikacija je na nasoj strani.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Oni ce biti favoriti u ovoj utakmici i sigurno ce krenuti svim silama u napad jer im samo pobjeda odgovara. Ako smo se mogli braniti protiv spanije i primiti 1 pogodak (koji nije bio regularan),onda mozemo i protiv belgije. Bod je dobar,ustvari,odlican,ali zasto ne uzeti 3 ako nam se ukaze prilika? Nakon marta cemo znati u kakvoj smo situaciji i mnogo sta ce se rijesiti. Mi imamo 2 meca sa belgijom,a turci s spanijom.
Sve to stoji, normalno da bi najbolje bilo pobijedit ih, ja samo kazem da ce biti tesko, a taj pogodak protiv Spanije koji je bio neregularan, pitanje je sta bi bilo da nisu dali taj mozda bi dali jos 5, pa mi smo samo jednom golu prisli u toj utakmici, pusti to sad..Spanije je najjaca trenutno na svijetu i mislim da to dokazuju svojim igrama u grupi..majestic je napisao/la:Oni ce biti favoriti u ovoj utakmici i sigurno ce krenuti svim silama u napad jer im samo pobjeda odgovara. Ako smo se mogli braniti protiv spanije i primiti 1 pogodak (koji nije bio regularan),onda mozemo i protiv belgije. Bod je dobar,ustvari,odlican,ali zasto ne uzeti 3 ako nam se ukaze prilika? Nakon marta cemo znati u kakvoj smo situaciji i mnogo sta ce se rijesiti. Mi imamo 2 meca sa belgijom,a turci s spanijom.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
nisi dugo vremena pratio belgiju cim o njima tako pises.majestic je napisao/la:Oni ce biti favoriti u ovoj utakmici i sigurno ce krenuti svim silama u napad jer im samo pobjeda odgovara. Ako smo se mogli braniti protiv spanije i primiti 1 pogodak (koji nije bio regularan),onda mozemo i protiv belgije. Bod je dobar,ustvari,odlican,ali zasto ne uzeti 3 ako nam se ukaze prilika? Nakon marta cemo znati u kakvoj smo situaciji i mnogo sta ce se rijesiti. Mi imamo 2 meca sa belgijom,a turci s spanijom.
oni to rade totalno suprotno jer imaju mladzu i drugaciju ekipu za razliku od ,,naseg,,Brisela i 1-4 jel se sijecas.
E sad su jos jaci.
Nama se nece ukazivati prilika ako budemo igrali kao protiv Spanije,pogotovo turske.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Previse dizete te belgijance u oblake, jesu oni dobra ekipa ali i nasi su takodje
Evo im dosadasnjih utakmica.
Belgija-Estonija 3:2
Belgija-Armenija 2:0
Turska-Belgija 1:1
Belgija-Spanija 1:2
Ocekivani rezultati. Pobjedili Estoniju i Armeniju, izgubili od Spanije. U Turskoj su uzeli bod ali nisu igrali nista bolje od nas samo su imali malo vise srece.
Od sedam postignutih golova, 5 ih je dao Wesley Sonck. A znamo da on nije neka ekstra evropska klasa, sjecam ga se iz Ajaxa, a nije se proslavio ni u Bundesligi.
Mozemo ih pobjediti, samo pametno i strpljivo igrati.

Ocekivani rezultati. Pobjedili Estoniju i Armeniju, izgubili od Spanije. U Turskoj su uzeli bod ali nisu igrali nista bolje od nas samo su imali malo vise srece.
Od sedam postignutih golova, 5 ih je dao Wesley Sonck. A znamo da on nije neka ekstra evropska klasa, sjecam ga se iz Ajaxa, a nije se proslavio ni u Bundesligi.

Ma slabi su oni, jedva su estonce pobjedili a turke su na srecu dobili...
Pobjedit cemo mi njih nebrinite
Pobjedit cemo mi njih nebrinite

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Kako rekoh rezultati bas i ne govore previse.calcio je napisao/la:Previse dizete te belgijance u oblake, jesu oni dobra ekipa ali i nasi su takodje![]()
Protiv Estonije su se ispromasivali posteno a Estonci od 1,5 sanse dali dva gola

Protiv turske Turska je imala tada par igraca koji nisu bili povrijdzeni kao protiv nas znaci bili su jaci mnogo.
A protiv Spanije su igrali jako dobro,samo stvar je sto je Spanija trenutno definitivno najaca repka u svijetu.
Dosta mladih igraca prekuhavaju iz U-21 u seniore.Suvisno je reci da su ti igraci perfektno igrali na proslom prvenstvu Evrope kao i na Olimpijadi.Taman za 5 mijeseci ima da im to slegne.
Koga mi mladzahnog imamo osim Pjanica mozda Muratovica

ALI.............prevesti taktiku BP na taktiku u Brisel sto znaci ofanzivno kao nenormalan,moglo bi to dati rezultata.
Nakon pustosenja i dva gola prednosti Belgijanci dok dodzu sebi i Vasilic i Radeljic bi mogli drzati na nekoj distanci

Taktika kao u Spaniji ili Turskoj odmah napisi rezultat 1-0 za njih ili mozda 2-1 opet za njih.
Sto znaci dva napadaca moraju igrati nebitno koja i opet kao zamijena za napadaca jos jednog napadaca.
Zadnja izmjena: sukisp, dana/u 17 okt 2008, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
Mozda su oni dobro ali mi smo sigurno bolji i KVALITETNIJI od njih. Znam ja da oni imaju mladu ekipu,nije ni nasa nesto extra "stara",al pogledaj gdje nasi igraci igraju a gdje njihovi. Znam da to nije pravi pokazatelj,al ipak.... Od poznatijih igraca imaju felainija,kompany i van buytena. A pogledaj nasu repku... Ono sto je bilo prije 2-3 godine kada smo bili poveli protiv njih a na kraju izgubili je greska sliskovica jer je trazio da se povucemo a bila je tek 30 sekunda utakmice. Vjerujem da ih mozemo pobijediti u belgiji na isti nacin kao sto smo ih pobijedili i u bosni (neznam gdje se tacno igralo),strpljivo graditi igru,stvarati pritisak,a ne srljati. Ciro to zna, i dokazat ce da je odlican selektor,ustvari vec je dokazao.
To je bilo tacno na BP i to Belgijanci kazu da i im je razlog tog poraza bio slijedeci......................majestic je napisao/la:Mozda su oni dobro ali mi smo sigurno bolji i KVALITETNIJI od njih. Znam ja da oni imaju mladu ekipu,nije ni nasa nesto extra "stara",al pogledaj gdje nasi igraci igraju a gdje njihovi. Znam da to nije pravi pokazatelj,al ipak.... Od poznatijih igraca imaju felainija,kompany i van buytena. A pogledaj nasu repku... Ono sto je bilo prije 2-3 godine kada smo bili poveli protiv njih a na kraju izgubili je greska sliskovica jer je trazio da se povucemo a bila je tek 30 sekunda utakmice. Vjerujem da ih mozemo pobijediti u belgiji na isti nacin kao sto smo ih pobijedili i u bosni (neznam gdje se tacno igralo),strpljivo graditi igru,stvarati pritisak,a ne srljati. Ciro to zna, i dokazat ce da je odlican selektor,ustvari vec je dokazao.
Naime raja iz zenice i ostalih mijesta znaci navijaci BIH se skupila tu noc prije tekme i ruzila po pivari i pijevalo se cijelu noc ispred hotela gdje su bili Belgijanci.
Ovi taj dan bili krvavih ociju i neispavani a odigrali su taman tako kao i mi protiv Spanaca u Mursiji

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Slazem se u vezi ovoga da nam taktika iz Mursije i Istanbula ne bi bila dobro rjesenje. Treba naci neku sredinu izmedju napadacke iz Zenice i "kukavicke" taktike sa gostovanja. Bolji smo tehnicki od belgijanaca i ako jos i to sa taktikom naucimo, imamo najmanje 4 boda iz te dvije utakmicesukisp je napisao/la:Kako rekoh rezultati bas i ne govore previse.calcio je napisao/la:Previse dizete te belgijance u oblake, jesu oni dobra ekipa ali i nasi su takodje![]()
Protiv Estonije su se ispromasivali posteno a Estonci od 1,5 sanse dali dva gola![]()
Protiv turske Turska je imala tada par igraca koji nisu bili povrijdzeni kao protiv nas znaci bili su jaci mnogo.
A protiv Spanije su igrali jako dobro,samo stvar je sto je Spanija trenutno definitivno najaca repka u svijetu.
Dosta mladih igraca prekuhavaju iz U-21 u seniore.Suvisno je reci da su ti igraci perfektno igrali na proslom prvenstvu Evrope kao i na Olimpijadi.Taman za 5 mijeseci ima da im to slegne.
Koga mi mladzahnog imamo osim Pjanica mozda Muratovica![]()
ALI.............prevesti taktiku BP na taktiku u Brisel sto znaci ofanzivno kao nenormalan,moglo bi to dati rezultata.
Nakon pustosenja i dva gola prednosti Belgijanci dok dodzu sebi i Vasilic i Radeljic bi mogli drzati na nekoj distanci![]()
Taktika kao u Spaniji ili Turskoj odmah napisi rezultat 1-0 za njih ili mozda 2-1 opet za njih.
Sto znaci dva napadaca moraju igrati nebitno koja i opet kao zamijena za napadaca jos jednog napadaca.

A i nasa je ekipa prilicno mlada, ako se ne varam jedino su Rahimic i Muratovic presli tridesetu?
Protiv Spanije ni ni lose sto je odigrao onako zatvoreno,jer da je igrao na neki drugi nacin,vjerovatno bi bilo u hasagicevoj mrezi bar 3 komada,a protiv turaka...mislim da je pogrijesio sto je stavio ibricica a ne ibisevica,jer i vedo zna igrati polu spica,a kvalitetni je od ibricica...
Pa zar ne znas ono " I krv svoju za Merimicu moju" hahahaha. Legenda.GunnerS je napisao/la:Stvarno šta se desi sa njim, nestade odjednom, kakva merimica ?!csh je napisao/la:Nelson?
Neka ti ribery isprica i ovi koji su od pocetka tu,adnan,marsejevac ne znam gdje su ostali.Bio je to simpatican decko sta li se deslio sa merimicom!

E to je to na to sam mislio,heheribery je napisao/la:Pa zar ne znas ono " I krv svoju za Merimicu moju" hahahaha. Legenda.GunnerS je napisao/la:Stvarno šta se desi sa njim, nestade odjednom, kakva merimica ?!csh je napisao/la:Nelson?
Neka ti ribery isprica i ovi koji su od pocetka tu,adnan,marsejevac ne znam gdje su ostali.Bio je to simpatican decko sta li se deslio sa merimicom!
AMAR OSIM!!!
- barbarez007
- Kontakt:
pa normalno je da su u euforiji kad ih svi hvale u proteklim utakmicama.Nisu oni brate neka ekipa,nisu losi ali to je sve.Lovac je napisao/la:Dje su u euforiji izgubili su kuci od spanije, to j sigurno iskusnija reprezentacija od nase, znaci ucestvovali su na bruku SP i EP, a svi znamo nas mentalitet, poslije jedne pobjede svi se odmah dignu, svi odmah zvijezde, treba loptu malo na zemlju spustit...barbarez007 je napisao/la:6 bodova uzeti Belgiji,i oni su malo u euforiji.
- barbarez007
- Kontakt:
potpisujemmajestic je napisao/la:Protiv Spanije ni ni lose sto je odigrao onako zatvoreno,jer da je igrao na neki drugi nacin,vjerovatno bi bilo u hasagicevoj mrezi bar 3 komada,a protiv turaka...mislim da je pogrijesio sto je stavio ibricica a ne ibisevica,jer i vedo zna igrati polu spica,a kvalitetni je od ibricica...
Danas sam surfao po internetu i nasao neke nase momke sto igraju vani, mozda bi trebalo obratiti paznju na njih.
HARIS BUKVA, 225.000 EURA, LIJEVI BEK, KARTEN-AUSTRIJA, 20 GODINA
ANEL HADZIC, 200.000 EURA, VEZNI, RID-AUSTRIJA, 19 GODINA
EMIR KUJOVIC,500.000 EURA, NAPAD, HALMSTAD-SVEDSKA, 20 GODINA
AJSEL KUJOVIC, 600.000 EURA, NAPAD, HALMSTAD-SVEDSKA, 22 GODINA
ARMANDO IBRAKOVIC, 325.000 EURA, LIJEVI BEK, NORKOPING-SVEDSKA, 19 GODINA
Ja za ove nisam cuo do danas, nemogu reci ni valjaju, niti nevaljaju, ali mladi su i mozda bi trebalo da se prate.
ako neko zna nesto vise o njima, ja bih volio znati, a mozda bi idrugi pozeljeli znati vise o njima
Ja za ove nisam cuo do danas, nemogu reci ni valjaju, niti nevaljaju, ali mladi su i mozda bi trebalo da se prate.
ako neko zna nesto vise o njima, ja bih volio znati, a mozda bi idrugi pozeljeli znati vise o njima
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
poznajem i Harisa Bukvu i Anela hadzica..Zive u istom regionu u Austriji kao i ja! Haris Bukva je brz igrac, vecinom igra po strani u veznom redu, sigurno da je interesantan igrac, kako znam igrao je i par puta za austrijsku U-21! Takodze Anel Hadzic..obadvojica su slicni tipevi igraca! Treba ih pogledati obadvojicu 2-3 utakmice..nekosta puno a mozda bude kasnije puno vrijediloamir je napisao/la:Danas sam surfao po internetu i nasao neke nase momke sto igraju vani, mozda bi trebalo obratiti paznju na njih.

Pogotovo ova dvojica ljevaka bi nam dobro došla, mislim ako valjaju 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.