FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mozda sam ja pesimista,al' cisto sumnjam da bi mogli sa njima 2 izboriti grupnu fazu,jos lige prvaka.Fali tu jos po koji igrac,ali samo polako 
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
u drugom pretkolu lige šampiona bi 99% bili nosioci i dobili nekoga tankog. e treće je onda krucijalno, većina protivnika je dosta jače od nas, ali svake godine ima i nekoliko slabih, i ako bi imali nafake na žrijebu (k'o što nismo zadnje dvije godine), prolazak trećeg pretkola lige šampiona je najlakši put do grupe europa lige.
e sad, ako nećemo da molimo boga za ozbiljnu nafaki na žrijebu, nego da se i bez nje borimo za grupnu fazu nečega...trebaju makar tri igrača bekrićevog kalibra, realno.
e sad, ako nećemo da molimo boga za ozbiljnu nafaki na žrijebu, nego da se i bez nje borimo za grupnu fazu nečega...trebaju makar tri igrača bekrićevog kalibra, realno.
u svakoj liniji...ChWilla je napisao/la:...trebaju makar tri igrača bekrićevog kalibra, realno.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Shvatam vase ushicenje zbog pozicije na kojoj se nalazite i zbog vama dragih ljudi koji su u klubu
ali, gdje su ti zaradjeni milioni o kojima je zujo pricao na skupstini kad ne mozete zebu poslati ni u portugal na probu?! Milsim, sta reci?
ali, gdje su ti zaradjeni milioni o kojima je zujo pricao na skupstini kad ne mozete zebu poslati ni u portugal na probu?! Milsim, sta reci?
UPS je napisao/la:Shvatam vase ushicenje zbog pozicije na kojoj se nalazite i zbog vama dragih ljudi koji su u klubu
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Ja evo definitivno ne kontam sta si ti htio reci...gdje su zaradjeni milioni,kada ne mozemo Zebu poslati u Portugal na probu?...??????????????????????????????????????????????????????UPS je napisao/la:Shvatam vase ushicenje zbog pozicije na kojoj se nalazite i zbog vama dragih ljudi koji su u klubu
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Najbolji igrac lige ne ide na probu pa nije Torlak!UPS je napisao/la:Shvatam vase ushicenje zbog pozicije na kojoj se nalazite i zbog vama dragih ljudi koji su u klubu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Idole mojUPS je napisao/la:Shvatam vase ushicenje zbog pozicije na kojoj se nalazite i zbog vama dragih ljudi koji su u klubu
Zadnja izmjena: damirfile, dana/u 17 jan 2012, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ma hajde, nije torlak a trazi se 200-250.000 eura ili oni mozda lazu... ili se nema para za slanje na probu... nema trece solucijepile87 je napisao/la:Najbolji igrac lige ne ide na probu pa nije Torlak!UPS je napisao/la:Shvatam vase ushicenje zbog pozicije na kojoj se nalazite i zbog vama dragih ljudi koji su u klubu
UPS je napisao/la:Shvatam vase ushicenje zbog pozicije na kojoj se nalazite i zbog vama dragih ljudi koji su u klubu
NO PYRO NO PARTY
Nisam znao da je Cirih u PortugaluUPS je napisao/la:Ma hajde, nije torlak a trazi se 200-250.000 eura ili oni mozda lazu... ili se nema para za slanje na probu... nema trece solucijepile87 je napisao/la:Najbolji igrac lige ne ide na probu pa nije Torlak!UPS je napisao/la:Shvatam vase ushicenje zbog pozicije na kojoj se nalazite i zbog vama dragih ljudi koji su u klubu
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
UPS je napisao/la:Ma hajde, nije torlak a trazi se 200-250.000 eura ili oni mozda lazu... ili se nema para za slanje na probu... nema trece solucijepile87 je napisao/la:Najbolji igrac lige ne ide na probu pa nije Torlak!UPS je napisao/la:Shvatam vase ushicenje zbog pozicije na kojoj se nalazite i zbog vama dragih ljudi koji su u klubu
ahahaha a ne vidim ja njegove gluposti dok neko ne repliciraboccaccio je napisao/la:Ja evo definitivno ne kontam sta si ti htio reci...gdje su zaradjeni milioni,kada ne mozemo Zebu poslati u Portugal na probu?...??????????????????????????????????????????????????????UPS je napisao/la:Shvatam vase ushicenje zbog pozicije na kojoj se nalazite i zbog vama dragih ljudi koji su u klubu
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
-
Plavetnilo
- Kontakt:
Fala dragom Bogu što se svako toliko pojavi netko pa nas prosvijetli 
- plava laguna
- Kontakt:
Ljudi rijetko pisem ali ovaj lik UPS je stvarno cudo,takav intelktualac se jednom radja.
HADIS ZUBANOVIC
hahahhahahah ali me i nasmije svaki put 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Pa koji klub salje svog igraca na probu o svom trosku jes li dobar? i J*** ti uciteljicu za tu geografiju, znam da je bio rat al bar bi Evropu trebali savladat.UPS je napisao/la:Ma hajde, nije torlak a trazi se 200-250.000 eura ili oni mozda lazu... ili se nema para za slanje na probu... nema trece solucijepile87 je napisao/la:Najbolji igrac lige ne ide na probu pa nije Torlak!UPS je napisao/la:Shvatam vase ushicenje zbog pozicije na kojoj se nalazite i zbog vama dragih ljudi koji su u klubu
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 17 jan 2012, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.