A ovaj volume taj debilizam konstantno dijeli sa nama.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
bimbrlica je napisao/la:Ne razumijem sta uopste on zeli da postigne ovim klipovimaNit je smijesno nit je zanimljivo, bas debil.
A ovaj volume taj debilizam konstantno dijeli sa nama.
Sta ti ba imas protiv ako malo kritikujem navijace Juveta, onako na bosanski nacin...Bianconeri1988 je napisao/la:Prošli put je od stida obrisao post![]()
Vanila podero,bolje pjeva od Indire hahahaSheyi je napisao/la:hahaha sta je ovo na Hayatu,kakva je ovo ..
o jbt
Ma znam sve brate, al ne zasluzuje vala ni svako dres Juventusa. Onako promasiti penale... Nidje vezeBianconeri1988 je napisao/la:Da je zatvoreni forum hajd i nekako, ali pošto je ovo forum otvorenog tipa takvi izljevi nisu poželjni, pogotovo psovke. Ne treba da budeš kao ostali.
Sinoć mu policija kucala na vrata, njegov alibi je bio klela mi se da ima 18 godinaLBJ MVP je napisao/la:Bjelančevina postoa bačje i dežurni moralista kuda ide ovaj forum
Očekivano od njegaHenderson je napisao/la:Sinoć mu policija kucala na vrata, njegov alibi je bio klela mi se daima 18 godinaLBJ MVP je napisao/la:Bjelančevina postoa bačje i dežurni moralista kuda ide ovaj forum
Do 15. on izlazi u kina, diskoteke, pekare, kafiće jer ima para za rafaelo. Poslije 15. do 1. izlazi u džamiju, valjda jeftinijeLBJ MVP je napisao/la:Očekivano od njegaHenderson je napisao/la:Sinoć mu policija kucala na vrata, njegov alibi je bio klela mi se daima 18 godinaLBJ MVP je napisao/la:Bjelančevina postoa bačje i dežurni moralista kuda ide ovaj forum
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.